Krevet-ormar transformatora

Tko nije sanjao napraviti svoj smještaj prostrane, a spavaš – prikladan i siguran za kralježnicu? To je želja gotovo svakog čovjeka. Dobro, da u naše doba mnogi izvedivo. Može se napraviti ili naručiti ergonomska krevet, koja će se sakriti u ormar, oslobađa se od nekoliko četvornih metara kvadratnih.

Što je ormar krevet transformatora

Ormar krevet transformatora u presavijeni i разложенном obliku

Naziv govori sam za sebe. Krevet koji se jednostavnim pokretima ruke pretvara u elegantan ormar, savršeno se uklapa u unutrašnjost male sobe. Odmah i ne razumiju, da je namještaj noću može uzeti vodoravni položaj i postati mjesto za slatke snove. Krevet-ormar transformatora – razumno rješenje za povećanje prostora stana.

Najčešće namještaja u prodajnim salonima možete pronaći podizanje vertikalni model ormara-transformatora. Obično, oni su jeftin i praktičan. Rjeđe dolazi na oči horizontalni ormar krevet, ugrađen u pobjedničkom postolju ili ukrasni niša. Po želji, možete naručiti inteligentan dizajn, koji ne бутафорскую namještaj, a puni coupe sa svim vrstama uredima. Najpovoljniji transformatora će biti krevet na daljinsko upravljanje, koji ne zahtijeva ni najmanjeg fizičkog rada.

Što su prednosti sklopivi krevet

Mjerodavan dostojanstvom transformatora je potreban prostor u spavaćoj sobi, pogotovo kada je u pitanju malih stanova, gdje se površina ne služi samo za spavanje, ali i na radnom mjestu. Dodatne značajke ormara-kreveta mogu biti:

 • Sigurna jednostavnost transformacije, što je važno za djecu i starije osobe.
 • Zahvaljujući pouzdanim mehanizam, krevet-ormar transformatora dobro učvršćuju u висячем položaju;
 • Zbog praktičnih pojasa, ne morate svaki put перестилать spavaš.
 • Krevet-transformator može biti jedno i dvosjed, što je korisno za dnevni boravak ili dječju sobu.
 • Brzina razgradnje transformatora oko 30 sekundi, što je znatno manje u odnosu na расстиланием uobičajene krevet.
 • Praktičan dizajn. Kako ne bi bio unutrašnjost svoje kuće, namještaja poslova čarobnjak će vam pomoći da napravite identičan stil fronte ormara-kreveta. Vi ste čak i sami biti u mogućnosti pružiti gotove crteže, izaberite teksturu, materijala, boja, okova.

Sklopivi krevet transformatora

Sklopivi krevet po vrstama mehanizama

Transformatori mogu biti više vrsta. Sve ovisi o tome što ste u posjedu površine stambenog, gdje želite smjestiti krevet-ormar. Dostupne vrste mehanizama:

 1. Plinska opruga. Uređaj, unutar kojeg se nalazi plin, koji pritišće na klip. Kada želite rastaviti ili sastaviti kabriolet, ručni mehanizam pokreće i vodi krevet u pokret. Takav univerzalni stalak je apsolutno sigurna i ima dug vijek trajanja. Istina, užitak, to nije jeftino, ali rizik dati krevet-ormar u popravak gotovo nula.
 2. Opružni mehanizam. Pojednostavljena verzija transformatora s brzo uspinje uređajem. Ovdje ugrađen je uobičajena opruga, koja s vremenom može deformirati, što će za posljedicu zamjenu ormara-kreveta. Istina, ova vrsta transformatora je vrlo popularan, jer vrijedi ona da bi jeftinije.

Vertikalni flip kreveta-transformatori

Vertikalni sklopivi krevet-transformatora

Ova vrsta ležaja je dobro da je tijekom dana skriva u lažni ormar, oslobađajući do 2 m površina u dužinu i širinu. Pod red krevet na zid, može se dopuniti potrebnim namještajem (montirana polica, bočni ormara, stola). Najbolje je da kavez vertikalne transformatora je metalni, a pomoćne dijelove, obloge – od IVERICE ili MEDIJAPANA.

Prije instaliranja proizvoda, važno je da pažljivo pripremiti. Na primjer, krevet-ormar bračni transformator težak i na modifikaciju zauzima puno prostora na podu. Dizajn mora stajati na ravnoj površini. Ponekad je potrebno uskladiti temelj sobe za noćenje ne поломалась. Osigurana ormar, sama po sebi, potrebno je na betonski ili zid. Ni o kakvom гипсокартоне govora biti ne može.

Noćenje u ormaru – besprijekornu rješenje za dječju sobu. Pogotovo kada transformatora dopunjena kauč ili radnim stolom. Takav ormar krevet stoji na red iznad, ali smatra se univerzalnim ispunjen namještajem. Najčešće dimenzije proizvoda čine 2х1 m i mogu se promijeniti prema želji kupca. Krevet-transformator za mlade je glavna prednost u odnosu na druge modele: pri odabiru prometnih traka su svi predmeti na stolu ostaju na svojim mjestima. To je vrlo povoljno, jer svaki put, pripremajući se za spavanje, ne trebate gubiti vrijeme na stavljajući stvari u red na radnoj površini.

Integrirana vodoravna krevet

Horizontalna krevet transformatora

Ova vrsta dizajna je više pogodan za male prostorije. U idealnom slučaju to je krevet-ormar dječje transformator, ima spavač. Ako je nagibni proizvod u većini slučajeva ide bračnim i tijekom izmjene zauzima većinu prostora u prostor, onda mehanizam horizontalne uredno ide iz ormara ili još jednostavnije – od kauča pretvara u ležaj.

Prilikom instalacije vam čak neće trebati dodatni nosači, jer je dizajn može se oblikovati гармошкой. Istina, takav zid krevet-transformator javlja rjeđe i uzrokovati neke neugodnosti. Prvo, ona se izračunava na tinejdžer. Drugo, pri dnevnoj transformacije ćete morati prikupiti posteljina i sakriti u ormar. To je izlaz za vrlo male kupaonice, ali to nije tako praktičan kao što su, na primjer, krevet-ormar-kauč.

Kako odabrati ormara-kreveta transformers

Prije kupnje univerzalna namještaja, treba sve uzeti u obzir da se nakon toga pretvara ormar nije održao još više prostora, nego što je uobičajeno spavaš. Na što trebate obratiti pozornost:

 1. Dimenzije. Za prostrane prostorije se mogu ostati na bračnim vertikalnom трансформере. Za male jednosobna apartmana odgovarati ide iz ormara jednu ili полутораместная krevet.
 2. Struktura transformatora. Krevet, susjedna zida frontalni površine, će zauzimati više prostora nego što je namještaj, koji se nalazi s bočne strane na pregradi.
 3. Dizajn. Fasada transformatora također igra važnu ulogu u odabiru namještaja. Ormar može biti izvedena na nekoliko načina. Više pojednostavljeno obloge – MDF, laminirane IVERICE. Ako želite poboljšati unutrašnjost sobe, onda je bolje naručiti krevet-ormar s ogledalom fasade. Od materijala u asortimanu postoji drvo, plastika, kombinirani razloga.
 4. Pokretni mehanizam. Od predloženih opcija je uobičajena žičana uređaj i газлифт. Posljednji određuje vijek trajanja transformatora. Ako opruge s vremenom mogu razbiti, plinsko uređaj radi s minimalnim trenjem dijelova i rijetko dovodi vlasnika kreveta i ormara.
 5. Osnova dizajna. Pri odabiru kreveta je bolje da ostanu na model ima čvrste zajednice, nego slobodno stojeći noge.

Foto: u krevet, ormari transformatora u unutrašnjosti

Krevet-ormar transformatora u spavaćoj sobi

Krevet-ormar transformatora u dnevnom boravkuKrevet-ormar transformatora u unutrašnjosti

Svijetla i prostrana unutrašnjost sobe je preduslov dobrog raspoloženja za svaki dan! Zahvaljujući namještaj inovacije već nije problem zauvijek zaboraviti захламленных stanovima, gdje voluminozni kreveti, ormari odvesti do 80% površine. Zahvaljujući praktičnom transformacije ležaja u jutarnjim satima možete uživati joge, dan raditi za svojim osobnim podizanjem stolom, a navečer pozvati prijatelje i organizirati čaj druženja.

Video: noćenje-transformator sa svojim rukama

Naši

Eugene, 34 godine:Ako izabrati ormar krevet, treba uzeti u obzir kvalitetu materijala od kojeg je napravljen trup. Na primjer, okvir od IVERICE i brže će se slomiti. Idealan izbor će čeličnih materijala. Jasno je da je cijena takvog transformatora bit će oko 20 000-30 000$, ali poslužiti će i za više od 30 godina.

Wladyslaw, 40 godina: imamo mali stan. U jednoj sobi располагаемся smo s mužem, a u drugoj kćeri. Kad su još mrvicama, nije bilo nikakvih problema s okolišem. S godinama je postao rebro pitanje hitno promjeni interijera. Kada su kupili двухъярусную krevet-ormar u dječjoj odmah pojavio više prostora, svjetla. Svi su vrlo zadovoljni!

Nataša, 31 godina:ja Sam sebi kupila vertikalni preklop transformatora. U prvo vrijeme nije bilo uobičajeno. Prvo, visoko. Drugo, da posteljinu ne съезжало, treba krevet prikvačiti posebnim trakama. Kada je navikla, postala uživati u dodatnim prostorom. Na bočnim stranama imam isto još uvijek nalaze одностворчатые ormari.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: