Antena za digitalni tv

Suvremeni svijet je loše podnosi bez televizije, jer je ona sastavni dio svakodnevnog života svakog pojedinca. Važno je da se kvaliteta prenesenog signala bila na najvišoj razini, za to prikladan za korištenje modernih pomagala. Kako pravilno odabrati ovu tehniku, da dobijete kvalitetnu sliku na tv-u?

Ono što se razlikuje je antena za prijem digitalne televizije od uobičajenih

Moderna oprema

Glavna razlika u odnosu na suvremene opreme za TV od normalnog u tome da oni uhvatiti različite signale i frekvenciju. Novi standardi nude više otporne slika, u njemu nema buke, a prenose boje su vrlo jasne. To je osobito dobro za vlasnike velikih formata ekrana, koji se mogu prenijeti na cijelu sjaj slike. Moderna TV pruža veliki broj kanala, pri čemu se može postaviti zaštitu na programe koje ne želite gledati, ili obrnuto, extra za dodatne usluge.

Profesionalne antene za digitalni TV

Antena za prijem digitalnih TV

 1. Kombinirani всеволновый aparat Funke DCRS.1760 /1-69/. Kućište aparata od aluminija, anodizirani золотосодержащим splavarenja. Ima tri izlaza, pojačanje u rasponu 5 до15db. Postavljena izvana i sobe u privatnim kućama.
 2. Kombinirani всеволновый aparat Funke DCRS.1753 /1-69/, izrađen od aluminija, obvezno anodizacija legure sa zlatom u sastavu. Ima dva izlaza i pojačanje u rasponu od 3 do 14.5 db.
 3. Kombinirani всеволновой aparat Logo P-14 se koristi u visokim kućama. Postavljena izvan prostorije. Konstrukcija je izrađena od crnog metala, što ga čini više izdržljiv i dugotrajan.
 4. Aparat raspona ДМВ Funke BM4591 /21-69/. Konstrukcija od aluminija, preko kojeg se održava anodizacija legure sa zlatom. Pojačanje 16,7 db, a još uređaj se sastoji od 91 elementa.

Sobna antena za digitalni TV

Sobni DV3 T2

 1. Delta. Tv sobni model za privatnu upotrebu, prijam televizijskih programa prenose se u rasponu ДМВ valova od 470 do 790 Mhz, kanali traje od 21 do 60 godina. Horizontalna polarizacija prijem elektromagnetskih valova. Postavljena takav uređaj isključivo u zatvorenom prostoru.
 2. Delta DIGITAL 5B. Dizajniran za prijem DVB-T i DVB-T2. U paketu ide pojačalo signala, dok se njegovo slabljenje u kablu, koristi se samo u zatvorenom prostoru.
 3. Sobna antena za digitalni tv Delta К131 za prijem televizijskih programa prenose se u rasponu ДМВ valova od 470 do 790 Mhz. Uređaj je namijenjen za ugradnju unutar stana ili kuće.
 4. Uralochka. Moderni razvoj za prijem DVB-T2 i analogni TV, bez napajanja, s ugrađenim pojačalom. Dugi kabel omogućuje vam da stavite uređaj na zid, prozor ili čak i potkrovlju.

Vanjska antena

Delta Н181

 1. Delta Н3111.02. Dizajniran primati analogni televizijski valovi u rasponu od 21 do 69 kanala i televizije (DVB-T), postavlja se na ulici. Polarizacija primljenih signala horizontalna.
 2. Дециметровая antena za digitalni tv Delta Н181 vanjske instalacije. Uzima analogni televizijski valovi od 21 do 69 kanala i TV ДВБ, sa usponom na 8.5-11 db. Ulični model, koji je idealan za privatne kuće i vikendice.
 3. Delta Н111А.02F. Aparat vanjsku montažu, prima signale u horizontalne polarizacije i frekvencijski pojas od 470 do 790 Mhz. U isporuku je uključen i pojačalo, razdjelnik.

Što bi trebao biti dobar digitalni antena

Potrebno je odrediti tip aparata: koja antena je potrebna za digitalnu TV? Ovisno o mjestu ugradnje, aparat može biti vanjski ili sobni. Dalje odlučiti sa snagom odašiljanja, koliko je točno on će djelovati, i treba pojačalo. U nekim slučajevima ova dodatna funkcija apsolutno nije potrebna, a njegova dostupnost, ili obrnuto iskrivljuje sliku i zvuk. Obratite pažnju ne samo na samu model, ali i na priručnik koji je isporučen. U njoj mora biti jasna informacija s punim karakteristika.

Antena za digitalni TV svoje ruke – stvarnost je za one koji jako voli crtati različite uređaji, instrumenti, bez obzira na njihovu složenost. Za to je nužno izumiti novi uređaj, možete koristiti običnu analognu antenu ili stvoriti svoj jedinstveni dizajn, dodajući jeftin osnovni model. Najvažnije je pravilno postaviti ga na odgovarajuće kreće emitiranje.

Gdje kupiti i koliko košta

Kupi tehniku za prijenos željenih kanala TV neće biti veliki trud. Takvi uređaji su predstavljeni u specijaliziranim trgovinama, na tržištu kućanskih aparata i dodatne opreme, a još u online trgovinama. Cijene pojedinih modela su prikazani u tablici, oni će ovisiti o mjesto kupnje:

Model Cijena u specijaliziranim trgovini Cijena internet trgovine
Vanjska N 311-01 1455 godine 1200 g.
DELTA ДМВ 565 g. 450 g.
ДМВ Eter ANT-003 997 godine 720 r.
Auto TV tuner DVB-T2 AVIS AVS7002DVB 7350 r. 6500 r.

Video: antena za prijem digitalne televizije u svojim rukama

Naši

Andrija, 35 godina:

Kupio si novi tv LG s većim zaslonom, a gledati zanimljive kanale nije mogao. Dobar prijatelj savjetovao kupiti novu opremu koja se montira na zid. Izbor svoj zaustavio na DIGITAL 5B: slika je vrlo dobar, boje, nema nikakvih prepreka i cijena svidi. Postaviti odašiljač mogao sam, bio vrlo zadovoljan kupnje

Aleksandar, 41 godinu:

Kada se preselila u privatnu kuću, razmislite o povezivanju moderne televizije. Broj programa ugodan, jer je familija imamo velike, svatko ima svoje preferencije. Odabrali vanjski uređaj Logo P-14, imao je veliki raspon za primanje i konstrukcija od visoko kvalitetnih materijala.

Valentin, 39 godina:

Kada se u našoj zemlji su se pojavile nove formate TV, ja sam odlučio ići u korak s vremenom i krenuo pitanje, kako napraviti antenu za dtv svojim rukama. Kupio sve što je potrebno, okupilo se, na kraju sam smislio domaći kućni ДЦМ-uređaj, koji je aktivno hvata inje emitiranje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: