Magnetska ploča na zid

U zadnje vrijeme odbora postali nezamjenjivi atribut ne samo obrazovnih institucija. Oni se pojavljuju u većini ureda i domova. Što zaslužujete magnetska zidne ploče toliku popularnost? Zahvaljujući tom dizajnu je vrlo ugodno što je ne samo bilješke, ali i držite prezentacije.

Što je magnetska маркерная peglanje

Magnetska маркерная peglanje

Magnetska ploča na zidu kuće i u uredu su postavljeni radi različitih ciljeva. Na njih se može pisati, objesiti oglasi, uzeti bilješke, pa dizajna imaju različito premaz radne površine. Metalne osnove, češće aluminija ili pocinčanog, vrijednosti za ono što se na njima lako, ne samo pisati posebnim alatom za isticanje, ali i priložiti materijala sa magnetima. Istu osnovu imaju djecu magnetska tablete, easels.

Magnetska ploča za djecu

U prodaji postoji magnetska stoji, slični uredski. Oni su dizajnirani za igru i razvoj djeteta. Magnetska ploča za djecu razlikuje više boja okvira, njegove veličine. Često u ured uključeni su markeri u tri boje. U prilogu par magneta. Ulaže spužve za čišćenje radne površine. Magnetska ploča za crtanje će biti znatno manje uredski analogije. «Odrasla osoba» opcija može imati dimenzije od 120х90 cm, za bebe – manje (25х50, 25х20). U dječji set sadrži samo magneti, na primjer, u obliku slova.

Magnetske ploče na zid ureda

Stalci za ured pomažu održati prezentacije, sastanke. Na dizajn može jasno i razumljivo objavljivati informacije. Zbog širokog asortimana lako odabrati prikladan štand: to može biti magnetska маркерная ploča na zid ili flipchart (isti magnetski štand, samo u obliku okvira za slike, fiksna na podesive noge). Bilo ploča na zid magneta je izrađen od nekoliko slojeva materijala:

 • metal hladno valjane;
 • sloj оцинковки;
 • sloj хромирования;
 • premaz premaz;
 • završni premaz.

Postali su popularniji originalni interaktivne uređaje, koji se usmjeravaju na bilo koju površinu pomoću projektora radnu zonu, a bilješke na njoj su učinili posebnim elektronskim marker. Ako na štandu ne treba ništa pisati rukom, što je najvažnije njegovo imenovanje – stavljanje gotovog informativni materijal, onda je lakše kupiti model od pluta, koji će biti znatno jeftiniji i jednostavniji za rad. Odličan spoj stila i praktičnosti staklena magnetska ploča na zid. Možete pronaći modele raznih veličina i boja.

Magnetska меловая peglanje

Što je magnetska меловая peglanje

Štand na kojem možete pisati kredom, razlikuje od маркерной dorade premazom metala. Primjenjuje se sloj оцинковки i хромирования, kao i u маркерно-magnetne ploče. Završiti kaput magnetska kredast model je dizajniran posebno za djecu, tako da korištenje markera, грифельных bojice i drugih materijala će biti teško. Pokrivenost takav štand lakše se čiste: da se pomesti od mela, ne treba posebnih spužava i deterdženta. Vrijeme testiran pisaći materijal sam po sebi jeftiniji od specijaliziranih markeri.

Što se događa odbora za magneta

Stoji magnetska, kredne ili маркерные, dolaze u različitim oblicima, veličinama, konfiguracija. Standardni modeli imaju dimenzije od 35*50 120*90 pogledajte Magnetska stoji, ima veliki prostor, se nazivaju планерного. Oni mogu biti stacionarni (zid) i передвижными. Triptiha – to stoji, koji imaju 5 radnih površina, sastoje se od tri dijela zajedno između sebe pokretnim zglobovima. Češće ovo je školski opcija, također ga koriste za druge obrazovne ustanove. Do glavne komponente svakog magnetskog štand na zid uključuju:

 • radnu površinu (listovi osnovnog materijala);
 • profil;
 • мелосборник ili policu za markere, spužve;
 • dodatno – плакатодержатель.

Odbor za magneta

Ako štand nije fiksni, glavni комплектующей ima podlogu ili se kreću, podesive nožice u obliku tronošci ili na kotačima za više zgodan za upotrebu u uredskim uvjetima. Njegova dodatna oprema mogu isporučena pri kupnji, ali najčešće ploča na zid i pribor provode odvojeno. Popis stvari potrebnih za rad, kao što su:

 • magneti;
 • albumi;
 • markeri;
 • pussy;
 • skidač za radne površine.

Ono što je trebalo biti dobro za glačanje zidni

Odaberite odgovarajući model za rad će biti lako. Treba samo odlučiti što vam je potrebno su karakteristike i tražiti robu, oslanjajući se na njih:

 1. Ako vam je potreban praktičan, jeftin servis, bolje je odabrati magnetska krede.
 2. Ako izgled jedrilica igra važnu ulogu, bolje je kupiti stakleni opciju. Po izgledu on je superioran u odnosu na druge modele.
 3. Što je najvažnije, na što treba obratiti pozornost pri kupnji ovog proizvoda – dostupnost dokumentacije na njega popisa materijala i zaštitnih premaza koji se koriste za proizvodnju.

Gdje kupiti i koliko košta

Peglanje zidni

Magnetska ploča na zid za bilješke prodaje u specijaliziranim trgovinama uredskog, marketima sa širokim asortimanom, kao što je Ikea, ali je lakše pronaći i učiniti jednostavno naručiti u online trgovinama. Cijena za robu varira od materijala izrade, proizvođača i veličine radne površine. Na primjer, modeli dizajnirani za djecu, imaju dimenzije od ne više od 50*60 cm, će koštati od 800-1000 rv Staklene jedrilice za ured razlikuju najvećoj cijeni od 3000 rv zbog veličine 40*60 cm.

Video: magnetska ploča svojim rukama

Naši

Michael, 28 godina:Kod nas u uredu, u sobi za sastanke stakleni jedrilica. Vrlo zgodna stvar, jednostavan za njegu, riječi, brojevi su vrlo dobro vidjeti, marker očima bolje i izgleda intenzivnije nego na drugim površinama, posebno bijelo na crnom staklu. Koristimo već dugo vremena, prigovora na kvalitetu nema, uzeli skuplji model njemačkog proizvođača.

Margarita, 34 godine:Uzeli odbora za dijete, još tri godine prije, kad je išao u vrtić. Vrlo je kao dijete u prvo vrijeme uopće nemoguće je da odgode sve od takve igračke. Sviđa da joj se može koristiti ne samo kao razvoj igračku, ali i podsjetnik za odrasle: osim sjajnih магнитиков tamo sadrži zapise. Sve u svemu, zadovoljan je cijela obitelj.

Natalia, 48 godina:Kupovala triptih na zid za privatne lekcije, odlučio kupiti model s magnetne površine i ne пожалела: vrlo povoljno objaviti demo materijala, ne koristeći nikakve posebne nosače. Obični magneti dobro drže papir čak i velikih dimenzija. Još jedna prednost – svijetle boje, ugodna tekstura radne površine.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: