Akril prah za nokte

Industrija ljepote ide u korak sa znanošću, novim tehnologijama i materijalima. Za fer spola mogli pokazati fin manikura, jedan od suvremenih trendova dizajna noktiju temeljiti na korištenju akril prah. Da je akril prah? Akril puder – to je čvrst porozni materijal koji je namijenjen za modeliranje rasutih oblika izravno na ногтевой tanjur ili izgradnju. U svijetu dizajna u prahu došao iz stomatologije, stručnjaci nokta usluge proširili područje njegove primjene.

Za što je potrebno je akril prah

Pri radu plastični materijal se brzo stvrdnjava, da s uspjehom se koristi pri rastu noktiju i za jačanje. Ali profesionalci ljepote industrije zakoračili izvan predloženog i dodao paletu boja, što je pomoglo da prošire paletu nijansi. Na ovoj mogućnosti primjene akril puder ne iscrpljuje sebe, ga počeli koristiti za izgradnju bulk dekorativnih elemenata prema vrsti minijaturnih skulptura, dodajući da je materijal neon, šljokice i ostale komponente.

Za izgradnju noktiju

Produljivanje noktiju akril u prahu

Pomoću termoplastični polimer akrila produljivanje noktiju pretvorio u brzu proceduru. Dodavanje reagensa pomaže da biste dobili prozirni ili u boji osnovu, a visoka otpornost na habanje, higijene, гипоаллергенность – to prednosti materijala o kojima znaju ne samo profesionalci. Akril tako эластичен da pri rastu noktiju gotovo ne razlikuje od ovih, ako odabrana bezbojni temelj. On ne deformirati ногтевую tanjur, a uz sve suptilnosti razlikuje trajnosti i dugo drži.

Za dizajn i modeliranje ukrasnih uzoraka

Dekoracija noktiju akril u prahu

Jedan od smjerova noktiju dizajn koriste akril materijal, iz kojeg se može oblikovati originalni dekorativni uzorci u doslovnom smislu. Čak i u želji da ponovi baš minijaturna skulptura koja krasi nokat, nije moguće. Pri svim plastičnosti akril brzo smrzava, tako da webmasteru moraju žuriti, i ovdje nije vrijeme za detalje. Svaka glina od akrila na noktima je jedinstven, a surround dizajn čini manikura posebno spektakularno i idealno za svečane prigode.

Za jačanje i rast noktiju

Kako bi nokti izgledali lijepo, mnogi fer spola pokušavaju brinuti za njih, koristeći različita sredstva. No, kako god privlačan bio manikura, ako su nokti krhki, слоятся i ne uspije отрастить barem minimalnu duljinu, svi napori svode se na br. Spas će postati akril prah, koji će ojačati ногтевую ploče, štiti ga, što će dovesti do rasta nokta.

Što je akril prah

Masters nokta usluge moraju biti lako, jer je asortiman polimera u obliku рассыпчатого praha može dovesti u zabunu. U boji, s različitim brzina polimerizacije, высокопластичные, камуфлирующие, za francuski jezik, manikura, neon, sa глиттером – sve predstavlja osnovu za neograničene količine varijacija. Jedna vrsta akrilnih u prahu se koristi uglavnom kada rastu noktiju, drugi se primjenjuje za modeliranje, treći majstori vole koristiti za dizajn.

Prozirna ili mat

Прозора акрилова u prahu

Svestran izbor materijala za izgradnju osnovni sloj. U osnovi transparentni u prahu čestice s druge strane, najmanji samljeti, pri rastu i ona pomaže da se uspostavi transparentni premaz koji se ne отливается od prirodnih noktiju. Zahvaljujući svojoj strukturi, univerzalne vrste glazuru od akrila dobro sakriti nedostatke nokta, relativno lako i brzo se primjenjuju, pogodni su za modeliranje vrha nokta, dizajn i modeliranje. Bez mat akril ne može učiniti prilikom stvaranja manikuru u stilu «fr» i kada akvarijske tehnologije.

U boji

Кольорова акрилова u prahu

Predstavljen najveći ogromnim asortimanom, jer se boje u prahu raznolika, kao i postojeća paleta boja. Raspon primjena nije ograničena samo na dizajn noktiju, to je trend i dalje vodeći. Pomoću obojenog akrila, pod uvjetom da ga je dobro asortimana, majstori mogu stvoriti slika, аппликацию na noktima. Jednostavan, savitljiv u radu materijala razlikuje snage, bez potrebe nanošenja dodatnog osiguranje sloj, što pomaže da se ne opterećuje nokat pri stvaranju originalnog manikuru.

Камуфлирующая

Nijanse камуфлирующей akrilnih u prahu

Kada treba prikriti nedostatke nokta ili produljiti krevet, čarobnjaka nokta usluge opredjeljuju za ovu vrstu glazuru od akrila. On razlikuje od drugih više guste strukture, njegova nijansa blizu prirodnom, ali on nije transparentan. To pomaže камуфлирующей akrilnih u prahu simuliraju površinu prirodnog nokta. Nepravilnosti, bijele mrlje, kratke nokte – evo što se događa popraviti, vrlo brzo dostizanje željene rezultate.

Neonske u prahu

Неонова акрилова u prahu

Koristi se majstori nokta usluge pri kreiranju skulpturalne sculpting. Neobičan, zasićene boje i neprozirna osnova – to je ono što razlikuje neonski glazuru od drugih vrsta polimera. Samo jedan detalj svojim ga s drugim sortama ovog materijala: ona je kompatibilan sa svim мономерами. Mladi lijepši spol, koje se u svjetlu uv zračenja noćnih klubova žele da privuku pažnju, to je vrijedno da se zaustavi izbora manikura s primjenom neon prahu.

Sa šljokicama

Akril puder sa šljokicama

Za toniranje nokte uspješno koristi akril puder sa šljokicama. U tehnologiji izgradnju noktiju i ona je našla svoju primjenu, jer je dostupan u obliku prozirnih osnove, a sami глиттеры mogu biti različite veličine i tipa. U kombinaciji s paletom nijansi puder sa šljokicama služi kao nezaobilazan materijal, kada je potrebno stvoriti lijep dizajn, dajući mu efekt dubine. Svjetlucanje rasutih elemenata pojača dojam o besprijekorno lijepom manikura.

Kako koristiti akrilne prahu za nokte: tehnika nanošenja

U prahu pomiješan s мономером, доводя guste konzistencije. Rad sa materijalom je potrebno brzo, jer se ona stvrdne u roku od minute, a ako akril izrečena u krivu, onda morate prvo ga uklonite i sve remake ponovno. Nas cijeli postupak za izgradnju je potrebno oko dva sata, a trajanje dizajna ili zabavu ovisi o složenosti pjesme. Oštar neprijatan miris materijala, brzo ispunja zrak u zatvorenim prostorima, tako da je u stanju naškoditi, inače je sigurna. Tehnika nanošenja akrilnih u prahu i na nokte sljedeća:

Kako izgraditi nokti akril u prahu

  • Nokat pripremiti za nanošenje materijala, prerada kosu gel-праймером i прикрепляя ili oblik ili типсы.
  • Nanosi se akril preciznim pokretima od kožicu do kraja, nužno ravnomjerno.
  • Tek nakon toga, kao akril stvrdne, oslobađaju oblika ili типсы, početak obrade noktiju.
  • Da bi se postigao željeni rezultat površina нарощенного акрилом nokat pokrivaju lak nanose slika, stvaraju prostorni dekor, lijepe dijamanata.

Kako ojačati nokte akrilne puderom u kući

Kod kuće akrilnih u prahu ojačati ногтевую tanjur raditi na istoj tehnologiji koja se koristi u salonu. Kako bi se pojednostavio postupak, majstori savjetuju da kupi u trgovini gotove setove, to će od dodatnih briga. Dodatno potrebni alat: četka, крупнозернистая turpija za poliranje. Tijekom primjene materijala kist umočen prvo u monomeri (tekućina), a onda u prah – tako da se formira gusta kap koju treba ravnomjerno rasporediti po cijeloj površini.

Onima koji jača nokte акрилом kod kuće, ne treba zaboraviti da je materijal se nanosi u dva sloja. Nakon toga, kao akril otvrdne, njegova подпиливают, ishoblovan i uklanjaju nepravilnosti pomoću пилочки. Na kosu se nanosi ljekovito ulje, nakon čega je novi sloj prekriven lakom. Svojstvo akrila posjedovati neugodan miris – to je razlog da misle unaprijed o svjetlo ventilacije prostorije tijekom nanošenja materijala.

Gdje kupiti i koliko košta

Akril prah za nokte prodaja u svakom posebnom trgovini. Popularan materijal za izgradnju i dizajn noktiju dolazi od različitih proizvođača, pa je cijena akril varira u zavisnosti od kvalitete proizvoda. U odnosu na trošak, navigaciju u pitanju kupnje pri odabiru katalog online trgovinama treba polaziti od toga da je prosječna cijena:

  • jar (volumen 4,5 m) – od 140 hrk,
  • set za dizajn noktiju – (3 jar akril puder u različitim nijansama po 5 g, monomeri, kist) od 370 hrk,
  • setovi za modeliranje noktiju акрилом – od 1500 rubalja.

Video tutoriali: kako pravilno nanijeti akril na noktima

Tehnologija nanošenja akrilnih u prahu ne samo da zahtijeva određena znanja. Trebat će vam izoštriti svoje vještine, svaki put otkrivajući nove i nove tajne. Ali i početnicima majstora nokta usluga odakle treba početi? Kako koristiti akrilne prahu video pokazuje u raspoloživom obliku. Korak po korak uputama stručnjaka, teško svladati tehniku uspjeti brže: postupno набивая ruku, uskoro ćete biti u mogućnosti stvoriti svoje izvorne remek-djela.

Trening noktiju dizajn uz pomoć akrilnih u prahu

Kako pravilno raditi sa акрилом na gel лаке

Foto akril dizajn na noktima

Stavljanje slike na ногтевую tanjur prethodi ideja. Pronaći izvor inspiracije ili gotov primjer čarobnjaka za nail art mogu u galerijama fotografija akril dizajn. Primjeri radova su u stanju potaknuti čak i pridošlice na stvaranje vlastitih crteža uz pomoć akrilnih u prahu. Obrađuju na primjeru fotografije će ispasti lakše, tim više što su boja i tekstura materijala je toliko raznolika, da se ne ograničava maštu. Foto akril dizajn na noktima – to je galerija utjelovljena ideje, među kojima će se naći zanimljiva mogućnost i za vas.

Dizajn noktiju akril prah

Naši

Natalija, 28 godina, Nizhny Novgorod: Отрастить duge nokte nije djelovalo, stalni kućni brige сводили sve napore da ne. A tako htio! Pa sam i ja odlučila izgraditi akril, moj majstor preporučio to je opcija. I nisam razočarana ni na sekundu. Подобрала željenu dužinu i nikakav osjećaj nelagode, samo prednosti.

Anja, 31 godina, Saratov: Ako treba nešto originalno za svečane događaje, onda čak i ne nužno kupiti обновку. Molimo sebe i iznenaditi druge uspjeti surround ukras na noktima. Svaki majstor iznenađuje nešto neobično, zadnji put koristila šljokice, to svjetlucanje došao da smeta onda je dio s takvom ljepotom.

Olga, 23 godine, Sankt Peterburg: Mene iritira bijele čestice na noktima, закрашивала običnim lakom, ali dugo ga nije zadržala. Tražila je način kako riješiti problem, i odlučili su se za nanošenje akrilnih u prahu. Pokupili temelj za nijansu je ružičasta i poklapa sa mojim, napravio još i fr – sve je savršeno, nokti uvijek izgledaju dobro njegovan.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: