Boji корректоры: za što im je potrebno?

Ako imate na koži ima akne, pauk vene, crvenilo ili krugove ispod očiju, iz genetskih razloga ili od kroničnog недосыпа, znate, da se ti problemi ne mogu da se prikrije čak i najkvalitetniji i najskuplji корректоры. Izlaz ovdje jedan – samo trebate promijeniti svoj obični korektor u boji. A to je ono što nijanse će vam biti potrebne, mi ćemo objasniti u ovom članku.

Što je multi-boji корректоры?

Glavni zadatak bilo koje boje lektori je maskiranje svih vrsta nepravilnosti boje kože i bilo kojeg mjesta. Takav učinak se može postići kroz kombinaciju različitih boja koje se mogu optički međusobno neutralizirati. Корректоры dostupan u drugom obliku, u obliku stick, krema i tekućina. Od više izražen je nedostatak, koji treba prikriti, kako je gušća, mora biti struktura корректора.

Kako pravilno koristiti?

Boji корректоры ne mogu primijeniti samostalno, njima treba samo dopuniti su sredstva, kao što su ton osnova, колнсилер i u prahu. Korektor je potrebno nanijeti lokalno, isključivo na problematično područje kože, zatim ga je potrebno malo растушевать, u suprotnom ga možete primjetiti.

Najčešće u boji korektor se nanosi prije ton krema ispod šminke. Međutim, postoje i iznimke od tog pravila. Na primjer, malo crvene točke mogu neutralizirati pomoću crtanja корректора preko šminke. To treba učiniti točkaste, s pomoću kićankama s tankim vrhom. Ako je vaša problematična zona više je velika, koristite posebna četkica za корректора.

Kako odabrati boju?

•Crvena. Ova boja neutralizira pigmentne pjege smeđe boje. Za to treba nanositi korektor strogo uz pomoć kretanja vrha prema dolje. U suprotnom, kosa će porasti i samo će privući pažnju na vaš problem. Također, to je kao korektor može zatvoriti tetovažu.

•Marelica i narančasta. Ovaj korektor može sakriti sve mrlje plave boje. On također može doći djevojke sa su tamne kože sakriti krugove ispod očiju, jer u tom slučaju ružičaste boje neće pomoći.

•Žuta. Topla žuta boja može sakriti ljubičaste i plave nedostatke, kao što su проглядывающие kroz kožu beča ili modrice ispod oka.

•Plava ili zelena. Ovaj korektor najpopularniji, on može sakriti bilo crvenilo. To može biti vaskularna zvjezdicom, bubuljica ili drugo crvenilo. Međutim, kako bi se prikrilo velika mrlja, trebat će vam korektor više guste teksture. To se odnosi kako na samom zelenom корректору, da, i do toga корректору, koji ćete nanositi na njega.

•Plava ili ljubičasta. Ove boje maska žute mrlje. To mogu biti pjege ili tragovi od uboda. I oni se mogu sakriti smeđe mrlje ili krugovi ispod očiju su tamne i štavljena koža.

•Pink. Ovaj korektor može prikriti smeđe ili zeleno krugove ispod očiju.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: