Tišina – put do bogatstva i zdravlje

Тиша

Jedan uspješan čovjek je rekao da je to tajna zdravlja i bogatstva leži u stvaranju tzv «miran um».

Imao je u džepu imao posjetnicu, na kojoj je zabilježena ove velike istine: «Najistaknutiji pojedinac uvijek tihe i mirno» (Konfucije), «…u tišini i osobnim pouzdanjem vaša tvrđava» (Knjiga Proroka Исайи 30:15). «Долготерпеливый bolje hrabra, i posjedovanje je bolje osvajača grada» (Knjiga Razgovor Salamunovi 16:32).

Sve ove istine ukazuje na ono što vaša fizička snaga, uspjeh i bogatstvo dolaze od spokoj, unutarnji mir i povjerenje u zakonima života i odgovorima vaše podsvijesti.

Ovaj poznati čovjek svako jutro tijekom cijelog svog života tvrdi navedene istine u svom razumu, ponavljajući ih polako, smireno i s ljubavlju, znajući da, kad su отпечатаются u njegovoj podsvijesti, uspjeh, zdravlje i nove kreativne ideje će doći u njegov život. On je naučio da ako se redovito i sustavno ponavljati ove istine, onda se može dovesti u akciju skrivenu snagu, koja se nalazi u dubinama podsvesti.

Карлейль govorio: «Tišina — to je element u kojem se rađaju velike kreacije». A Emerson je rekao: «Neka je помолчим čuti šapat bogova».

Drugi ne manje uspješan biznismen smatra svoje uspješna rješenja u poslovanju rezultat пятнадцатиминутных razdoblja tišine u jutarnjim satima. To onemogućuje pozornost, smiruje tijelo, zatvara oči i razmišlja o velikom istinom — Beskonačna Inteligencija se nalazi u njemu samom. On je psihički tvrdi da je Bog predsjedava im; da nove kreativne ideje koje dolaze do njega; da je Božanska Prisutnost upravlja svim poslovima tog dana; da je Bog misli, govori i djeluje kroz njega.

Onda za pet minuta on meditira, vizualizirati Božansku rijeku svijeta, протекающую kroz svim svojim bićem. Često, upravo u tom razdoblju mira, u svom umu, odjednom su rođeni rješavanja problema povezanih s poslovnim i osobnim stvarima.

Ovaj biznismen tvrdi da je on otvorio je najbrži način za dobiti odgovore na ovaj ili onaj problem koji je potrebno poslati na vaš zahtjev u ovaj centar za mir, znajući da je odgovor će doći u roku od godinu dana, iako on može doći i kroz nekoliko dana, pa čak i tjedan dana. Očito, njegova podsvijest prikuplja sav potreban materijal, a zatim, na određeno vrijeme, prenosi svjesni um. Neke ideje koje dolaze u razdobljima mira, koštaju malo. A evo jedan od njegovih svježih ideja je donio mu je 200 tisuća dolara.

Jedna mlada žena, pod vodstvom kojoj je radio mnoge djevojke, izjavila je da je predmet beskonačne kritike i uvrede, ali vidi sve na filozofski, prema Biblijskome odredbi: «Daje li To mir koji može narušiti?» (Knjiga O Jobu 34:29). Ona je rekla: «ja Sam bude sjedinjen s Božanskom Prisutnošću, koji se nalaze unutar mene, i razumijem da nitko ne može uvrijediti mene, jer «onaj tko je s Bogom, taj je u većini». Više od toga, shvaćam da se, ako se bilo koja djevojka govori o meni loše, ona ne može povrijediti mene, jer znam da negativne misli i odobravanje drugih ljudi ne posjeduju snagu. Moje su misli kreativne. To su Božje misli».

Mlada žena zna, da bez obzira koji šire neistine o njoj ostale, oni ne mogu nanijeti joj štete. Tako da sve negativne odlazi iz života.

Postoji takva stara njemačka poslovica kaže: «Laž se ne može daleko da ide, jer ima kratke noge».

Vaša misao je kreativna. Vi ste gospodar vlastitog uma, tako da ne dopustite drugima da utječu na vas.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: