Antimon za oči

Šminka je orijentalna žena ne samo da predstavlja tajanstven dubinu, ali, u isto vrijeme, i korist za zdravlje. Bogata paleta boja mogu naglasiti ljepotu očiju, boja ne samo da može slikati svoje lice, oni su još uvijek su bitan element umjetnosti Istoka. Make-up očiju pomoću сурмы, koji se često koriste u orijentalnim plesovima, sposoban učiniti oči su vrlo izražajne, a vaš stil taj koji će privući na sebe poglede drugih.

Što je antimon?

Сурма za oči

Orijentalne žene imali u svom arsenalu nekoliko vrsta antimona za različite prigode, za svaki dan, za odmor i za liječenje. Neke vrste koriste samo jednom tjedno kako bi očistili oči i skinuti s njih umor. Kod cijevi nema rok trajanja, a također kontraindikacija za primjenu. Dugo vremena je dovoljno malu količinu ovog praha. A evo pogodnosti u ovom alatu je daleko više nego u dućan kozmetike.

Antimon u svom čistom obliku je vrlo bogat crne boje, no to se događa ponekad i sive nijanse, kada je u njen sastav ulazi усьма, što doprinosi brzi rast trepavica i obrva. Ako se primjenjuju сурьму na kapku, odmah ćete osjetiti lagano peckanje, no do njega se može naviknuti. Tako se događa stimulacija suzni kanal, uzrokujući suze ističu, a oči su izbrisani, nakon čega oni postaju bijeli.

Ako ćete koristiti сурьму ne samo u ljekovite svrhe, ali i u dekorativne, najbolje je da zaustavi svoj izbor na crnom сурьме. To je izvađen iz gornje školjke ugljena i ne štipa oči. U make-up takva truba će izgledati savršeno. Svijetle oči ona će dodati sjaj, a tamno – zasićenost boja, kao i izražajnosti.

Kako koristiti сурьму?

Za izražajnosti i sjaj vaših očiju nanositi to sredstvo na donjem kapku uz pomoć drvenog štapića. Za takve svrhe mogu se koristiti закругленную зубочистку. Prije prve uporabe, štapić je potrebno pripremiti. Za to joj treba dva dana da umočite do pola dužine u biljno ulje, a nakon toga, obrišite krpom, i ona će biti spremna. U kutijicu s сурьмой ovaj štapić morate izostaviti, tresti i opisati ga kapka. Antimon je vrsta suha olovka. Možete ga koristiti i подрисовать obrve. Da biste to učinili, trebate pažljivo između dlačica подрисовать obrve štapićem, a nakon toga растушевать.

Сурма za oči

Ako želite pomoću antimona povući jasnu i živopisnu liniju, štapić treba u roku od nekoliko sekundi isprati pod vodom, i tek nakon toga ga treba primijeniti сурьму. Ako se odmah nakon nanošenja antimona osjetite čudan miris ili malo peckanje, to samo znači da je pred vama pravi cijevi. U orijentalnom stilu antimon se nanosi na gornji kapak, a u europskoj – donji na samome rubu. Štap treba oprati jednom godišnje.

Cijena antimona

Cijena cijevi ovisi, prije svega, o tome u kojem obliku kupite alat – u obliku masnu olovka za oči ili suhi prah. Cijena cijevi može biti u rasponu od četrdeset tisuća rubalja. Порошкообразная antimon se koristi vrlo rijetko, pa vam ga može trajati dugo. A kupiti сурьму možete u trgovačkim centrima, kozmetičkim trgovinama, kao i u nekim online trgovinama koje specijalizirati u istočnoj kulturi.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: