Банкетка u hodnik sa sjedištem

Domaćini veliku kuću ili mali stan želite dostaviti svoj dom zgodan, lijep i praktičan namještaj. Soba zauzima mali prostor, zahtijeva poseban pristup, jer se u njemu ne bi trebalo biti ništa više. Rješenje za nekim hodnicima, na primjer, je банкетка. Dalje detalje o vrstama, neke savjete o odabiru.

Što su банкетки za hodnik

Банкетка s leđa

Zahvaljujući pravilno подобранному predmet namještaja ne samo ukrasiti sobu, ali i da bi boravak u njemu ugodniji. Hodnik, gdje ste vi (vaši gosti) iznajmljivanje gornju odjeću i разуваетесь, mora imati mjesto gdje možete sjesti. Stolicu ili kauč nije uvijek prikladno, a evo elegantan klupa s udoban naslon za leđa će postati pravi ukras interijera, pri tome izvodeći važne funkcije. Moderni банкетки u hodnik sa sjedištem nalaze različite vrste. Najčešći varijantama smatraju se sljedeće.

S police za cipele

Vrlo je pogodan za male i za velike hodnicima. Čak i svijetli рядочек koji se nalazi na zid marke čizme i cipele ne će krasiti prostor. Банкетка u hodnik s policama za obuću pomaže sakriti od očiju, održavanje čistoće i ne zatrpate prostor. Različiti modeli (ovisno o veličini i dizajnu) odlikuje kapaciteta. Банкетка u hodnik sa sjedištem i тумбой unutra može sakriti do osam pari cipela. Police (otvorene ili zatvorene) također služe dobrim postoljem.

S pretincem za pohranu

Odlično nosi s funkcijom za pohranu prave stvari, pri tome, skrivajući ih od tuđih očiju. Kutija može biti kao u cijeloj dužini lava (dolje), tako i bočnim. Prva opcija više prostran, tamo se stavlja suncobrani, «žlice», laštilo za cipele. Drugi najbolje pogodno za male stvari, tipa naočale, rukavice, ključeve. Osim spremnika za skladištenje, банкетка može biti opremljen sa otvorenim policama. Nedostatak: cipele se nalazi na umu, stoga ga uvijek treba držati u savršenom čistim, često obrišite prašinu s površine. Plus: očistiti i vadeći stvari brže i lakše.

Банкетка doručak sandučićem

S leđa

Najpovoljniji izbor банкетки. Blaga обивочный materijal lijepe boje i stvara ugodnu atmosferu. Gostima i domaćinima ugodan boravak u takvom prostoru. Naslon se ponekad obavljaju dekorativno funkciju (drvene, metalne), ali često dolaze u graciozno zakrivljene i udobnim za onoga koji želi da se osloni. Treba imati na umu da je takva банкетка zauzima više prostora, tako da je pogodan za veću dvoranu. Za uskim hodnicima treba kupiti klupu bez naslona. Takav model ne nužno i staviti na zid, pomoću nje vrši prostornog uređenja prostora.

Kutna

Više podsjeća na mekani kauč. Unutar (ispod sjedala) sadrži spremnik za pohranu stvari, cipela. Mali dnevni boravak nije uvijek moguće kupiti omiljeni namještaj, zbog čega su takve банкетку često čine, pod red. Vrstu i kvalitetu materijala (platno, drvo, metal) odlučite sami vlasnici. Važno upozorenje: kutak za sjedenje kupovina nije uvijek poželjno, jer druge vrste банкеток također možete staviti u kut, postigao isti efekt.

Банкетки za hodnik: foto

Банкетки doručak поличками

Банкетки za передпокою

Osim različitih dizajna, namještaj u hodniku drugačiji materijal, stil izvedbe. Jedna želite iznenaditi goste svojim jakom vizijom, ostale su samo bolne udobnost. Банкетка u hodnik sa sjedala, postavite ruke gospodara, daje stanovanja posebnu prirodu. Preurediti stari namještaj nije lako, ali rezultat je ponekad premašuje sva očekivanja. Berba bitve vintage vrste radikalno promijeniti ne preporučuje se isplati lakiran drvo ili obtyanut kućište novog tkiva. Najočitiji primjeri банкеток možete uzeti u obzir u nastavku.

  • Kovani. Meko sjedalo s pjenasto oblikovanim košaricama pod krpom. Noge, ruke, napravljene od metala. Nema kutije, police. Odlično je takav izbor za prostorije u stilu provence, baroka, empire. Osim osnovne funkcije, obavlja i dekorativne, dodaje luksuz.
  • Обтянута tekstila. Банкетка, koja ima metalni okvir i u potpunosti je pokriven krpom, izvana podsjeća na kauč. Nedostaje prostor za pohranu stvari, cipela. Postaje detalj, koji se usredotočuje na vašem omiljenom majstori udobnost.
  • OD MEDIJAPANA, IVERICE. Niski troškovi materijala, jednostavnost u radu s njima su vrlo značajan prednosti ove vrste банкеток. Model s nekoliko ladice, polica sadrži povećanu funkcionalnost. Dekor ovdje služe olovke.

Kako odabrati dimova i банкетки u hodnik

Банкетка s policom za cipele

Vlastite potrebe staviti iznad vrijednosti namještaja. Trebate birati udobne, praktične, pogodan za stil interijera. Predsoblje — mali комнатка, gdje ostaviti gornju odjeću s obućom domaćini i njihovi gosti. Svakako ovdje treba biti ormar, банкетка ili fuj. Namještaj prodavaonice nude izbor od nekoliko opcija, više opcija čini u katalozima. Važne pojedinosti:

  1. Odabrati банкетку je potrebno, na osnovu veličine svoje obitelji. Velikom broju ljudi je potrebno puno prostora za pohranu cipela, tako i crouch trebati odmah nekoliko osoba. Usamljeni čovjek će se uklopiti i malo fuj, obuću se može staviti u ormar na donju policu.
  2. Vlasnicima apartmana s dugim hodnikom treba obratiti pozornost na izdužena, uska банкетки. Kvadratnog oblika prostor zahtijeva potpuno drugačiju strukturu, sa naslonom za leđa.
  3. Dostupnost ladice i police – vrlo važan detalj. Vrijedi odlučiti što je najbolje za vas: zatvoren od očiju svoje stvari ili ne. Zatvorene police izgledaju više poniženi i elegantno, zatim kao otvoreni jeftinije. Kutije trebaju onima koji ne može u stanu pokupiti mjesto za ključeve, kreme za cipele i ostale sitnice.

Video: банкетка u hodnik svojim rukama

Naši

Antonina, 42 godine:Банкетка s pretincem za pohranu vrlo dobro uklopljena u naš коридорчик. Bijela boja kožne presvlake «разбавил» тусклую atmosferu (pozadina je svijetlo smeđa). Osim toga, lava s lakoćom smjestiti stvari, koje više nigdje u kući nema mjesta (rukavice, krema za cipele, maramice i ostale sitnice).

Kristina, 34 godine:Birala poklon za mamu, kao da je moj pogled pao na банкетки s leđa u hodnik. Odlično znam koliko je teško joj je, nakon rada разуваться, htjela bi ovaj proces ugodnijim. Dućan ispod stolice, naginjati prema змейке сапожка praktičniji, tako i zasjesti na mekani naslon. Poseban plus банкетки — ona je ukras za cijeli koridor.

Margarita, 26 godina:Nakon popravke u stanu jedino mjesto koje mi nije jako volio, ostao hodnik. Cipele, izgrađen je uz zid, nije pridavao previše dobar dojam. U ormar coupe staviti ga nigdje. Odlučila je da банкетка za obuću sa sjedištem će biti odlično rješenje. Udobno, prostor na zatvorenim policama dovoljno za sve (obitelj od 4 osobe).

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: