20 aplikacija za iPhone, koji treba svakom

U ovom članku se prikupljaju korisne aplikacije za iPhone, koje olakšavaju život i pomoć u rješavanju različitih svakodnevnim i radnih pitanja.

Wunderlist

Najjednostavniji i razumljiv menadžer zadataka koji će vam pomoći planirati sve svoje poslove i dovesti ih do završetka.

Wunderlist

 

Napravite projekte, oglasi, podsjetnike, precizno zadatak uz pomoć mapa, прикрепляйте s njim na dokumente i datoteke. Wunderlist je široke mogućnosti za suradnju: zadaci se mogu delegirati ili raspravljati, čineći to na svim platformama i uređajima, uključujući čak i Apple Watch.

Fantastical

Praktičan kalendar, orijentiran isključivo na Apple-uređaja i smatra se jednim od najboljih alternativa standardnom kalendaru.

Fantastičan

Glavna značajka ove Fantastical je prepoznavanje prirodnog jezika, kada se umjesto točan datum se može pisati «sutra ujutro» ili «sastanak na pola sata», kao i integraciju s velikim brojem usluga i aplikacija trećih strana, uključujući i «Google maps», Facebook, Twitter, 1Password.

Spark

Ovaj e-mail klijent c velikim brojem opcija i mogućnosti za prilagodbu.

Iskra

 

Postoji podrška za Gmail, Exchange, iCloud, Yahoo-a i drugih popularnih servisa, kao i integraciju sa cloud uslugama. Praktično upravljanje gestama, kalendar, pametan инбокс i traži, push obavijesti, prilagodljivi paneli, file manager — to je samo mali dio zasluge za koje ćete zavoljeti Spark.

Evernote Scannable

Odličan skener od Evernote, uz pomoć kojih se možete brzo i jednostavno stvaranje digitalne kopije vaših dokumenata.

U Evernote Možete Saznati

 

Radi gotovo na punom automatu» i jednako dobro prepoznaje kao standardni dokumenti, tako i manje poslovne kartice, potvrde i druge novine. Naravno, ovdje je integracija sa Evernote, kao i treće strane uslugama poput LinkedIn.

Documents 5

S ovom aplikacijom možete držati sve svoje dokumente u ruci, s praktičnošću uvida i редактируя ih.

Dokumenti

Na raspolaganju je potpuno opremljena file manager, svjestan brojne formate, koji se može priključiti na cloud skladištenje i raznih usluga. PDF .DOC, JPG ili MP4 — nema nikakve vrijednosti, jer je ugrađeni preglednik može otvoriti bilo koju datoteku.

Snapseed

Dobar besplatan фоторедактор s mnogo različitih instrumenata, počevši od obrezivanje i zakretanje slike, do color correction i filtera.

Gore

U programu je vrlo user-friendly sučelje, što omogućava dva računa za obavljanje određene operacije s gestama. U Snapseed mnoge suptilne postavki, za svaku fotografiju sprema povijest promjena, ali ključnu razliku od konkurencije je mogućnost da uredi određene dijelove okvira, a da ne utječete samo fotografije.

Google Prevoditelj

Možda najbolji online prevoditelj za iPhone.

Google

Može prevesti s 80 jezika, ima podršku za voice i rukopisa, funkciju «Фотоперевод», kao i primjeri uporabe pojedinih riječi i fraze. Odličan prevoditelj za sve prigode, koji mora biti instaliran na svakom iPhone-u.

Converter Plus

Pretvarač jedinica, koji se može pohvaliti изрядной funkcionalnosti.

Converter Plus

Ovdje vam je i podrška valuta u više od 150 zemalja svijeta, i prikazivanje u nekoliko mjernim jedinicama, i ugrađeni kalkulator, i još mnogo toga korisnog. Na primjer, možete stvoriti i vlastite predloške za izračun osiguranja, kredita i tako dalje. Mogu se preuzeti obrasci drugih korisnika i podijeliti svoje.

1Password

Najbolji voditelj, u koju možete pohraniti podatke web-lokacije, kreditnih kartica, dokumenata i ostale povjerljive informacije.

Program 1password

Jednostavno unesite sve podatke jednom i ne morate prisjetimo ih kad god im je potrebno — sve informacije uvijek biti na dohvat ruke. O sigurnosti podataka ne brinite — oni će biti zaštićeni putem sigurne 256-bitnom AES enkripcijom, a i jedinstven majstor lozinku.

ВКармане

Odličan menadžer i sef za kopije dokumenata i osobnih podataka.

ВКармане

Broj i niz putovnice, OIB, brojevi bankovnih kartica i druge važne informacije ВКармане» će zapamtiti sve je to zbog vas, trebate samo dodati jedan ili više dokumenata, i oni će uvijek imate pri ruci. Sve dodani podaci će biti zaštićeni pomoću Touch ID ili lozinku i 256-bitnom AES enkripcijom.

MoneyWiz 2

Koristan program za knjigovodstvo svojih financija. S njim bit će vam lakše smanjiti zaduženje kredit — potrebno je samo da se ne zaboravi napraviti sve svoje troškove i prihode, a sav novac će vam kao na dlanu.

Bankovnim karticama 2

Od ključne sposobnosti možete izdvojiti podršku za višestruke račune, izrada budžeta, izvještaje za izabrani period, sinkronizaciju s Mac verzije i widget obavijesti Centra, koji će omogućiti brzo dodati transakciju čak i bez otvaranja aplikacije.

Wikipanion

Praktičan klijent za korištenje Wikipedije. U programu implementiran je i jednostavan za pretraživanje, čitanje i prijelaz iz članka u članak. Možete dodati favorite, a ne samo članak, ali i na pojedine njegove dijelove.

wikipanion

Osim toga, možete podijeliti link na članak s prijateljima, sačuvati sliku u «Фотопленку ili idi na karti mjesto opisano u članku. Svima koji često čita Wiki s mobilnog, preporučujemo Wikipanion.

Pocket

Ovaj alat će vam omogućiti da dodate svoje omiljene članke, video i druge sadržaje iz Mreže u lokalno spremište, tako da ga vidjeli u bilo koje vrijeme, čak i bez prisutnosti interneta.

Džep

Zahvaljujući širenju, slati postove na Pocket može iz bilo koje aplikacije i prostor.

Flipboard

Najbolji skupiti sve интересностей iz Mreže, koji će brzo pronaći najbolji sadržaj i da će proširiti vaše horizonte.

U flipboard

Trebate samo navesti zanimaju teme, i Zite сверстает za vas osobni dnevnik. Članak u njemu možete лайкать, još više poboljšava točnost odabira sadržaja. Vi ćete biti u mogućnosti da dijele materijale s prijateljima ili ih poslati u razne usluge (na primjer, u Džep).

iCatcher!

Zgodan voditelj podcasta. S iCatcher možete uživati u omiljenim emisijama na sve svoje uređaje, uključujući i Apple Watch.

iCatcher!

Osim pretplata na nove epizode podcasta, program omogućuje vam da organizirate svoje postojeće pretplate i čak ih zaštititi lozinkom. Tu je poboljšana podrška za geste, podešavanje brzine reprodukcije, sinkronizacija odvodom epizoda na svim девайсах, kao i ugrađeni preglednik i puna podrška Svirati za reprodukcije podcasta na Apple TV-u.

Shazam

Program koji na lokaciju pjesme može nazvati vam izvođača i izdati sve detaljne informacije.

Шазам

Samo da drže iPhone izvoru zvuka i pričekajte dok program prepoznaje trag. Radi čak i u uvjetima jake зашумленности i prilikom naglih stranih zvukove. Sada ne morate da još jednom pitam, da po super pjesma svira na radiju, — dovoljno je koristiti samo Shazam, koji će uvijek biti na dohvat ruke.

Četvorinu

Klijent za popularne društvene mreže, koji omogućava korisniku da prepoznaju u kojim mjestima su njegovi prijatelji, kao i pokazati svoju lokaciju.

Četvorinu

 

Četvorinu će biti neophodna u slučaju, ako želite biti u toku sa svim avanturama vaših prijatelja, pronaći najbolji objekata u blizini, učiti o povoljnim ponudama i ne propustiti niti jedne stranke.

Yandex.Kartice

Kartiranje usluge od ruskog internet giganta, koji mnogi vole isto odluke od Google.

Yandex Je Mccarthy

Kroz program se može naći na bilo koju adresu i da biste dobili najnovije detaljne informacije o prometu i optimalnim rutama za putovanje kao i javnim prijevozom, tako i na svoj auto. Satelitske snimke, panorama ulice, narodna kartica, rute javnog prijevoza (za 38 gradova u Rusiji i 21 grada Ukrajine) i offline-kartice — sve u vaš iPhone, koji je uvijek pri ruci.

2ГИС

Detaljan vodič organizacije grada, koji je uvijek ažuran i zna kako radi offline.

2 GIS

2ГИС — to je sve organizacija vašeg grada, kao i njihovi kontakti, adrese, radno vrijeme, plus detaljna trodimenzionalna karta i upute za vožnju autom ili javnim prijevozom.

Pronaći iPhone

Program koji obvezno je potrebno instalirati na sve vaše uređaje. U slučaju nestale i gubitka uređaja, pomoću njega možete naći će vaš iPhone i zaštiti osobnih podataka.

značajka pronađi moj iPhone

Omogućuje korištenje «način gubitka», koji blokira uređaj i štiti lozinkom, pružajući priliku poslati poruku sa vašim kontakt podacima ravno na zaključani uređaj. Također pohranjuje informacije o njihovom kretanju i prikazuje indikator napunjenosti baterije.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: