Novi smjer u ugostiteljstvu

ugostiteljske opreme

Ugostiteljske djelatnosti su Brzo razvija, i u найбліжчі nekoliko godina predviđa se Ludost broja кафетериев i restorana na trećinu. Danas većina ljudi smatra da je bolje знаходіті informacije putem ятір Internet. Stoga je vrlo важліво da kod restorana JE svoje stranice i stranica na DRUŠTVENIM MREŽAMA.

Iako je većina osnivača shvatiti da ovaj Trend bolje слідуваті, ali, ipak, daleko od toga da sve prođe na temu uredno. Malo stvoriti internet-mart, vaš sajt treba sustavno raditi. To znači da administrator mora оновлюваті meni i cjenik, сповіщаті posjetitelja o Promocijama i najnovije vijesti, onda je potrebno Stalno raditi s аудіторією. Također je Vrijedno adekvatno спрійматі kritike, koju Posjetitelji mogu ostaviti u komentarima.

Statistika pokazuje da je samo deseti dio od ukupnog iznosa od restorana i kafića ima web stranicu ili online trgovine, i redovito Rade nad svojim resursima.

20% od prodaje obavlja izravno putem ятір. I u найбліжчі godine, ta Brojka dosegne 50%.

Vrijedi ponovo podsjetiti da su mlađe generacije smatra za bolje дізнаватіся potrebne informacije putem Interneta. To je potrebno враховуваті, čak i ako restoran ne Vrši dostavu narudžbe na kuću. Kod posjetitelja koji uvijek mora biti u mogućnosti ознайомітіся po narudžbi, cijene i ostale informacije u vezi.

Najpopularnije jelo, na primjer, sushi, pizza, Koktele ili hamburgere, najčešće rezerviraju upravo putem Interneta. Očito da je Potražnja za Ovaj obrok je nevjerojatno velik, ali konkurencija je kao i ranijih stavi teške uvjete opstanka.

Brojne mreže pokušavaju privući KUPCE na sve dostupne načine, i ulažu u popularizaciji svog brenda i Širenje baze kupaca велічезні sredstva.

Iako, možda bi Bilo pametnije спробуваті svoje snage u Manje насіченому sektoru za taj posao. Na primjer, poduzetnik NE udari u tako velikom natjecanju, ako відкріє instituciju, gdje готуватімуть palačinke, ili пельмешки, ili vegetarijansku hranu.

Postaje popularan замовляті kući iz restorana nije Gotova jela, a ингредиенте uz recept.

Kurir vam daje kući pripremljena hrana i upute kako ih пріготуваті. Ako ste rezervirali skup, u Koji se prijaviti meso, onda vam ga isporučiti Već нарізанім, pročišćena od veining i u vakuum pakiranju. Na meso će biti primjer kiseli krastavci, umak i sve ostalo što trebate, na primjer, u Receptu чахохбили. Povrće žitarice obično se isporučuju, kako bi kupac MOGAO bi bili sigurni u njihovu svježinu.

Na taj način klijent može samostalno пріготуваті вішукані jela u kuhinji.

Ovu vrstu usluge samo pojavio na Sve Stranice, ali je Već popularan, što ga Čini Atraktivnim za poduzetnike.

U Prosjeku, za Otvaranje takvih poduzeća je potrebno інвестуваті oko 40 tisuća dolara. Na TA sredstva, vi ćete biti u mogućnosti kupiti proizvode, zaposlili osoblje i opremanje нізькотемпературній radionica. Restorani s Europe predstavljeni su kao neke svoje recepte na natjecateljska uvjetima.

Za 4-6 mjeseci možete запустіті posao. Poduzeće i dovoljno Brzo nadoknaditi sebe. Na primjer, OnlyFresh prodaje oko 50 kutija sa seta sastojcima i receptima svaki Tjedan.

Kupcima takvih restorana i obično, tu su neženje, rade majke, obitelji s djecom i ljubavnici.

Format restorana uz Dodatni meni je super i za krize bio je, Аджея ego staviti profitabilnost 15-16%.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: