Kako ojačati plastične ploče na zid

Ako ste počeli raditi popravke u kupaonici ili u dom, ali ne znate kako postaviti plastične ploče na zid, potrebno je temeljito riješiti ovaj problem. Istražite suptilnosti i nijanse tog procesa, za popravak kuće je samo radost i ne donese nepotrebnih komplikacija. Cijena takvog interijera mnogo puta niža, a mogućnosti oblikovanja – bezbroj.

Na koji su priključeni plastične ploče

Plastični plašt – odličan način za rješavanje nekoliko problema odjednom: dogovor je lako pričvrstiti na zid, oni ne zahtijevaju puno njege. Međutim, za provedbu zadatka važno je znati kako ojačati plastične ploče na zid ispravno. Ovdje su važne bodove u vezi uspostave takav plašt:

 • Nosač PVC panela na zid može se provoditi pomoću čavala, vijaka ili koristiti posebna ljepila «Tekući nokte».
 • Ako su zidovi usklađeni, onda se može montirati spajala upravo za njih: u slučaju drvenih ili meke površine stane vijci, a za beton treba uzeti za beton-čavli.
 • Ako su zidovi teško uskladiti, prvo instalira poseban drvena ili metalna rešetka-okvir.

Nosač PVC panela na zid

Kod svakog načina učvršćivanja ima svoje nijanse:

 • Ako se primjenjuje nokte, onda se više ne može povući ploče, kako ih koristiti na drugom mjestu: tijekom skidanja dogovor samo сломаются na nekoliko dijelova.
 • Кляммеры ili spajalica, вбиваемые posebnim klamerica, najbolje.

Kako pravilno montirati PVC ploče na zid

Da bi razumjeli kako ojačati plastične ploče, na zidu, zapamtite nekoliko korisnih savjeta:

 • Izrežite sami elementi, stavljajući ih licem prema gore.
 • Za zaštitu očiju, obavezno nosite građevinske naočale tijekom rezanja dijelova.
 • Džep nokte, važno je jasno da padne na шляпке noktiju, inače će ostati udubljenje. Popraviti takav kvar će biti ne može.
 • Do završetka procesa instalacije, ne uklanjajte zaštitnu foliju, da se ne ostavlja prljave tragove na koži.
 • Nakon instalacije operite zidove samo sapunice rješenje, da ne pokvare dizajn ili slika.

Kako ojačati PVC ploče na zid na drveni klin

Pitanje je, kako učvrstiti plastične ploče na zid, pomoći u rješavanju klin od drveta. Reiki je potrebno прикручивать s udaljenosti od oko pedeset centimetara. Drvene daske moraju biti okomito: PVC: ako je dogovor za budućnost unutrašnjosti se nalaze okomito, što drvenu konstrukciju najbolje прибивать vodoravno.

 1. Prva stvar postavite pribor. Pričvrstite površine prvo vanjski i unutarnji kutovi, zatim prateći element – stropni postolje, i na kraju – masku s ламелями.
 2. Instalirajte prvi detalj, povezuje elemente za pričvršćivanje. Pričvrstite čavlima ili utega od strane šire montažne police.
 3. Da cijela stvar ne bude krivulje, prije nego što se pričvrstiti sljedeći detalj, provjerite prvo. Ona mora stajati točno.
 4. Usku policu drugi element монтируйте do prvog, ne ostavljajući praznine.
 5. Tako dosljedno pričvrstite sve ploče PVC-a. Razlikuje se samo posljednji element: potrebno je truda uloži da biste zaključali cijelu strukturu. Ako veličina ne odgovara preostalog prostora, trim detalj nožem duž fasade.

Montaža PVC panela za oblaganje

Nosač plastične ploče na zidu uz pomoć metalni okvir

Ako u zatvorenom prostoru uvijek visoka vlažnost zraka, na primjer, u sauni ili kupaonici, a zatim drvo brzo nabubri, morat će ponovno obaviti popravak. Kako staviti plastične ploče na zidu u tom slučaju? Stane metalne montažne konstrukcije. Za pojednostavljenje procesa instalacije obloge se koriste posebne isječke. Zahvaljujući njima, možete lako ukloniti elemente interijera i staviti drugi.

Kada se instalira daske, ne zaboravite da kada je temperatura materijala može proširiti. Kada se koristi široka bara, u slobodan prostor možete priključiti zvučnu izolaciju ili izolacija. Tako jednostavne plastične ploče će vam pomoći riješiti nekoliko zadataka odjednom: stvoriti unutrašnjost je ukusno i zadržati toplinu unutar prostorije.

Montaža PVC paneli bez sanduka, na tekući nokte

Za ravnih zidova koristite građevinsko ljepilo, ali tijekom tog popravka nosite respirator i prozračivanje prostorija. Prednosti će blokirati sve privremene neugodnosti. «Tekući nokte» ne utječu na plastiku, brzo se isušuju, što daje pravo korekcije detalji na zidu. Takav ljepilo экологичен i ne ovisi o klimatskim uvjetima (promjene u temperaturi i vlažnosti).

 1. Prije lijepljenjem panela potrebno je pripremiti zid: odbaci stare tapete, pločice i gips, poravnati sve netočnosti i прогрунтовать površinu.
 2. Na samom početku dajte plate iz pakiranja na trideset minuta je prošlo adaptacija na vlagu u zraku.
 3. Pripremite i sama ljepila: odrežite vrh, stavite poklopac i otvorite ga i odaberite alat, građevinski pištolj.
 4. Na zidu nacrtajte točke, rešetke ili slika vrludanja.
 5. U trenutku ljepljenja pritisnite detalj na zidu, tako da ljepilo bolje uhvatio sa svim element ravnomjerno. Možete koristiti gumeni valjak. Prvih par minuta je lako podesiti položaj dizajna, a nakon 20 minuta ljepilo kvačilo.
 6. Finalni korak «šivati» za brtvljenje šavova između detaljima od PVC-a i drugim elementima kupaonice. Zida profil spreman.

Video: montaža plastičnih ploča na zidove svojim rukama

S sastavljanje nosača i oklopa u kupaonici na zidnih površina nositi čak i početnik u popravak. Međutim, kako bi se izbjeglo kršenje tehnologije i oštećenja obloge, pogledajte upute u videu ispod, gdje stručnjak podijeliti svoje tajne za instalaciju listova i sidrišta na štednjak i na strop. Vodič će vam pomoći da savršeno izvršiti montažu panela iz prvog puta.

Postavljanje plastičnih panela na zid u kupaonici

Kako ojačati zidni paneli na lođa

Kako izgleda zidovi plastičnim panelima – foto

Plastične ploče u dizajnu dnevnom boravku

Plastične ploče na balkonu

Plastične ploče u unutrašnjosti prostorije

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: