Modularni slike u svojim rukama

Slike – to je jedan od najlakših načina za uređenje interijera, ali i to se može učiniti više originalni. Danas postoji druga vrsta takvih slika – modularni. Izrađeni su slične slike s tri dijela, ali postoje mogućnosti i od dva ili četiri. Izborno ih kupiti, možete učiniti kao ukras čak i u svojim rukama.

Što je modularni slike unutrašnjosti

Modularni slika u unutrašnjosti

Na smjeni perzije коврам došli modularni slike. To je moderan način ukrasite zidove bilo prostor, bilo da je to uredu solidna tvrtka ili udoban dnevni boravak u stambenoj zgradi. Razlikuju modularni uzorak od obične činjenice da je podijeljena na nekoliko fragmenata koji se vizualno stapaju u jednu cjelinu. Raspon veličina pojedinačnih slika vam omogućuje da stane ih u bilo koji dizajn. Osim toga, elementi mogu se kretati vertikalno i horizontalno, a također nalaziti s simetrije ili bez nje.

Posebnim su modularni slike na staklu, za izradu kojih su potrebne posebne pisači i boje. Koju god opciju se odlučite, bilo koju će obavljati nekoliko funkcija:

 • privući pogled gosti;
 • stvarati u prostoru iluziju kretanja;
 • istaknuti fin okus u unutrašnjosti.

Kako napraviti modularni slike u svojim rukama

Slika u unutrašnjosti vrtić

Prije nego što počnete provedbu modularni slike u svojim rukama, trebate odrediti s njezinim pogledom. Za to je vrijedno s obzirom na prostor, gdje će se objesiti gotov proizvod. Kao uzorak može biti realan krajolik, uzorak ili pogled na grad – sve zavisi od mašte i željama. Ne preporučuje se odabrati samo portreti, jer lice na lotove ne izgleda vrlo estetski.

Neke scene mogu biti tako realno tiskane, što stvara osjećaj potezima ulja na platnu. Iako ne morate biti veliki dizajner ili umjetnik, može se jednostavno skinuti bilo koju sliku na internetu, samo treba imati visoke rezolucije. Zatim posjetite najbliži salon za ispis te ga prenijeti na platno, papir ili platno. Osim samog crtanja potrebno još temelj za module. Njegove su:

 • drvene рамных dizajna;
 • stiropor;
 • šperploča;
 • komada IVERICE.

S фотообоев

Modularni slika iz фотообоев

Da bi modularni slike u svojim rukama, potrebno je pravilno pripremiti sliku odabranu za realizaciju ideje. U različitim фотосалонах vam mogu ponuditi katalog s već gotovim sličicama. Tamo možete obratiti sa svojim uzorkom, koji je u uređivaču pravo svakog odjeljka na male komade i распечатают na vašem odabranom materijalu. Tapete se mogu kupiti u građevinskom trgovini.

Glavna stvar – prvo razmislite lokacija budućih modula, obavijestiti o svom konceptu stručnjaka. Dalje slijedite sljedeće upute:

 1. Pridružite se izradom osnove modularnog slike. Od drvenih rešetaka presjeka oko 2×2 cm izgrađene onoliko okvira, od koliko je dijelova osmišljen proizvod, ili izrezati iz pjene platna. Dimenzije bilo koji od stubova mora biti nešto manje dimenzije ispisanih modula, jer slika mora pasti i na strani.
 2. Izrezati modularni slike, ali ne zaboravite da ostavite naknade, koje su potrebne zavoje na pogrešnoj strani.
 3. Ležala je urezana elementi licem prema dolje, odozgo stavite odgovarajuće drveni okvir ili komade stiropora.
 4. Osigurajte tapete, загибая ruba na krivoj strani i popravljajući ih ljepilom ili namještaja klamerica.

Ideja za dnevni boravak

Od tkanina

Drugim materijalom koji se koriste u procesu stvaranje modularnih slike na svojim rukama je tkanina. Za ove opcije možete koristiti bilo svijetle лоскутки, koji će se naći kod kuće. Prednost ovog načina je u tome, da ne treba nastojati povezati rubu modula. Posao će ići lakše i brže. Slijed izrade je sljedeća:

 1. Definirani s brojem i veličinom modula, za tkanine bolje napravite osnove u obliku drvenih okvira.
 2. Раскроите na module tkanina. Ne zaboravite naknade za naredni загиб.
 3. Na krivoj strani выкроенных fragmenata stavite okvir.
 4. Uz pomoć igle ili tanke nokte privremeno držite tkaninu.
 5. Okrenite gredica i dosljedno pričvrstite naknade na подрамниках kroz izgradnju spojnice. Počnite s duge strane, a zatim idite na kratko, a na kraju učvrstite rubove.

Video tutoriali: kako napraviti modularni slike na zid

Kao što se vidi iz algoritma izrade, modularni slike sastoje se od nekoliko dijelova: potrebna je samo okvir i platno, papir ili platno za krajnjeg izgleda. Dalje sve treba pravilno kombinovati – i slika je spreman. Onima koji vole, stvari su sami, takve radionice posebno je potrebno. Pojasnili su opisane u videa, nakon gledanja koje lako izgraditi bilo koju složenu sliku.

Intuitivni čarobnjak-klasa za početnike

Kako nacrtati modularni slike – cvijeće

Originalne slike na zid od nekoliko dijelova: фотоидеи

Provode mnogo vremena u potrazi za idejama za jedan ili drugi modularni slike. Budući da je neprofesionalno dizajner, postaje teže odrediti koji od njih odgovara jednoj od soba. Stilova tih svijetlih dekor previše – moderna, impresionizam, klasika, istočni i mnogi drugi. Kako odabrati odgovarajuću opciju, pogledajte primjeri složenih slika i kako oni mogu izgledati u unutrašnjosti.

Spoj slike u stilu secesije

Sastavni sliku sa slona

Ako je vaš interijer više moderan i moderno, onda je i istaknuti ga je potrebno pravilno. U tome će vam pomoći čine slike, uređene u stilu art nouveau. On ne pretpostavlja postojanje radnje, nego u sebi nosi nekakvu apstrakciju linije, figure, slike i njihov переплетений.

Modularni slike za kuhinje

Ideja za kuhinju

Kada odaberete sliku za kompozitni uzorak u kuhinju napominjemo da ga nijanse moraju olakšati probavu i apetit. To je zelena i crvena. Za kuhinje češće koriste standardne varijante s натюрмортами, sočno voće ili čarobnim krajolicima.

Za spavaće sobe

Dizajn spavaće sobe

Najviše intimni mjesto bilo prebivalište je spavaća soba, gdje čovjek dolazi odmoriti od vreve. Za ovu sobu je bolje zagasite tonove. Udobnost će dodati sliku sunčevog zalaska sunca, neki par ljudi, mirnoj šumskim stazama ili slatka životinja.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: