Priroda uspjeh i uvjeti za uspjeh

Uspjeh

Uspjeh počinje onda, kada si соглашаешься naići na bilo kakve testove i proći kroz njih. Naravno, nama je neobična pronaći uzroke i okolnosti, koji je postao nepremostiv zid na našem putu do uspjeha. U stvarnosti su ti zidovi i neprohodne šikare, ne više od naše mentalne konstrukcije.

Walter vodi o tome dobru rečenicu: «Samo kada smo dostigli granicu, počinje prava bitka».

Kada se želja baciti sve već vas savlada, ovo je vrijeme kad moramo biti na oprezu u našoj borbi da prođe taj test.

Ako u izrazu, onda je njegova tajna uspjeha u tome da ide do «cilja», čak i ako se pojavljuju sumnje – je li to općenito, ovaj «završi». Mnogi staju samo zato što ne vjeruju da se uspjeh su tu, jer ne mogu ga vidjeti unutar svoje horizonte. Ali linija horizonta odavno ne znači kraj svijeta i mi svi znamo, da tamo, iza ove linije postoje lijepim pogledom na more, veličanstvene planine, bogat zemlje. Na putu do uspjeha mnoge zbunjujuće linija horizonta života. Da se ne bi dogodilo da na tvome putu, moraš nastaviti dalje.

Nekoliko pravila za uspjeh:

Put do uspjeha je kroz niz poraza. Ako se prihvati to kao činjenicu, možete brže doći do uspjeha, donošenja zaključaka iz svojih poraza.

Zaboravite sve što ste mislili. Razmislite samo o sebi. Nitko od vaših prijatelja, učitelja, obitelji ne snosi odgovornost za rezultat vašeg života.

Sastavite plan, a onda slomiti ga. Ni jedan plan nije dogma, mijenjaju se okolnosti, težnja za uspjehom dosljedno.

Upravljajte svojom energijom. Vježbe trebaju da imaju lijepe oblike, ali samo za povećanje svoje životne energije.

Stalno radite na strategiju uspjeha. U svakom trenutku moraju imati vrlo jasnu sliku o tome u kakvom je vaš uspjeh.

Mislim, s kim se družiti, izaberite svoje komunikacije. Uspjeh se uvijek izražava u nužnosti vašim rezultatima za nekoga. Bez odgovarajuće okruženje, vaš uspjeh će biti primjećen.

Odaberite mogućnost s minimalnim troškovima resursa. Ako je vaš cilj će promijeniti cijeli svijet, onda možete jednostavno nema dovoljno vremena.

Koristite Pareto pravilo 80/20. Uvijek сосредотачивайтесь na samom glavnom.

Da li je ostatak niša zauzet

Kada ste nemoćni pada s nogu nakon neuspješne potrage za svojim niša, iznenada натыкаешься na takav ovdje je izraz i ona tebe udari nešto blage i teške po glavi. Pa da, svi mi to znamo, mi sve već znamo i ništa nas ne čudi. Problem je u tome što znamo da je pametno, a svjesni um. I što je najvažnije ovdje nije u tome da se sobom, a u tome, da SVE NIŠA ZAUZET. Ti si бьешься u ekstazi za pretraživanje, kao muha iza stakla, a slobodnih niš, jednostavno ne postoji. A postoji samo ti u punom sjaju i veličanstvu ili u унылом прозябании. To je tko je htio. Ali moja niša – to je moj i ni jedan pas tamo nikada ne залезет. Ja sam apsolutno miran po tom pitanju. Može tako da ona do sada je poznat samo meni, a okolne čak nije imao pojma o mom postojanju. Ono, da je netko od vas zna, znači samo ono što je scena u stranom svijetu. Vi ste tu, ali to je samo dekoracija, atribut, ali ne fenomen. Razmislite o tome kako postati fenomen. To je vrlo zanimljiv zadatak.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: