Što možete napraviti za 30 minuta na dan

Perete zube svaki dan? A na projektu iz snova radite svaki dan? Ne? Ponekad?

Vaši zubi će karijes, ako ne redovito će se brinuti za njih, i isto će se dogoditi s vašom idejom.

Ideja zahtijeva pozornost!

Daj joj malo vremena u svom dnu. Možda, samo 30 minuta. 30 minuta čistog, kontinuirane. Vi želite da se vaša ideja je postala stvarnost, pa iako bi bio neki napredak?

imati vremena za 30 minuta

Onda zapamtite jednostavna jednadžba:

(Сфокусированная energija + n minuta) * jednom dnevno = ideja postaje pravi

Proces je vrlo logičan i jednostavan. Pa zašto je to tako teško za nas provesti svoje ideje? Uostalom, trik je u toj disciplini.

To je slično tome kao da vam je tada morao putovanje u planine — mnogi se odvija natrag na samom početku staze. Ne zato što ne razumiju što treba raditi, to je jednostavno. Ali zato planine plaše ih. A oni neka vaše mašte pokrenuti zastrašivao ih još više sklizak padinama ili susreta s divljim zvijerima. I mnogo udobnije ostati dolje, u podnožju planine, i gledati prema gore.

No, zapravo ne morate razmišljati o tome što vas čeka kad se napreduje prema vrhu, put za putnike izgrađen tako da ne brinite o tome kako to ide. Sve što trebate učiniti je početi kretati prema gore.

Za ideje to znači — fokus.

I postoji samo jedna strategija za rješavanje ovog problema — disciplina. Disciplina će koncentracija, koja je naknadno osigurati ostvarenje ideje.

Pokušajte. Možete disciplina, stvarajući takav todo lista:

Operite zube.

Razmišljanje nad svojom idejom 30 minuta.

Ovdje je popis zadataka za sutra. Čim napravite posao — вычеркивайте s popisa. Sve ostalo, da ćete raditi na taj dan, više nije važno. Ali te dvije stavke morate željezničke izvršiti.

Ne treba uzeti za sutra je slobodan dan odvojiti vrijeme za razmišljanje ideje. Učinite sve što ste planirali. Ali zapamtite, da dan ne bude uspješan, ako ne slijedite ove dvije stavke.

Ako slijedite upute, a vi ćete vrlo brzo vidjeti napredak u pokretu za ostvarenje svoje ideje. I da želite izvršiti ovaj predmet svaki dan. I neka vi ćete vidjeti sasvim maleni napredak svaki dan, ali kroz nekoliko dana on je razvio u jedan veliki korak.

Zapamtite da niti jedna planina ne može zaustaviti!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: