Krevet na kat za djecu

Važan parametar jedinice imaju slobodan prostor u njemu. Ako je za odrasle osobe preporučuje se vrijednost 50%, a za djecu se povećava i do 70%. Što učiniti kad je u obitelji više od jednog djeteta? Izlaz iz te situacije će vam kat dječji krevet.

Krevet na kat za djecu

Dvokatnica spavaš

Danas je krevet na kat – to nije samo mjesto za spavanje, ali i prilika za djecu zabavno i korisno provesti vrijeme. Osim toga, postoje modeli s različitim sustavima za pohranu stvari. Zahvaljujući tome uštedite još više prostora. Ako ste u potrazi za nekom kreveta na kat, onda vam se isplati uzeti u obzir sve moguće opcije.

Krevet na kat s kaučem na dnu

Ako je za odrasle takav namještaj, kao što su krevet na kat s kaučem na razvlačenje, češće se vrši po mjeri, dječje modela u katalozima proizvođača lakše pronaći. Najčešći verzija uključuje kombinaciju drvenih dijelova i kromiranog metala. Ako se kauč na razvlačenje ima željezne ljestve, za djecu oni su vrlo sklizak. Vrijedi uzeti u obzir sigurnije opcije. Drvo – to i praktičnost, ekološki model, ali pri kupnji još uvijek vrijedi upoznati s certifikatom za kvalitetu i zaključivanjem o гигиеничности.

Na dnu se nalazi sama kauč koji može biti predstavljen u obliku klasične sofe s podesivim naslonom za leđa koji je u večernjim satima degradirana i daje dodatni ležaj. Druga opcija – transformatora. Dan on izgleda kao običan kauč, a navečer se pretvara u 2 ležaja, nalazi se jedan nad drugim. Na ovom oprema za krevete model nije ograničen. Postoje mogućnosti s:

 • vrtić zid;
 • ormar i тумбой;
 • pull-ящичками;
 • stol za studij ili igre.

Soba za dječake

Dječje uvlačenje krevet za dvije osobe

Druga mogućnost spasenja od тесноты za uštedu prostora – to je uvlačenje krevet, dizajnirana za 2 djece. Izgleda kao da je ne tako velike, tako da neće preplašiti dijete visoko podigao drugi ярусом. Nije svaka beba odmah navikne na takav спальному mjesto. Preklopljenim klizni model gotovo se ne razlikuju od običnih. Razlika je samo u nešto većoj nadmorskoj visini, jer je dolje mora biti mjesto za prvi stup, koji je iste veličine kao i kod gornjeg. Da biste brzo pretvoriti 1 spavaš 2, namještaj čine sa posebnim kotačima.

U poboljšani model su ugrađeni ne samo dodatni ležaj, ali i kutije za pohranu stvari. Samo ona postiže još veći. Ako ste kao roditelj zabrinuti za svoje dijete, da je on спросонья padne dolje dolje, onda ništa brinuti. U standard namještaj nužno uključuje sklopivi restriktivne odbojnici. Među nedostatke klizna modela može se primijetiti sljedeće:

 • prvi stup ima razinu ispod normalne krevete, a drugi – iznad;
 • djeca koja spavaju na niže razine, danju moraju sami iznijeli krevet ili ležati pored bratom ili sestrom na gornjem;
 • popeti se na vrh rang previše pod silom svu djecu, pa i za takve jasle možda ćete morati stepenicama.

Na kat sa ormara

Model s ormara

Još jedna vrsta kat namještaja – krevet sa ormarom. Kupnjom ovaj model, možete uštedjeti novac. Od vas će se gdje zadržati dječje stvari. U isporuku je uključen puni ormar, koji se odlično nadopunjuje joj. On se može nalaziti ili na bočnim stranama, ili unutar samog dizajna. Drugo karakteristično za kutni model, gdje spava okomito jedni druge: to se vidi na slici. Zadnja opcija često se provodi čak i za 3 djece i pogodan za male prostore.

Kupovina joj, vi automatski riješiti problem instalacije odmah 2 elemenata namještaja. Glavna stvar – ne naseljavati na gornji red bebe, kojim se najmanje 6 godina. Djecu još ne smije dozvoliti čak i do stepenica. Samo nakon postizanja 6 godina se može «preseliti» na gornji kat. Model s 2 palube mora biti udoban, da nije bilo osjećaja тесноты u njoj. Gornji preporučljivo je provjeriti sami odrasli. Ako on to može podnijeti takvu težinu, onda ne uspjeti i pod mališana.

Krevet-transformatora

Najviše uštedu prostora opcija, to je krevet na kat-transformatora. Dan ona može obavljati funkciju stola ili kauča, na djeci mogu doći prijatelji, a sjediti na krevetu će biti otežana. Druga stvar, kada je dan spavaš pretvorena u ormar-kutija za olovke. Takva otklopni-model je pogodan za jednu bebu. Krevetom-transformatora može se smatrati bilo koju od gore navedenih, ali više усовершенствованными opcije će postati oni koji tijekom dana se sabiru tako da se gotovo potpuno prikriven drugi namještaj.

Ideja za odvajanje sobe

Krevet potkrovlje za tinejdžera

Zanimljiv model kreveta na kat za djecu predstavljena u obliku potkrovlja. Pogodan je kako za dečaka, tako i za djevojke. Razlika će biti samo u dizajnu namještaja. Najčešće takvi modeli su dizajnirani za jedno dijete, i tu su kao mogućnosti, da spavaš nalazi se gotovo ispod stropa, tako da je na dnu ostaje ogroman prostor. Možete ga čuvati pod igre ili radni prostor – sve ovisi o dobi djece. Osim toga, sportaši vrlo ugodan krevet, kombiniran s dodatkom za povlačenjem ili drugih projektila.

Djevojke, pogotovo u tinejdžerskim godinama, potrebno mjesto pod платьица ili druge zanimljive sitnice, tako i za djevojke odgovarala varijanta s тумбочкой ili ormar. Izgledaju kao djevojački uglovima. Dobra alternativa je noćenje s kaučem na razvlačenje na dnu, gdje se mogu družiti sa svojim prijateljima ili jednostavno uživanje u slušanju glazbe.

Kako odabrati двухъярусную krevet

Двоярусна model

Da se vaši klinci ne samo da dobro spavali, ali bili su okruženi siguran i praktičan namještaj, krevet na kat za djecu potrebno je pravilno odabrati. Čak je i komforan i lijepo uređena namještaj ne smije biti травмоопасной, posebno u dječjoj sobi. Preporučljivo je uzeti u obzir sljedeće točke:

 1. Sigurnost. Ovaj kriterij ide prvi. Pri odabiru modela potrebno je uzeti u obzir dob djece. Za dijete mlađe dobi noge od namještaja trebaju biti u masi, stupića – široka, ljestve i sami spava – огражденными uz pomoć strane, prelazi razinu madraca na 30-35 vidi Stepenice poželjno je odabrati naginje i ne iron – drveni će biti sigurnije, nego metalni. Krevet na kat mora imati razine visine koja odgovara rastu djeteta.
 2. Funkcionalnost. Ovdje se uzima u obzir površina. Ako je vaša soba omogućava odvojeno smjestiti krevet i ormar, i radno mjesto, onda se ne može kombinirati ove funkcije u jednoj namještaja. Kada je mjesto po mogućnosti spremiti, bolje je odabrati model, gdje se spaja barem 2 od navedenih elemenata. Također može biti izgrađen komad kreveti u niši i čak ih zatvoriti vrata, ili pregradama.
 3. Mogućnosti konfiguracije. Djeca ne ostaju u jednom dobi stalno su se diskretno za vas rasti i veličina namještaja već će im mali. Iz tog razloga, vrijedno razmišljati o opcijama koje su ili lako ukloniti, ili promijeniti svoj stil, ili kupiti model odmah na вырост.
 4. Dizajn. Važan faktor je boja i oblik kat namještaja, jer je dječaku i djevojci sviđa različite nijanse boja. Izgledaju odlično mogućnosti, specificirane crtani junaci ili izvedena u prirodnim motivima. Za mlade potrebno je više klasičan stil ili čak i minimalizam. Sve ovisi o ukusima svoje nasljednike i okolnog interijera.

Dvoetažni kreveta za djecu

Dvoetažni spavaš

Prije kupovine kreveta za mlade ili djecu ćete morati uzeti u obzir različite modele, istražiti njihove karakteristike, izmjerite prostor u zatvorenom prostoru, gdje će biti sama namještaj. Kupiti bolje direktno u trgovini, gdje su vam savjetnici, a vaše će dijete pokušati da se pridruže rukohvati ili se popeti na лесенке. Ne manje važan kriterij je cijena kupljenog proizvoda.

Gdje kupiti i koliko košta

Najjeftiniji krevet na kat za djecu u trgovini «Ikea» ima vrijednost oko 12-13 tisuća g. Izabrati jednu ili drugu model možete direktno u salonu ili na njihovim službenim web stranicama. Kupiti takav namještaj je moguće i u drugim online trgovinama – jednostavna dvoetažni košta oko 12-13 tisuća, S ящичками sa strane i više promišljeni dizajn model će koštati 24-26 tisuća g., krevet-kauč – 17-18 tisuća godine, s punim ormarom – 20-21 tisuća g. Выкатной opcija će zahtijevati 15-16 tisuća godine, ali postoje i jeftini modeli za 7-8 tisuća g.

Video: krevet na Kat za djevojke

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: