Olovka za oči — koji je najbolji?

A kakav pogled danas želite? Svijetle ili sanjive? Olovka za oči pomoći će Vam svaki dan biti različiti.

Kakav učinak ima olovka za oči

Napravite svoj jedinstveni stil uz pomoć par vješte poteza. Vidjet ćete kako odmah mijenja Svoj pogled od običnog i dosadna do ожившему savršeno i atraktivno. Make-up pomoću eyeliner transformira, postaje boja i jasan. Olovka će Vam pomoći prilagoditi oblik očiju ili оттенит još više ekspresivnost i dubina Vašeg pogleda.

Imajući takav alat u Svoju torbicu, kao olovka za oči, možete dobiti odličan alat koji će Vam mami očaravajući pogled i naglašava Vašu prirodnu ljepotu uz pomoć više jasne linije stoljeća.

Olovka za oči - koji je najbolji?

Vrste подводок za oči

Danas na tržištu kozmetike predstavlja raznolikost подводок za oči. Oblik i tekstura oni drugačiji. Postoje tečni, suha, кремообразные, гелевые. Obrazac ih je također različita (markeri, olovke, kićankama). Razmislite ove vrste detalja.

Tekuća olovka za oči imaju u svojoj bazi alkohola ili vode. Na краешке su «opremljeni» тоненькой četkom, prednost koja je u mogućnosti izvući tanku i jasnu liniju sočne boje. Ali je za njihovo korištenje potrebno je vježbati.

Olovka za oči - koji je najbolji?

Suha olovka za oči – тенеподобная olovka, koja na oči stavljaju тоненькой vlažnom četkom. Uobičajeno ih je područje primjene – profesionalne salone, kao i njihovo nanošenje dovoljno je teško i zahtijeva određene vještine.

Olovke za oči – svima poznata olovka, koja vam pomaže da odmah ukrasiti kapke strijelom. Olovke se koriste za crtanje kao vidljivi živih, tako i растушеванных linije. Jedini minus za olovke je u tome što za njih je potrebno pratiti i stalno подтачивать. No, jednostavan i lijep make up Vam je zajamčen.

Markeri-olovka za oči su odlične za početnike. Oni imaju tanak vrh uske, uz pomoć kojih se može nacrtati ravnu liniju. Njihov nedostatak u brzo se posuši i nedovoljne zasićenost boje. Ali za početnike, ova opcija je vrlo čak i odgovara.

Gelovi — i кремоподобные eyeliner. Proizvođači plasiraju ih u баночках čije Vam se boje krema ili gel. Nanijeli su s pomoću tankog kista, što će Vam pružiti predivna oštre strelice, ako naravno da odvojite malo vremena za trening.

Pravila primjene eyeliner

Ako Ste tek počinje koristiti i za eyeliner, najbolje za obuku kupiti flomaster ili olovku. S vremenom, kada Vaši pokreti će biti ispravne i jasne, možete početi koristiti i druge vrste подводок.

Prva stvar koju trebate znati o nanošenja olovka za oči – to je ono što je početi crtati linije je potrebno od unutarnjeg kuta oka do gornjeg stoljeća. Slikane linija mora proći vrlo blizu linije rasta trepavica. U početku povući crtu malim potezima, nužno povezujte međusobno. Prostor između trepavice i linija mora biti minimalan.

Drugo što treba znati – postupno širi Svoju liniju do vanjskog kuta oka. Ako na kraju želite povući strelicu – nastavite crtati na isti način, jedino dodatak – закруглите konjski rep Svoju liniju malo gore.

Treće, što morate znati – to je ono što кремовую, гелевую, suhu olovku ili sjenilo-olovka možete lagano растушевать. To se može učiniti pamuk disk ili stick. U tom slučaju, Vaša šminka će izgledati prirodno.

Vaš posljednji korak je crtanje, olovka za oči – crtež donjeg kapka. Nanesite sjenilo za oči oko sredine i mješavina dobro.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: