Izgradnja kuće na mothership kapital

Da biste dobili dom za mothership kapital – stvarno, no, kako to provesti? Izgradnja vlastitog stambenog sredstva na certifikatu sada se može provoditi samostalno, bez ugovaranja i organizacija. Saznajte kako koristiti materinji kapital za izgradnju kuće vlastitim sredstvima, da bi se to u skladu sa zakonodavstvom ruske federacije.

Kako dobiti mothership kapital

mothership kapital

Iznos za gradnju kuće na mothership kapital u 2016 – 453026 rubalja. Da biste dobili taj iznos, obitelji, treba poštovati neka pravila:

1. Podršku države može dobiti osoba koja ima pravo, na primjer:

• čovjek, ako je on jedini усыновитель 2-og djeteta i praćenje;

• žena koja sam rodila bilo je usvojila 2-og djeteta i praćenje;

• otac ili усыновитель, koji je preuzeo prava žena, razlozi njegova prestanka (lišavanje roditeljskog prava, smrti);

• dijete, ako je pravo državne potpore iz nekog razloga prekinut kod majke i oca.

2. Čovjek, решившийся za izgradnju kuće na mothership kapital, je državljanin ruske federacije u trenutku rođenja djeteta. Djeca moraju dobiti status građanina Rusije već pri rođenju ili усыновлении. Ponekad poštivanje pravila nije nužno, na primjer, to se događa kada se pravo na naknadu prelazi na ocu.

3. Program podrške građana za izgradnju kuće na mothership kapital djeluje samo u razdoblju od 01.01.2007 do 31.12.2016. Roditelji djece, усыновленных ili rođene u tom periodu, dobivaju financijsku potporu od države.

4. Potreban je pravilan izgled naknadu štete u skladu sa zakonom, s potrebnim popisom dokumenata.

Možete koristiti materinji kapital za gradnju kuće

Roditelje ili усыновителю naknadu države možda, ali koliko je realno izgradnja kuće pod majčinskim kapital? Kada dijete, rođenje kojeg je dala za dobivanje financijskog kapitala, uskoro biti ili već 3 godine, izgradnja može početi. Za početak je potrebno poštivanje svih propisa nova zgrada i kompletne potrebne dokumentacije.

2

Kako izgraditi kuću na mothership kapital

Saznajte kako se ponašati prilikom izgradnje novog stambenog objekta za vlastite obitelji. Točni slijed je:

  1. Kupi / uzmi u najam / morate se pravo nasljeđivanja zemljišta za gradnju. Kupnja gotovog zemljišta nije poboljšanju uvjeta stanovanja, tako trebate kupiti «bare» zemlju koja zahtijeva poboljšanja u skladu sa zakonom.
  2. Odlučite tko će izgradnjom kuće, dovršenje ili vikendice. Postoje dvije opcije: sami koordinirati proces ili potpisati ugovor s подрядной organizacija.
  3. Pošaljite građevinske tvrtke popis potrebnih dokumenata.
  4. Pošaljite izjava u Mirovinski fond, koji treba da u roku od mjesec dana prihvatiti ili odbiti.
  5. Ako Mirovinski fond odobrio izjavu – navodi novac na vaš račun ili подрядной građevinske organizacije.
  6. Nastavite na izgradnji stambene prostore.

Koje dokumente je potrebno dostaviti u 2016.

Popis potrebne dokumentacije za dobivanje podrške države:

  1. Kopija građevinske dozvole.
  2. Kopija ugovora s organizacijom-izvođač.
  3. Obveza, u kojem se potvrđuje ugovor na uređenje stambenog kao zajednička imovina svih članova obitelji nakon završetka procesa izgradnje.
  4. Kopija dokumenta koji potvrđuje da ste vi vlasnik zemljišta, označenog građevinsko.

Naši

Igor, 28 godina

U novu kuću je potrebno uložiti mnogo novca, pa smo odlučili koristiti маткапитал za izgradnju svog obiteljskog smještaja. Da biste iskoristili to pravo, izdanih dokumentarce dio, подождали oko mjeseca ugovora, a svu odgovornost troškova plus samu zgradu stave na izvođačima. Tako je lakše voditi proces u pravom smjeru.

Katarina, 36 godina

Naša je obitelj živjela kod roditelja muža, a nakon što je rodila 2. dijete mi razmišljati o preseljenju u drugi grad, da rade tamo. Odlučili da dobijemo pomoć trebate potrošiti na izgradnju vlastite privatne kuće. Kredita ili hipoteke štednja za nas bi bili непосильны, tako da sva sredstva za izgradnju naše kuće na mothership kapital uložili u posao.

Irma, 31 godina

Kredit za kupnju kuće, kad imaš dvoje djece, – stvar непосильная. Dakle, čim se dijete trebalo izvršiti tri godine, mi smo odlučili: treba koristiti маткапитала obratiti u izgradnju. Prodaja starog smještaja plus pomoć države, a uspjeli smo prevesti u novac. Potrošili novac da se podigne novu kuću za naše obitelji. Izgradili sami.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: