Termos sa širokim grlom za jelo

Postoje situacije kada je prijem vruće hrane ne može biti provedena u potpunosti. Na taj varijacije može se pripisati ne zahtijeva odgađanja posao ili izlet, na kojima se ne može provesti grijana. Ali jesti treba svaki dan, ali zato postoji način da se uzmu hranu sa sobom. Da bi ona zadržala svoju kvalitetu, koristite termos sa širokim grlom za jelo.

Što je hrana termos sa širokim grlom

Hrana termos

Термосом naziva poseban metalni ili stakleni vrč sa zidovima od nekoliko slojeva, što pomaže u održavanju temperaturu poziciji tamo hrane ili pića. Zadržati temperaturu tekućine, pogodan je uzak aparat, a to je prije juhe treba kupovati termos sa širokim grlom za jelo. Glavna jela imaju još jednu mogućnost kupnje – sa spremnikom.

Kako odabrati termos za hranu

Kapacitet za prvog jela

Odabirom termos sa širokim grlom za jelo, odlučite za bilo vrsta obrok ste ga kupili. Ako je to kucni prvih jela (juhe, mesa), onda je bolje izabrati jednostavan model, a ako je to glavna jela (meso, riba ili predjela, salate), onda treba kupiti opciju sa spremnikom. Postoje mali model – kupnjom dječji termos za hranu, a vi ćete biti u mogućnosti odvojiti svoj obrok od jela djeteta.

Vrijedi pokupiti termos sa širokim grlom za jelo će vam se sljedeća pravila:

  • Široko grlo doprinosi brzom hlađenju vode, ali velika količina zaglađuje ovaj nedostatak. Odaberite широкогорлый uređaj s produljenim kapacitetom tikvice.
  • Prilikom kupovine uređaja proučite miris – on ne bi trebao osjetiti uopće, ili biti jedva primjetan. Oštar miris neće nestati, nego će prijeći u hranu i izazvati nemir.
  • Čep i poklopac moraju sigurno закручиваться, kako bi se spriječilo проливание sadržaja. Provjerite nepropusnosti uređaja, kako bi on služio da traju dugo.
  • Prije korištenja ulijte unutra malo tople vode ili čaja, a nakon 10 minuta provjerite temperaturu tela. Ako je нагрелся – to nije najbolji instrument.
  • Za vas neće razočarati izjave proizvođača o održavanju temperature, uvijek puniti tikvice na vrhu, jer je ostao zrak može izazvati brzo остывание.
  • Za djecu je bolje odabrati male količine – do 300 ml, da im je udobno nositi sa sobom na putovanja ili posuditi za trening.
  • Optimalan izbor za odraslu osobu postat će volumen u 700-1000 ml

Pregled popularnih proizvođača

Model Ekspedicija

Kvalitetne proizvode proizvođači nude sljedeće:

  1. «Arctic» – izrađeni su svoje proizvode od nehrđajućeg čelika, nude različite modele: dvostruki термоконтейнер za jelo, klasika, термобоксы. U njihovom asortimanu možete naići instrumenti svih vrsta količina od 350 do 3500 ml Širok izbor opcija će se svidjeti jednostavan radnicima, tako i бывалым putnicima.
  2. «Stanley» – proizvodi термопосуду od čelika ili uzdrmati-dokaz stakla. U asortimanu se može naići na klasični model, широкогорлые, termos s posudama za jelo. Pozicioniranje brand sebe kao asistent za putnike, tako da nude термобоксы imaju odgovarajući камуфлированный pogled i široku primjenu.
  3. «Thermos» – u svom asortimanu možete naići na razne modela, od klasičnih do inovacija. Primijenjeni materijali – čelik, plastika, kapacitet 0,5 – 1,5 litre. Model marke razlikuje sjajna vesela расцветка, koji će se svidjeti djeci.

Gdje kupiti i koliko koštaju termos za juhe i drugi

Термоконтейнеры sa širokim grlom se prodaju u supermarketima, turističkih odjelima, specijaliziranih buticima i u online trgovinama. Cijena po суповой uređaj počinje od 650 do 2.500 rubalja. Instrument namijenjen za pohranu druga jela, košta od 2 do 3 tisuće rubalja. Torba-termos za hranu s posudama ima cijenu od 3 do 4 tisuće kuna. Dječji mogućnosti može se kupiti za 500-700 kuna.

Naši kupci

Andrija, 27 godina

Kupio termos «Arctic» sa širokim grlom za putovanja. Mi odgovara veliki profesionalni volumen, vrijeme zadržavanja temperature, kvalitetan nastup i pouzdan materijal. Koristim ih već dugo, ali on nije izgubio svoju funkcionalnost. Приобрету još kontejneri, da se jede u potpunosti daleko od civilizacije.

Anna, 28 godina

Moj posao je daleko od točaka napajanja, tako da se u potpunosti ručati ne uspije. Toplo iste proizvode potrebno našem tijelu za pravilno postojanja. Ja sam kupio za sebe stakleni termos s kojim idem na posao i питаюсь normalno. Topla juha, glavno, ukrasi – sve je savršeno zadržava temperaturu. Kolege, gledajući u mene, također kupili za sebe instrumenta.

Michael, 45 godina

Ja radim дальнобойщиком, pa nisam uvijek postoji mogućnost da normalno jesti. Термобоксы za jelo postali su moj spas – oni dugo zadržavaju toplinu, pouzdani za korištenje, kompaktan. Moj želudac je rekao im hvala za topla jela. S tim uređajima možete ponijeti sa sobom juha, meso ili ribu, i da ih ukrasite.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: