Kao na Билайне poslati zahtjev za povratni poziv

Mobilni operater «najkraći put» pruža svojim klijentima puno korisnih usluga i mogućnosti. Kod svakog čovjeka se događa u trenutku kada na računu ponestane novca i da je potrebno hitno kontaktirati rođak, prijatelj ili kolega. Pomoću Билайна možete pitati sugovornika da vas nazove. To se ostvaruje na nekoliko načina. Zatim ćete naučiti kako da Билайне poslati zahtjev za povratni poziv, kako se poziv za račun osobe. Ove besplatne opcija će vam uvijek ostati u kontaktu, čak i ako ponestane sredstva.

Usluga najkraći put «Nazovi me»

Ne trebate spojiti dodatne tarife iskoristiti zgodan opcijom. Ona je dostupna svim korisnicima Билайна, koji se ne nalaze unutar mreže. Nakon slanja zahtjeva za «Nazovi me», sugovornik će dobiti kratki sms-poruku s vašim telefonom te na zahtjev. Ova usluga je dostupna u mnogim zemljama i područjima. Pročitajte detalje, koji mogu pomoći da:

 • Vlasnici paketa najkraći put, koji se nalaze u Rusiji, Ukrajini, Gruziji, Kazahstanu, Armenije, Tadžikistanu, Uzbekistanu, Kirgistanu.
 • Korisnici mobilne telefonije, koji su svojim brojem u roamingu na teritoriju drugih zemalja. U tom slučaju, telefon se mora upisati u međunarodnom formatu, i uzeti u obzir da može biti naplaćen dodatna naknada za dolazni poziv (da biste odmah provjerili svoj роуминговый plan).

Kako iskoristiti pomoću USSD naredbe

Djevojka pošalje zahtjev za povratni poziv na Билайне

Zgodan način da primijeni opciju – to poslati USSD zahtjev, koji se razlikuje ovisno o tome nalazite li se u roamingu ili koristite kućnu mrežu na teritoriju zemlje. Ako osoba ima paket najkraći put, nalazi se u Rusiji, morate unijeti i na tipkovnici *144*(telefonski pretplatnik)# i pritisnuti zelenu tipku za poziv. U slučaju ako korisnik mreže spojili roaming i nalazi se na teritoriju druge zemlje, zahtjev se razlikuje. Kao na Билайне poslati međunarodnu zahtjev za povratni poziv:

 • Pritisnite zvjezdicu.
 • Birajte sto četrdeset i četiri.
 • Opet stavite zvjezdicu.
 • Birajte broj u međunarodnom formatu. Za to je potrebno je da unesete pozivni broj zemlje, grad kod. Zatim telefonski pretplatnik (na primjer, u Rusiji, to će izgledati ovako: +7 916 333 44 55).
 • Pritisnite zelenu tipku za poziv.

Ova opcija je pogodna za slanje zahtjeva pretplatnika bilo koje mreže, ne samo najkraći put. Pomoću USSD naredbe klijent ne može samo poslati zahtjev перенабрать, ali i ograničiti je prijem na svom telefonu. Da bi to učinio, treba staviti na tipkovnici *144*0# i pritisnuti tipku za poziv. Da biste vratili mogućnost prijema sms-«prosjaci» stavite *144*1# i napravite poziv.

Koliko puta na dan, možete poslati zahtjev za povratni poziv

Veliki plus ove korisne funkcije je u tome što je ona potpuno besplatno. Za šalje zahtjev nije снимутся novac s vašeg računa. Međutim, postoji ograničenje da ne dozvoljava slanje više od deset takvih naredbi, da vas nazove po danu (oni smatraju da se od 00:00 do 24:00 sati po srednjoeuropskom vremenu). S dolaskom novog dana, usluga se aktivira i klijent može opet uživati opcijom.

Poziv za račun pretplatnika

Muškarac je počinio poziv za račun pretplatnika najkraći put

Ako vam hitno treba povezati s osobom, a napuniti nema mogućnosti, možete koristiti drugu uslugu, slični pita «kako skinuti propalica». To se zove poziv za račun osobe. Nakon aktiviranja opcije, uspostavi poziv, gdje sugovornika će se pitati, da li je spreman platiti razgovor. Ako je tako, onda se ne uspostavi infracrvena veza. Ova usluga može biti efikasnije nego što takva mogućnost, kako podnijeti zahtjev za zvoniti, jer смски neće uvijek primijetiti odmah. Kako nazvati zbog pozivatelja:

 • Unesite i na tipkovnici telefon 05050.
 • Birajte broj pozivatelja bez osmice.
 • Pričekajte da se veze.
 • Koristili opciju možete ni više nego pet puta na dan.

Kako poslati besplatnu poruku s molbom da nazove

Osoba može poslati poruku u kojoj će zahtjev za zvoniti nekom drugom korisniku, bilo koje mreže, pomoću USSD zahtjeva. Osobu s kojom razgovarate će doći sms sa standardnim tekstom. Osim toga, postoji funkcija koja priznaje pitati drugu osobu o prijenosu novčanih sredstava. Kako poslati sms na zahtjev za povratni poziv: unesite *144*, broj telefona, rešetke, pritisnite poziv. Kako poslati besplatnu poruku s molbom da napunite račun: unesite isti kod, samo umjesto zadnje četvorke birajte jedinici. To izgleda ovako: *141*broj#.

Besplatne sms sa stranice Билайна

Slanje besplatnog sms sa stranice Билайна

Ne samo da možete izgubiti бесплатку drugu osobu, ali i poslati besplatnu poruku. To je učinjeno na službenim stranicama operatera. Sms poruka može biti poslana samo pretplatnicima mreže. U njemu možete pitati čovjeka učiniti zvoniti, baciti novac na račun, reći nešto važno, ako ne postoji takva mogućnost, kao što se bacite бесплатку, ili s mobilnim telefonom nema pristupa. Da bi korisnik dobio poruku sa stranice, ova funkcija ne smije biti blokiran. Kako poslati sms poruku:

 • Idite na službenim stranicama tvrtke.
 • Pronađite odjeljak usluga, gdje će biti točka na «Slanje SMS-a sa web stranice».
 • Otvorit će se prozor u kojem pod pravilima slanje смски će se polje za tekst, top – broj telefona i captcha koji želite unijeti.
 • Imajte na umu da, koristeći latinski, možete napisati više od sto četrdeset znakova, ali je sa cyrillic i / samo sedamdeset.
 • Napišite svoju poruku, da ne premašuje dozvoljenu količinu. Tekst ne smije biti u suprotnosti s primjenjivim zakonom.
 • Ispod polja za tekst, pritisnite tipku «Poslati poruku».

Ako ne želite primati sms sa službene stranice od drugih korisnika, možete koristiti uslugu «Negativnu listu». Ona daje osobi priliku da se zabrani promjene plana i povezivanje svih opcija na navedeni broj telefona. Za to idi na stranicu, pronađite stranicu «Negativnu listu». U pop-up prozoru vidjet ćete okvir za unos telefonskog broja. Napiši svoj telefon, pritisnite dobiti lozinku. Upišite ga na otvoreno polje.

Program «Nazovi me»

Pretplatnik šalje prosjaka kroz program najkraći put

Mnogi vlasnici pametnih telefona cijeniti upotrebljivost mobilnih aplikacija. Oni daju mogućnost da se brzo i učinkovito provesti potrebne radnje. Program «Nazovi me» je razvijen za mnoge operatora mobilne mreže. Program podržava slanje sms-poruka kompanije kao što su MTS, Beeline, Megafon, Motiv, Rostelecom, Pameti i mnoge druge na teritoriji Rusije, Ukrajine, Bjelorusije, Moldavije, Kazahstana. Program je dostupan bez reklama, pomaže vam da brzo provesti slanje sms sa zahtjevom da nazove.

Videotutorial: kako brzo odbaciti zahtjev za povratni poziv

Ljudima koji imaju malo iskustva u korištenju mobilnog telefona ili pametni telefon, možda ćete morati detaljne upute, koja govori o tome kako je pitati перенабрать ili «baciti propalica». Iskusni korisnici snose detaljne video koji jasno pokazuju proces slanja takvih sms poruka. Pogledajte zanimljiv film, gdje ćete detaljne upute za brzo aktiviranje ove opcije:

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: