Novčani лайфстайл

Грошовий лайфстайл

U našem životu, kako bi dobili više bilo kakvih resursa (npr. novac), često vođeni sljedeći princip. Evo prvo moram nešto drastično promijeniti u svom životu: find / promijeniti posao, dobiti povišicu, otvoriti svoje poslovanje i tako dalje, i tek nakon toga može se razmišljati o povećanju količine novca u džepu. Ispada zamjena vrijednosti: mi zapravo želimo novca, a ispada da prvo treba выслуживаться pred nadređenima kako bi se poboljšala ili smetaju, s otvaranjem poslovanja.

Koju opciju bi bilo loše Da se odlučite

Optimalno izvođenje tu situaciju i one okolnosti koje možete koristiti u ovom trenutku

Ako nemate dovoljno novca, znači da postoji mnogo slobodnog vremena, tako da usmjerite ga na traženje novih rješenja za Vaše novčane pitanje, ako je, naprotiv, dovoljno novca, ali očajnički nedostaje vremena, kupujte za novac i vrijeme drugih ljudi.

Ako nema dovoljno ni jedno od toga – to je patologija, u ovom slučaju, stvarno, treba nešto promijeniti.

Ako postoji i novac i vrijeme – to je nešto za što se isplati boriti.

Maksimalno koristiti one mogućnosti koje imate u ovom trenutku. Приспособьте procesa dobivanja potrebnih resursa pod Svoj način života. I onda Vaš život sama po sebi promijeniti na bolje.

Pokušajte stisnuti najviše koristi od bilo kojoj životnoj situaciji

Монетизируйте Vaš trenutni лайфстайл.

Iz razgovora na скайпу s jednom poznatom:

— «Razumijem, da trebam biti u organizaciji, ranije ustati, raditi na svojim financijskim blagostanje, imam problem sa manjkom novca, ja записываюсь u treninge pokušati učiniti, ali ništa se ne događa, ja sam stalno срываюсь i vraćaš se u svoj uobičajeni način, što mi je činiti?»

— «Dobro, kako si obično provodeći svoj svakodnevni dan, što radiš?»

— «Sram priznati spavam do ručka, sjedim Vkontakte, šećem svog do поздна.»

— «Hoćeš da ti u ovom trenutku puno spavati, sjediti Vkontakte, druženje večeri, ali ti jednostavno nemaju dovoljno novca. U tom slučaju moraš se ne razbiti svoj raspored, jer tvoj organizam će se oduprijeti i dalje će vas dovesti u tekuće stanje. Pokušajte pronaći najjednostavnije akciju koja će vam pomoći da počnete zarađivati novac, a kada ti ne гуляешь, ne Vkontakte i ne sanjaš, i pokušati sve to vrijeme potrošiti na ovaj proces od-za dan. Još bolje, ako si nađeš način da spoji aktivnosti dobitka novca s posjetom društvenih mreža i Interneta općenito.»

Sada je poznato da zarađuje novac администрируя grupe Vkontakte, koja se bavi podrškom za klijente itd.

Umjesto da odmah nešto razbiti, izmisliti način kako možete kombinirati sve

Tako sam, u svoje vrijeme, zbog toga, što mi se strašno svidjelo poslušati drugim ljudima, prijaviti nekome i ispuniti nečije upute, našao sam način da obavljaju isti posao, ali se već radi na tvrtku, a na sebe.

U jednom od intervjua, poznati poduzetnik Oleg Тиньков, ispričao je priču o samog nesretni i samog счастного prijatelja milijunaš.

Prvi – suvlasnik veliku tvrtku, dolar milijunaš, duboko nesretna osoba, s nestalim «ukus života». On je prisiljen cijeli dan neprekidno upravljati tvrtka, djelatnost koja nije mu donosi nikakvu radost. U jednom trenutku, on je otvorio ga samo zato što je vidio perspektivu i mogućnost da zaradite.

Drugi – instruktor za surf i planinskim skijanja na vodi (da, i to se također događa ), pola on vozi na surfati na tropskim otocima, istovremeno učeći ploču javnost umijeće, posljednjih pola godine provodi u planinama, vozeći se na skijama i podučavao druge. U slobodno vrijeme piše knjigu, bilješke u muške i sportske časopise. I on je, također, vrlo pristojno zarađuje.

Razlika između njih je u tome što prvi подчинил svoj stil života proces zarađivati novac, drugi, подчинил proces stvaranja novca svog načina života.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: