Kako upravljaju najbolje. Brian Tracy

Brian Tracy

Želite li steći znanja najboljih top-menadžera i vlasnika tvrtki, koje im omogućuju doći do nevjerojatne visine i znatno nadmašuje svoju konkurenciju? Želite li naučiti kako primijeniti glavni principi rukovođenja, kako bi se učinkovito upravljanje i motivirati za dobivanje vrhunskih rezultata? Tada vam pomoći da se Brian Tracy.

Brian Tracy — svjetski stručnjak u području psihologije uspjeha. Tracy je rođen u небогатой obitelji. U юношестве on, bacajući školu, počeo je raditi majstora. Osam godina je radio na brodu, koji je počinio oplovljavanje svijeta. Za to vrijeme, Tracy je posjetio u 80 zemalja. Vraćajući se, on je odlučio da postane komercijalist u jednoj tvrtki. On je počeo svoju karijeru s pozicije običnog «продажника», a dvije godine postao potpredsjednik. A sada je jedan od najvećih svetskih autoriteta u psihologiji uspjeha i postignuća. Tracy je radio s više od tisuću tvrtki iz 52 zemlje.

Među 40 knjiga prevedena na 40 jezika, ima knjiga za menadžere «Kako upravljaju najbolje». U njoj Tracy uči važan лидерским vještine, otkriva sve strane vođa, pokazuje koje osobine su važne za vođu i daje brojne primjere iz života vođe, koje nadahnjuju i pokazuju kako dolaze druge u teškim situacijama.

Ako vaše aktivnosti inspiriraju druge sanjati više, naučiti više, učiniti više i bolje, znači, vi ste vođa. Ivan Adam

Primjenom ideje iz knjige i njihovog provođenja u praksi, vi ćete biti iznenađeni rezultatima koje su dobili. Uostalom, što je najvažnije, ne samo vidjeti ciljeve i ići za njim, ali i odabrati pravi način da u kratkom roku postići svoje ciljeve. Brian Tracy će pokazati kako odabrati takav način.

Knjiga malog formata, ali na svakoj stranici se nalaze korisni savjeti koje možete odmah primijeniti u praksi.

Pročitajte, nemojte, zabavite rezultate!

Brian Tracy «Kako upravljaju najbolje»

Knjiga je na službenim stranicama izdavačke kuće «Mann, Ivanov i Ferber».

Popis trgovina CIS-a, gdje možete kupiti knjigu.

Originalni naslov: Brian Tracy «How the Best Leaders Lead: Dokazana Secrets to Getting the Most Out of Yourself and Others»

O knjizi jednu rečenicu: otkriven cijeli niz primjera i strategije za postizanje vrhunskih rezultata.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: