Bojanje kose

Što je bojanje kose

Bojanje kose — to je jedna vrsta bojenja. Ali tehnika je ovdje teže i učiniti bojanje kose kod kuće nije tako jednostavno. Što, zapravo, predstavlja bojanje? To je tehnika bojenja vlasi u različite nijanse. Obično se koristi od dvije do deset boje u zavisnosti od vaše ideje. Tradicionalno boje i beru bliski po boji. Međutim, to može biti i vrlo jarke, kontrastne mogućnosti. Različite vrste boja daju različite efekte. Tako, ako vam je draže prirodne nijanse, onda je učinak ove avangardne kreativne bojanje opcije će postati podvlačenje linije frizure, strukturu kose.

Любительницы ekstravagantne boja privući će sebi još više pogleda na snagu originalnosti i originalnost slike. Bojanje kose je pogodan za sve žene bez obzira na njihovu dob. Ali, naravno, u svemu treba znati meru: zrele žene, bolje je koristiti prirodne boje s glatkim prijelazima. Svijetle i ekstravagantne boje neće biti relevantni. A evo za mlade žene svijetle boje savršeno prijanjaju uz tijelo. Tako se zove crazy colors (lude boje) naglašavaju individualnost svoje обладательницы. Danas je moderno neonske bojanje kose. S pop-arta ova tehnika se postupno pretvara u običan život na radost vesela i hrabre djevojke koji vole eksperimente. Ako je još u nedavnoj prošlosti neonske bojanje dopustiti sebi samo gorljivi punkera, a danas je popularno ne samo u njima.

Sigurno ste vidjeli djevojke sa svijetlim i neobične kosom na ulici ili u podzemnoj željeznici. I to ne iznenađuje. Uostalom, uz pomoć неонового avangardne kreativne bojanje opcije možete promijeniti boju kose vrlo često, doslovno pod svaku haljinu. Osim toga, kada неоновом bojenje skup boja i nijansi je ogroman.

Kao i obično, «ludom bojenje» rade na potamnjelih kose ili na kosu, koji su prethodno bili мелированы. Bojenje se postiže polaganje posebnog gela. On je nestabilan, dovoljno samo isprati nakon šest do osam sesija pranje glave. Oprati ga prilično uživati u vašim uobičajenim šamponom. Sastav ovog gela veoma oprezan: on ne oštećuje strukturu kose. Općenito, neonske boje ne вреднее мелирование.

Međutim, postoje male nijanse. Tamna kosa neonski gel jedva da je «oženi», tako da ćete ih morati pre desaturate. Izgleda da je bojenje svježe i vedro, rezultat neće ostaviti ravnodušnim ni vama, ni drugima. Međutim, treba razumjeti, da bi pravilno i učinkovito provesti postupak za bojenje teško. Tako da je najbolje da se obratite profesionalcima. Prvo, masters u salone za uljepšavanje bolje, učinit će za bojenje. Drugo, oni najbolje znaju što su gelovi najprikladniji i kvalitetnim. Obično se u prodajnim salonima koriste žuta, plava, ljubičasta, zelena i plava boja. Ako radite moderan bojanje kose prvi put, onda je možda bolje početi s iste boje. Kasnije, kada bude razumljiva reakcija vaše kose, moguće je da će povećati broj nijansi. Čarobnjak će vam dati savjet, na koji ima smisla slušati.

Tehnika bojanje

Kosa se dijeli na vlasi, zatim svaki pramen se nanosi boja. Ponekad, u zavisnosti od boje, vlasi je zamotan u poseban papir, traka folije ili folije, kako bi se boja bolje apsorbira. Važno je da koristite samo kvalitetne boje, poznatih tvrtki. Ne koristite jeftine i nepoznate boje: sjeti se, da je oporavak oštećene kose — dug i skup proces. Što se tiče broja nijansi, tvrdih ograničenja nema, međutim, korištenje više od deset nijansi smatra se da je već suvišne boje prestati međusobno se nadopunjuju i dolaze u sukob. Također treba uzeti u obzir svoju izvornu boju kose. Na tamnoj kosi boje treba držati duže nego svijetle. Raspon vremena bojenje varira od 30 minuta do tri sata, u zavisnosti od izvorne boje.

Ako želite napraviti naglasak na prirodne nijanse, onda je važno zapamtiti da je bojenje kose će biti različito na različitim područjima. I u zavisnosti od frizure će se dodjeljivati različite nijanse. Kako neutralizirati ili, naprotiv, naglašavaju ovaj efekt, stručnjaci koriste određene boje, u neposrednoj blizini ili, naprotiv, daleko boje.

Obično bojanje čine vertikalu. Ali, u principu, moguće su i druge opcije. Na primjer, u kabini s pomoću matrica vam mogu stvoriti bojanje kose s elementima geometrijskih oblika. U kući sami napraviti horizontalni bojanje kose prilično teško. Visoka vjerojatnost da bi ga nestabilan, i popraviti sve će biti lako. Sada vrlo moderan tzv bojenje «омбре» — градиентное bojenje kose. Obično se koriste dvije boje ili nijanse po dužini kose, jedan glatko prelazi u drugi.

Bojanje tamne kose

Kao što je već navedeno, tamne kose teško mjerljiv bojanje. Ali njihovim vlasnicima ne bi smjela pasti u očaj: način ih колорировать postoji. Mješavina ciklame, crvenog koralja i čile će boje bolje apsorbiraju u tamne kose.

Vrlo lijepo izgledaju tamnije obojene kose s krajem. Izgleda elegantno i ne previše ekstravagantno. Prije nego što se krene na slici možete vidjeti fotografije na internetu, u salonu će vam najvjerojatnije преложат albumi s mogućim opcijama. Također treba slušati savjete majstora u salonu, pogotovo ako je ovo vaš prvi eksperiment. Tako da sada, kada želite osvježiti svoj stil, ne zaboravite o tom prekrasnom varijanti, kao i bojanje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: