Dovoljno da se zaposle

Prestanite da se zaposle

«Bolje je ništa ne raditi, nego se zaposle, ne radeći ništa.» — Lao-Tzu

Prestanite da se zaposle, i vaš posao je napola završen. Razmislite o tome koliko smo zauzeti бываем, kako često kažemo: «tako Sam zauzet! Meni je važno da bude tako, biti istaknute biti ne tako lako «. «Trebam napraviti milijun stvari. Nikad nemam vremena za nešto drugo. Ja ne mogu smanjiti tempo, jer sam toliko zauzet «.

Slične misli smatraju se prave za modernog društva, gdje smo trebali biti produktivniji, više kulturan i zauzeli. Ali sve to witless igra. Zaposlenost — to je prazan zvuk, akcija bez smisla, to je mnogo malih miruje stvari kojima se zamjenjuje nekoliko najvažnijih.

Ostani. Prestanite biti zaposleno. Jednostavno odlučite sami ostati, upravo sada.

Pola posla. Jednostavno smanjiti na zamahu, a sada imate priliku da se obratite pozornost na ono što je doista važno. Sada je vaš raspored doveden u red, a popis planiranih poslova potpuno prazan.

Vrijeme je da se utvrdi jedan ili dva stvarno važne stvari, umjesto prethodnog milijuna kuna. Dakle, vi ste izgubili samo da рассеивало svoju pozornost i usredotočili na ono što je stvarno potrebno.

Što će vam pomoći da biste dobili osloboditi od vječne za zapošljavanje? Treba promijeniti uobičajeni tijek misli. Recite sebi: «Ja više nikada neću biti zauzet». Čak i ako vam je svejedno, morate živjeti prema rasporedu, možete smanjiti tempo i istaknuti nekoliko važnih stvari za raditi na njima. Ako je potrebno, obavijestite nas o ovom priručniku.

Ako ste sami kontrolirate popis vaših obveza, možete dobiti osloboditi od svih beskorisnih rada i usredotočiti se isključivo na važnim zadacima.

To se može činiti neprovediva, ali čak i samo odlučan da se obračuna s radnim vremenom, već ste učinili veliki korak u tom smjeru.

Sada možete naći vremena za rad, koja je doista važno. Sada imate priliku da sami izmisle nešto novo. Možete uroniti u razmišljanje, biti sama sa sobom.

Prestanite da se zaposle, i vaš rad je već pola obavlja.

«Život je ništa drugo do neprekinuti niz ничегонеделания .» — Jane Austen

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: