Plastične ploče za zidove

Želite napraviti u sobi ekonomičan popravak? Plastični plašt će vam pomoći da ostvare svoje ideje u stvarnost. Ploče PVC ne zahtijevaju dodatnu obradu površine, a pričvrstiti ih je lako i jednostavno. Cijena ovog materijala mali, a rezultat iznad svih očekivanja. Privatna kupaonica, kuhinja, balkon će izgledati vrlo elegantno i otmjeno.

Što su zidni paneli PVC

Nijanse boja

Plastične ploče za zidove od polivinilklorida (pvc) počeli koristiti relativno nedavno. Za izradu takvih обшивок koriste omekšivač u minimalnim količinama, što ih čini više izdržljiv, otporan na vanjske podražaje. Materijal za popravak i obloge od plastike se koristi u gotovo svim područjima: od kupaonice do dnevne sobe. Takve ploče vodootporan, gorenje, odgovaraju i sigurnosnih normi, imaju veliki vijek trajanja. Što su plastični zidni paneli:

 1. Uzorkom stalak. Proizvodi predstavljaju male daske od polivinilklorida (pvc), koje imaju male veličine i kanala, kroz koje oni izvode. Nosač takvih materijala se vrši na propisani klin, koja može biti od metala ili drva. Strop također korice plastičnim дощечками.
 2. Uzorkom pločica. Obloge ploče, ima kvadratni oblik, primjenjuju se za popravak i uređenje prostora. Zbog toga ih često kombiniraju, stvarajući sve vrste uzorci, crteži, slike efekt. Spajaju plastične kvadrata između sebe utorima, a bilježi uz pomoć posebnog ljepila.
 3. Lisnato. Ploče za oblaganje imaju veće dimenzije nego dovoljno olakšavaju rukovanje i cijeli proces popravka. Pričvršćen je za takvu vrstu proizvoda uz pomoć posebnog ljepila. Često možete naići na ploče s imitacija drveta, pločice, kamen.

Karakteristike i prednosti materijala

Izgled dorade materijala iz polivinilklorida (pvc) ne mijenja na 10 godina. Još su otporne na hladnoću i na visoke temperature, a malu težinu ih čini lakšima za korištenje. Na površinu ploče nanosi slika ili uzorak sa posebnim ispis, a da on nije ozlijeđen tijekom uporabe ovog proizvoda, njegovih pokrivaju uporan lakom, koji nije oštećen. Takva obloga ne zahtijeva posebnu njegu: jednostavno ih obrišite krpom. Ovaj proizvod se može nazvati ekološki, jer u njoj nema štetnih nečistoća, pogotovo kadmija i azbest.

Značajke izbor

Paleta boja panela

Prije nego što kupiti plastične ploče za obradu zidova, za početak odlučite s kupaonicom, u kojoj će se provoditi u djelo, slika, oblik mora imati materijal. Kad ćete znati što želite vidjeti u unutrašnjosti, to je vrijedno obratiti pažnju na mogućnosti odabira dekorativnih ploča od plastike:

 • Obratite pozornost na broj rebara unutar proizvoda. Što više rebara krutost, to je čvršća ploča na pritisak izvana.
 • Prilikom kupnje novog proizvoda za kožu bolje, da bi se na njemu je bio zaštitni film i nema oštećenja, ogrebotina, udubljenja. Posebnu pozornost zahtijeva boja i uzorak materijala: ne bi trebalo biti mrlje, mrlje, razvoda.
 • Ako odabrati sliku, uzorak, bolje je kupiti odmah potreban broj plastičnih moguće glinene pločice. Onda kupiti više ne može, jer je druga stranka može razlikovati u nijansi, u boji.
 • Da biste odmah provjerili kanali i pristajanja. Za to možete izabrati bilo koja dva proizvoda iz stranke i pokušati ih spojiti.
 • Kvalitetne fasade procjenjuju još na površini završni materijal: nema zavoja, hrapavost. Ne možete dozvoliti sebi da koristite za svoj dom proizvodi loše kvalitete.

Za unutarnje zidove

Kako bi vaša soba nije živjela prije popravka, prije nego što kupiti ukrasne ploče za unutarnje zidove i postaviti ih, morate uzeti u obzir unutrašnjost, za obradu slika, oblik. Za unutarnje radove izvrsni rack i uzorkom pločica proizvoda, jer oni jednostavno priključiti, stvaraju prekrasan pogled. Plašt mora biti korektno i bez grešaka završen, imati jarke boje, glatke površine. Plastične ploče za unutrašnje oblaganje idealne su za završne ne samo da kupaonice, ali i balkona, kuhinje.

Za vanjsko uređenje

Vanjsko uređenje privatne kuće

Na što treba obratiti pozornost pri odabiru plastične ploče za vanjske zidove:

 • Težina proizvoda. Nije svaki zid može izdržati određeni dodatni teret.
 • Toplinska izolacija i zvučna izolacija proizvoda. Ako soba ima tanke zidove, onda taj faktor igra važnu ulogu.
 • Vatra sigurnost i postojanost. To je vrlo važno, ako je vaša kuća je izgrađena od prirodnih materijala, npr. drva.
 • Rok trajanja proizvoda. Uređenje kuće je napravljen ne za jednu godinu, tako da je vrlo važno da se materijal služio dugo vremena.
 • Instalacijski sustav. Kako pravilno i koliko lako će uspostaviti kupili plastičnu oblogu.

Tehnologija za instalaciju i montažu

Momak se bavi montaže

Montaža plastičnih panela na zid. Postupak:

 1. Postavite klin.
 2. Postavite profil: финишный, start, направляющее.
 3. Прикрепляем obloge na sanduk.
 4. Montiramo vrlo učinkovite sve ostale ploče pa do posljednje.
 5. Postavite najnoviji proizvod, malo обрезав ga i upravljan pod pričvršćivanje.
 6. Крепим ga na sanduk, ako je potrebno, postavite na postolje.

Videotutorial: kako ojačati plastične ploče na zid

Gdje kupiti i koliko koštaju ploče za zidove PVC

Kupiti plastične ploče za zidove danas neće biti mnogo problema, jer na tržištu dorade materijala predstavlja veliki broj sličnih proizvoda. Pronaći ih možete na tržištu, u građevinskim trgovinama, u katalozima online trgovinama, гипермаркетах. Okrenuo zid-леруа vrijedi kupiti ploče u trgovini Леруа Мерлен, gdje možete pronaći veliku ponudu jeftine materijale za oblaganje unutrašnjih, vanjskih zidova u različite prostorije kao što su veleprodaja, tako i u maloprodaji. Cijene su različite vrste ploča od PVC-a prikazani su u tablici:

PVC obloge Shop Internet
PVC ploča laminiran 330 r. 215 r.
Štednjak lakirano Полипласт 205 godine 185 g.
VOX Digital print 495 r. 466 godine

Kako izgleda zidovi obložena PVC – foto

Primjeri oblaganje balkona

Zidove bilo prostorije, обделанные plastičnim дощечками, će izgledati elegantno i lijepo. Branje pravi dizajn interijera, može se stvoriti uz pomoć ove dekorativne fasade udobnost u svakoj sobi: od kupatila do dnevne sobe. Za instalaciju nije potrebna posebna vještina, materijal se lako montira, što je najvažnije – znati slijed i tehnologiju. Ispod su slike zidova koji su obložene pločama, tako da možete procijeniti svu ljepotu ovog građevinskog materijala, koji pomaže utjeloviti dizajnerske ideje u stvarnost je brzo i lako.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: