Bračni krevet-transformatora

Zahvaljujući dostignućima proizvođača namještaja kod mnogih stanovnika velikih gradova pojavila se jedinstvena prilika da se lijepo opremiti svoje male veličine stan i još ostaviti puno prostora za manevre. Samo zamislite pokretnim transformatora krevet-ormar-kauč, ugrađen u zid. Na današnji dan to je moguće!

Raznolikost mjesta-transformatora

Proizvod se može ostvariti sve dizajnerske ideje domaćina, i to je njegova glavna osobina. Prvo, kada bračni krevet-transformator samo da se pojavila na ogromnom saloni namještaja, bila ponuđena kupcima pojednostavljena verzija. Dizajn mijenjao okomiti položaj na horizontalnu, i obrnuto. Pokretni mehanizam previše ostavio puno da se željeni. Najraniji kreveta pala zahvaljujući posebnom izgradnju kablova. To nije baš mobilan, iako je stvorilo dodatni prostor.

Sada majstori, razvijaju se nove i nove vrste transformatora, omogućuju koristiti ne samo u spavaćoj sobi, ali i kao radni prostor, soba za primanje gostiju. Također, stvorena je nova zgodan mehanizam za rad bračnim krevetima – газлифт. Uređaj pod pritiskom gura komponente dizajna, transformacija bračni namještaj u željenu opciju. Opruga s plinom smatra se da je više praktičan, izdržljiv, i u potpunosti zadovoljava funkcionalnost proizvoda.

Ormar krevet transformatora u unutrašnjosti

Ormar krevet transformatora

Dva rješenja u jednom! Sretan bračni krevet-transformator – slatka ormar, koji se odlično uklapa u unutrašnjost stana, a noću puni spavaš. To je izuzetno povoljno, jer u skupi stanju proizvod oslobađa do 4 kvadratnih metara prostora. Uz ovaj kit ne uključuje uobičajene imitacija ormara s ladicama, антресолью, a puni prostran prostor za pohranu osobnih stvari, spavaće potrepštine.

Univerzalni transformator može biti različitih vrsta i u potpunosti odgovarati vašim potrebama:

  • Kauč-krevet-ormar za dnevni boravak. Najčešće dizajn izrađena od IVERICE ili MDF, korice gusta materijal, kostur čine metalni, staviti na plin-opruge. Možete izabrati transformator, koji će odgovarati boji vaše sobe za goste. Proizvod može biti bračni ili jednim, sredina sjedište kauč, a na bočnim stranama – planiranog uske ormari. Na zidu uzglavlja kreveta sa strane pročelja) mogu se nalaziti police, koje će služiti nogama nokta.
  • Klizna transformatora. S očima uobičajeni modularni ormar, koji je u pravom trenutku pretvoriti u одноместную ormar krevet. Princip dizajna – harmonike. Ovo je apsolutno siguran mehanizam, koji je pogodan za postavljanje u državi kući ili vrtić.
  • Двухъярусный ormar-kauč-krevet – univerzalni transformator za bilo koje prostorije. U раскладном stanju izgleda kao puna soba s ormara i ugrađenim двухэтажным krevet. Ako je gornji ležaj sakriti u zid, a donji ležala, ukrasiti jastuka, to će biti uredan kauč za goste.

Krevet-transformator sa kaučem

Kauč-krevet transformatora

Svaka osoba dnevni boravak pretvara s kaučem i, ponekad, da je namještaj služi kao dodatno mjesto za smještaj gostiju. Vlasnici apartmana rijetko spavaju na takvom ležaju, jer ona nije baš ugodna za puno sna. Sasvim drugačije stoje stvari kod domaćina jednosobna apartmana. To se događa, moraju se koristiti namještaj, kako spavaš. Da se ne muči sebe i svoju leđa, namještaj proizvođači su došli do udoban transformatora krevet-kauč. Kad god želite možete prepraviti гостевое proizvod u udoban bračni krevet sa ortopedskim madracima.

Može se izdvojiti nekoliko vrsta čudo-namještaj:

  • Bračni podignite krevet-transformator, pretvarajući se, postaje kauč na rasklapanje. Mehanizam rada proizvoda je jednostavan: kad je krevet ne treba pomoć газлифта se otvara na zidu, a ispod njega se nalazi полновесная sofa. Ovisno o modelu, iznad kauča mogu primiti i ukrasne police.
  • Drugi pogled može učiniti vaš boravak mjesto prostran. Dupli ormar-noćenje s kaučem za spavanje noću obavlja svoju izravnu funkciju, a dan menja do neprepoznatljivosti. Krevet se sastoji od dva madraca. Prilikom transformacije dio kreveta, koja uza zid, mijenjati i postaje na umu, kao što je ormarić. Drugi element madrac ostaje u nepomičnom, dok je, kao što je kauč.
  • Podignite krevet s kaučem i ormar za odjeću. Ovaj tip transformatora važi čak i za spavaće sobe. Obično je to bračni dizajn na газлифте. Istina, kauč više služi kao solidan malo stopalo za dom s uma, kao zajednica. Kada gosti dođu, za njihovu udobnost na površinu sofe postavljene meke jastuke.

Sklopivi krevet s radnim mjestom

Noćenje s radnim mjestom

Dupli transformatora savršeno će se uklopiti u vrtić, osobni ured malih dimenzija. U pravom trenutku uvlačiv krevet pretvoriti u zid s radnim stolom. Ovisno o željama, možete kupiti bračni ili односпальную noćenje s пеналами, kutna polica. Ako kod kuće nekoliko djece, onda je idealan izbor će biti krevet na kat-transformator sa stolom. Sretna sigurnost mehanizma: zahvaljujući posebnim пружинам krevet sigurno drži u vertikalnom položaju, a metalni okvir čini transformatora izdržljiv.

Разложенная noćenje s radnim mjestom

Klasifikacija dizajna i preklope

Prije svega ležajeva (transformator mora imati pouzdan uređaj za podizanje. Proizvođači namještaja nude na izbor krevetu s uređajem-protuteža, газлифтом ili opružnim mehanizmom. Posljednji brže istrošiti. Plinska opruga ne uruši iznutra i služi 5 puta duže. Razliku od vijeka trajanja ispred svih, ali i zauzima više prostora. Zbog toga ormar postaje manje prostran.

Za donji dio bračnim kreveta nije bila u horizontalnom slobodnom парящем stanju, sa stražnje strane su priključeni na uvlačenje noge ili olovke od ormara, koji su sastavljeni stanju transformatora služe декорацией. Jasno je da bračni dizajn će biti više sigurno pričvršćen okomito, a ima skrivene шпингалеты ili magnetske kopče.

Gdje kupiti i koliko košta sklopivi krevet

Dobra kvalitetna bračni krevet će zasigurno poslužiti više od 20 godina. Može kabriolet i da će koštati mnogo veći, ali vi ne ćete voditi brigu o sigurnosti obitelji. Naručite čudo tehnike moguće je i putem interneta, tako i u jedan dućan namještaja u vrijednosti od 5 000 do 50 000 usd. Istina, cijena može biti i veća. Sve ovisi od zemlje proizvođača, marke, materijalu, dizajnu, obliku, kvadrature. Na primjer, udoban bračni krevet-transformator Ikea može se prodavati za 60 000 i 100 000 $

Video: kako napraviti krevet u ormaru svojim rukama

Kako izgledaju sklopivi krevet-transformatora u unutrašnjosti

Krevet-transformatora u unutrašnjosti vrtić

Ormar-noćenje u unutrašnjosti sobe

Kako izgledaju sklopivi krevet-transformatora u unutrašnjosti

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: