Tajne učinkovito upravljanje vremenom

time management

Svaki put, kada ne успеваешь na vrijeme predati projekt ili je uopće ne ostaje bez trenuci tako želimo da je dan trajao bi četrdeset osam sati. Stop. Uostalom, sve je moguće ispuniti i učiniti stotine poslova na vrijeme. Pitate i pitate se kako? Otkrijte tajne time managementa, i vaš rad i život će se početi mijenjati na bolje.

Šta je upravljanje vremenom?

To je umjetnost upravljati svojim vremenom, je skup tehnika i metoda usmjerenih na povećanje osobni učinkovitosti. U čemu je glavni tajne time managementa. Učite ne samo planirati i pravilno raspodijeliti svoje vrijeme, vi меняетесь iznutra.

Što je potrebno za to?

U prvom redu – želja. Drugi korak – self-monitoring i nadzor. Kupi si notepad ili notepad i napišite tamo sve stvari, koje ste morali učiniti tijekom dana. Po mogućnosti navedite vrijeme koje vam je za izvršavanje pojedinih zadataka.

Unesite takva zapažanja u roku od tjedan dana, i vi ćete biti iznenađeni da je jako puno slobodnog vremena je profućkan (pregledavanje društvenih mreža, beskorisnih priča na telefon, razgovor tuđe privatnosti, pregled primitivnim tv serija).

Sljedeći korak je stvaranje obveza za tjedan dana i odvojeno za svaki dan. Naravno sve obveze ne može predvidjeti, ali ako se ostavi puno vremena na neplanirane događaje, onda se može izbjeći nepotrebnih emocija i stresa. Obavezno planirajte vrijeme za odmor i вознаграждайте sebe za male pobjede.

Kada je sastavio plan, vrlo je važno istaknuti najviše prioritetne zadatke i sudjelovati u pronalaženju to je njihova odluka. Ne разменивайтесь na stotine malih nebitnim poslova. Nemojte odlagati opsežne zadatke (na primjer, pisanje seminarski rad) do posljednjeg trenutka. Ne zaboravite da bilo koji slona najbolje je jesti male porcije, nego odmah.

Da ne bi omesti za detalje i uvijek imati na umu glavnom, okružite se lišće s podsjetnika na svoj cilj. Prijavite se блокнотик, gdje ćete pisati inspirational citati velikih ljudi.

Перелистывайте ovaj jastuk, kad god želite odustati i odmah se predomislite. S istim ciljem pročitajte motivirajuće knjige, saznajte savjete i совершенствуйтесь. Pokušajte čitati svaki dan, barem na pola sata. Pročitajte i ugradite svoje omiljene tehnike u svoj život, i vidjet ćete kako se počinje mijenjati na bolje.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: