Bojenje kane i басмой

Басма kada se slika daje plavkastu nijansu, da bi to izbjegli, najbolje je bojiti kosu u paru s kane, Ove su biljne boje imaju hranjiv učinak, разглаживают gornji kosa sloj, time i jačanje kosu i daje im sjaj. Jer kosa je ojačao, to će omogućiti brže отрастить dužinu kose.

Kana boji samo prirodne kose svijetlo kestena i sve русых nijanse.

Kao i svaka boja ima svojstvo pobjeći i тускнеть, ali koristiti хну češće od jednom u dva mjeseca je vrlo nepoželjan. To može uzrokovati isušivanje i ломкости kose.

Ako je vaša kosa već bili izloženi окрашиванию kemijskim sredstvima, osvijetljeni ili je snimljena chem. perms, kana je kontraindicirano. Inače, krajnji rezultat će vas neće oduševiti, kao što će biti nepredvidljiv, kosa može kupiti cijeli spektar boja, od narančaste do zelene.

Biljne komponente vrlo loše u interakciji s kemikalijama.

Kosa, koji je izgubio svoj pigment u toku rasvjeta, kada se slika kane postati svijetlo морковными, svijetle boje русых kose — crveno — crvenom, a crna kana ne dotaknuti i ništa na njih ne utječe.

Nakon chem. željezo je kosa jako osjetljivi na окрашиванию, pa s njima treba biti vrlo oprezan. Ljubitelj mijenjati stilove i boje kose — kana, također, neće raditi. Joj ne isprati sa kose, tako što je crveni pigment je vrlo teško izvesti, pri čemu je kosa jako povrijedio.

Bojenje kane isključuje daljnju chem. завивку, мелирование, sijeva i bojenje kemijskim bojama, inače ćete izgubiti kosu.

Spektar boja kane na kosu vrlo je raznolika da bi isključili boju treba nanijeti na cijelu dužinu kose biljno ulje ( suncokretovo, maslinovo), smočiti i osušiti sušilom za kosu, a nakon isprati s primjenom šampon.

Držati ga bolje na hladnom mjestu i držite dalje od kontakta sa zrakom, u tu svrhu najbolje će odgovarati hladnjak. Svježa kana ima zelenkaste nijanse, slomljeni — smeđe i boje joj neće moći.

Varijante boje

Za kratku kosu pedeset grama ( long — dvjesto grama), nepotrebno ručnik, rukavice (stare boje ili gumeni), krema, pamučne diskovi, kapa, kistom ili četkom za bojanje i dugmad.

Treba suhe i čiste kose. Хну miješa s kipućom vodom do dobivanja konzistencije vrhnja, pažljivo размешивая.

Sve kvržice potrebno je razbiti i promiješati.

Par kapi eteričnog ulja će pomoći da se boja više jedinstvena, a boja je duboka.

Na granicu rasta kose, konture lica — nanesite kremu, tamo хну će biti lakše očistiti od kože, ramena укройте nepotrebno krpom.

Nanositi joj je potrebno kao normalne boje s затылочной dijelu od samog korijena kose, u tempu, da nije hladi.

Kana voli toplinu, tako da nakon nanošenja stavite kapu i prekrijte glavu ručnikom.

Светловолосым dovoljno pet minuta, srednje nijanse su za petnaest minuta, брюнеткам bolje продержать nešto više od sat vremena.

Ispirati ga bolje бальзамами, ispirati glavu do onog trenutka dok se tekuća voda ne postane transparentan i кашица смоется s glave.

Očitovanje krajnjeg boje dolazi kroz nekoliko dana, kada je izložen sunce ili solarij — proces ubrzava.

Dubina boje može se dobiti ostavljajući хну u sok od limuna, sok, oko deset sati prije bojenja. Nanose хну papa sastavu ćete dobiti svijetle boje, zbog činjenice da je kisela okolina povećava učinak od kane.

Bojenje kane i басмой

Druge nijanse prilikom dodavanja različitih komponenti

Nijansa duboke crvene dati par žličica kakao.

Vino i čaj каркаде također će crvenkaste prelijevanje.

Sto grama kane s dvije žličice žlice klinčića će učinak soka od limuna, povećanje boju.

Nijansu purpura će repa sok dodan u kaša od kane.

Svjetlo ton žute će cool pivo čaj, par žlica kave će doći do каштановому.

Tamniju nijansu će kefir u kombinaciji s kane.

Ako ste ponosni vlasnik tamne boje kose, ali želja da dođe do crvene boje неутолимо, onda postoji recept mali высветления:

dvadeset i pet grama 4-6%-nom hidrogen peroksid promiješati sa šest grama amonijaka alkohola, plus trideset grama šampon i pet kapi glicerola. Smjesu je potrebno продержать petnaest minuta. Nakon početi окрашиванию kane.

Bojanje басмой

Uz pomoć različitih proporcija kane i басмы može doći do različitog stupnja прокраски i nijanse. Od svijetlo zlatne do иссиня-crnih. Sijedu kosu je lako obojiti kana, ali samo s dodatkom басмы. Bojenje se može kao miješanje komponenti, tako i odvojeno.

Bojenje kane i басмой

Boje u mešavini

Crna boja može se dobiti naizmjenično prvo nanošenje kane, a onda басмы. Ostaviti хну na kosi sat vremena, zatim je operite i osušite i nanesite басму, na isto vrijeme.

Ili pomiješati u omjeru 1:3. (1 dio kane i 3 dio басмы)

Ako to ne učinite suprotno, i pomiješati 1 dio басмы i tri dijela kane — to će каштановый boja, sjetite se da je vrijeme ekspozicije na kosu morate se razlikovati u zavisnosti od izvorne boje kose, svijetle nijanse su brže i intenzivnije nego tamna.

Oseka bronce uspjeti u mešavini 2 komada kane i 1 dio басмы.

Nakon biljnog bojenje bilo kakve kemijske boje, kao i grijanje, perms i ravnanje — contra.

Primjena samo басмы može dovesti vaš ten, zelene i oseke.

Jer басмы i kana — to je boja biljnog podrijetla, a zatim sve vitamine im minerala u tragovima koji se prenose od njih svoju kosu tijekom bojenja. Ponekad je najbolji lijek protiv peruti.

Hrana i vlaženje kose бальзамами nakon bojenja :

a) nastavit će se intenzivna boja kose ( tako što će zatvoriti otvorio чешуйки na kosi i zadržati pigment)

b) dati njegovan izgled.

Biljna sredstva za njegu može se pripremiti u različitim varijacijama: losione, настоев, кашиц. Vrijeme ekspozicije na kosi će zavisiti od stanja kose i od željenog efekta, od jedne minute i više.

Dobro odabrana оттеночные šamponi je dobra alternativa za bojenje, osim toga moguće je ugodna samo korijene, kada je to potrebno.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: