Kao i slaganje t-shirt

Kako brzo odustati majicu, tako da možete nositi odmah nakon što je достанешь iz ormara? Morate naučiti kako pravilno sastaviti. Zbog toga se na odjeći ne bi заломов, i koliko je ona ležala, ona će uvijek imati uredan izgled. Koje su metode sastaviti непослушную platno?

Kao preklopiti majicu da se ne помялась

Polaganje majice nakon glačanja

Lijepo je vidjeti uredne redovima odjeće, kada se otvoriti ormar ili распаковываешь kofer. Možete uzeti i odmah baciti stvar, ne trošiti ni minute od dasku za glačanje. Od uredniji i vratio složeni proizvodi, više уместится na policama i manja je vjerojatnost da će мяться. Vještine kao što su brzo minimizirati majicu da se ne помялась, mogu doći u ruci, a pri sastavljanju ga u torbu prije daleka putovanja. Vi ćete biti u mogućnosti uzeti sve svoje haljine, i svaki dan ćete zasjati u novom obliku. Postoji nekoliko jednostavnih trikova, kao što je lagano preklopiti t-shirt.

Kako je lijepo presavijeni t-shirt

Vi ste primijetili kako vješto buticima na policama oborio odjeća? Uredno hrpe, svaka majica i t-shirt намотана na karton, na njih se može vidjeti glavni dio slike. Zapravo, ove vještine mogu se brzo naviknuti tako da kasnije sami pokazati takav fokus. Majice s pravom zauzimaju u našem ormaru počasno mjesto, pa je u cilju održavanja njihove marljiva vrste, treba znati kako staviti majicu. Ako отутюжить gornju odjeću odmah nakon pranja i pažljivo preklopite, netom prije izlaska ne morate se mučiti глажкой.

Načini savijanja majice

U vašem pisaćem veliki broj majice, a prostor na ramenima, već je dovoljno? Vrijeme je da naučite ih biti. Postoji ogroman broj načina kako to učiniti. Od njih su najčešći su: classic, kineski, poseban za montažu polo i način kompaktnog uvijanje. Budite izdržljivosti, i redom početi vježbati, kako pravilno odrediti majice u svim veličinama.

Klasična varijanta

Pretučen način, kao i slaganje majicu, dokazani godinama. Zahvaljujući njemu, mi i dalje urednosti stvari. Prije svega pripremite mjesto, a već na ravnom vlak upute:

 1. Stavite odjeću leđa licem prema sebi, da prednji bulji u vas.
 2. Nakon toga uzmi oba rukave i krenite ih unutra. Krajevi rukava treba dirati prsnog dijela. Nakon toga ispasti lik, podsjeća na pravokutnik.
 3. Nakon toga savijte dobije pravokutnik zajedno, rame uz rame. Prolazi zavoj od vrata do dna mora proći jasno u sredini.
 4. Završni detalj će postati oduzimanje stvari na pola.

shema savijanja majice

Kao kompaktan odustati t-shirt

One majice, zauzimaju znatno manje mjesta u ladicama. Kako minimizirati majicu, tako da možete pohraniti ga je ne samo lijepa, ali i dodatno uštedjeti prostor za обновок? Shema je jednostavna:

 1. Objavite proizvod na ravnu površinu, poravnamo dlan sve šavova po dužini, savijte donji rub na выворотную stranu, razvedena iznosit će oko 10 cm.
 2. Prvo ponovno umetnite lijevi rub majice, a zatim i desni.
 3. Kombinirajte ih u centru, uredno отворотив rukava u različitim smjerovima.
 4. Počnite uviti stvar odozgo prema dolje, tj. od плечиков do temelja, слаживая proizvod kompaktni četverokut.
 5. Nakon što ste завернете na liniji подката, samo «haljina» krivoj strani formirana na četverokut. Svoje «umjetničko djelo» ne odvijaju u putnu torbu ili kofer.

Kineski način

Kinezi – ovi stručnjaci, koji mogu nas naučiti kako pravilno staviti majice, jer su пакуют odjeću za izvoz na ovaj način:

 1. Učvrstite prstima desne ruke sredinu ramenog šava, uvjetno povucite liniju do dna proizvoda.
 2. Zamislite na ovom konvencionalne linije sredinu i uhvatite se za njega iz druge ruke.
 3. Kroz gornje strane, prenesite ramene dijelove odjeće na dno majice. Vizualno ispada kao da ste накрываете lijevu kist.
 4. Uzmi desnom rukom dvije točke (gornji i donji dio odjeće), pažljivo izvadite lijevu ruku i poravnajte savijanja – stvar je građen uzduž i poprijeko.
 5. Držite točke, protresite stvar i stavite na ravninu leđa prema gore.
 6. Presavijte komad s rukava, tako da je ispalo pravokutnik.

Postupna polaganje majice

Kao preklopiti polo

Odličan način kao i slaganje polo, omogućuje spremanje ne samo svjež izgled, ali i ne pokvariti izvorni oblik наглаженных ovratnika:

 1. Stavite polo licem na glatku površinu.
 2. Uzmi jednu ruku po sredini desnog ramena, a drugi za je dno. Ruke moraju biti na istoj razini. Загибайте desnoj strani, na leđima. Pažljivo provjerite, da fold je paralela bočnog šava.
 3. Jednako tako, učinite to s lijeve strane. Ako ste sve pravilno učinili, учтя sve detalje znači, polo će nalikovati na pravokutnik. U tom položaju rukava bit će položene jedna na drugu.
 4. Uzmi odjeću u samom dnu, da drže do плечикам – tako da preklopite ga na pola.
 5. Proširite ukrasti frontalno, stavi u ormar!

Video: brzo складывание majice

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: