Kako pronaći sebe i svoj način

u pronalaženju sebe

Možda jedna od najozbiljnijih i najvažnijih prepreka na putu do prvog milijun postoji problem načina zarađivanja novca. Stoga ću se fokusirati na ovoj temi u detalje, jer, odlučujući za ovaj problem, automatski ćete se razumjeti i sa svim ostalim.

Dakle, čovjek koji je odlučio promijeniti svoju financijsku situaciju, prvo razmišlja o tome kako to provesti u stvarnosti, postoje neke opseg poslovanja odabrati. I evo, u ovom trenutku to najčešće u krivu, a to se događa iz više razloga.

Prvo, mi smo najčešće pratimo principu «ja, Wan, istu želim», ali pri tome rijetko razmišljaju, a odgovara li nam stranac način zarađivati novac? Na provjeru ispada da je, kao i obično, ne odgovara. Pokušavajući kopirati nekoga, mi obično ne može kombinirati dvije osnovne stvari — bogatstvo i zadovoljstvo. Stalno влезание u tuđe krzno pun unutarnje napetosti i osjećajem nezadovoljstva. Čudan trag može dovesti samo do tuđem sreću, ali ne i na svoj osobni.

Upotreba tuđeg metode pun unutarnje napetosti i неудовлетворенностью

Drugo, treba shvatiti da je svaki čovjek je jedinstven. On dolazi u ovaj svijet s inherentnim samo mu je jedan sposobnost da se izrazi, i nema druge metode iscjeljivanja ili otkrivanje talent mu se ne sviđaju. U ovom slučaju razuman pristup je u tome da, s naglaskom na druge, uzmi sebi nešto što je prikladno, prepraviti pod sebe i samo na taj način pronaći svoju sredinu.

Gle, kako zarađuju druge, naučiti i zaraditi … na svoj način

Treće, kao što povijest pokazuje, samo je onaj bio uistinu sretan, tko poštuje svoju nutrinu, svojim prvim težnjama. Sudac za sebe, kako može čovjek, koji je pozvan biti glazbenik, zaraditi puno novaca i postati sretan, radi коксохимическим proizvodnjom? Čak i ako s financijske točke gledišta, on i će biti u mogućnosti staviti proizvodnja na prave tračnice, to je u duši još uvijek se ne nađe mira i ne da se zabavite. Unutar će se polako podigne napon, koji će prije ili kasnije dovesti do razdobljima depresije i duboko nezadovoljstvo, koja će postati kronične.

Postići materijalno bogatstvo i istovremeno biti sretan mogu samo slijedeći svoju nutrinu

Četvrto, mnogi se žale na nešto što je po svojim prirodnim težnjama oni ne mogu dovoljno zaraditi. Na primjer, često čujemo: «je Li umjetnik — to zanimanje?» Odgovor je vrlo jednostavan. Naravno, sve dok je vaša fascinacija ostaje na amaterskoj razini — to je samo hobi koji nije u mogućnosti osigurati sebe i svoju obitelj. Ali stoji da postanete profesionalac u omiljene području, kako je to kod vas, odmah će se pojaviti mogućnost da dobro zaradite, jer vrijednost profesionalnog se ne mjeri ga orijentacijom, a razinom profesionalnosti. Usporedi samo, koliko je zaradio glazbenik u tranziciji, koji jedva zna tri akorda, i koliko dobiva profesionalac koji igra u simfonijskim orkestru ili prestižnom klubu? Evo vam i razlika. A evo primjer iz života mog prijatelja.

Arthur je dugo vremena bio zaljubljenik u računala, ali sve je to ostajalo na običnom korisničkom nivou. Roditelji savjetovali su mu da izabere neku ozbiljnu specijalitet, na primjer, odvjetnik ili menadžera. Ali on nije htio napustiti sa svojim hobijima. I evo Arthur засел za knjige i godinu dana posvetio proučavanje svega što se tiče računala. Kao rezultat toga, slijedeći svoje unutarnje prirode i zaljubljenost, on je postao высококлассным компьютерщиком i sada radi administrator sustava u vrlo prestižnoj firmi, gdje ima dobru zaradu.

Tako, zaljubljenost prerasla iz amaterskog u profesionalni, i pri tome unutrašnje bit čovjeka je dobila svoju realizaciju.

Hvatanje podignuta na profesionalni nivo, — idealna osnova za dobar zarade

Vježba

Prva verzija. Dio 1

  1. Razmislite o tome što vas najviše zanima u djetinjstvu: možda vam je volio crtati ili plesati? Pokušajte se sjetiti nije ono što ste željeli postati, a to je ono što vam se najviše svidjelo učiniti.
  2. Sada označite, očuvana li imate interes, to je preraslo u hobi ili ostao nedostižan san, koju je sahraniše pod грудой svakodnevnim brigama, навесив oznaku «несбывшейся snove».
  3. Realno procijenite, daje li vam se vaš posao je zabava u punom smislu te riječi? Koliko je ona ispunjava i zadovoljava li uopće svoj hobi i dječjeg zanosa?
  4. Sada исходите od onoga što ste odgovorili na prethodno pitanje. Ako je rad apsolutno je daleko od onoga što bi ste željeli baviti, onda treba razmisliti o tome kako obnoviti svoje hobije. Jasno je da ako ste već немолоды i u djetinjstvu voljeli slikati, onda može doći do poteškoća, iako je to samo na prvi pogled. Uostalom, sposobnost za crtanje može biti tražen u mnogim područjima gdje postoji prostor za primjenu ove sposobnosti. Što je najvažnije — pokazati maštu i ne bojte se novog. Mladi isti ljudi će lakše: odaberite za sebe područje u kojem biste željeli raditi, i nacrt plana, kako postati u njemu profesionalni, a zatim priložite maksimum napora da ostvari svoj san.

Dio 2

Ako ste se već odlučili na područje u kojem ćete zaraditi novac, postaje profesionalni, onda sada treba razraditi načine realizaciju planiranih. Ako među vašim poznanicima postoji čovjek koji je učinio nešto slično i, na primjer, postao pisac, sanja o tome iz djetinjstva, onda pogledajte na njega, imajte na umu, koje metode se primjenjuje. Dođite do glavne faze realizacije njegovih snova. Na primjer, on заводил osobni online dating ili, naprotiv, prijenos svoje radove u raznim časopisima, studirao je u Литинституте ili pisao kako je Bog na dušu će i sl. Pokušajte što je moguće объемнее ocijenite ovu osobu i spomenuti da za sebe i one njegove metode, koje bi i sami mogli koristiti, lagano подкорректировав ih pod sebe.

Evo primjer iz moje osobne prakse. Za primjer sam odabrao sve ugledne osobe, koja je za mene u mnogočemu ideal. Da biste postigli uspjeh, odlučio sam bliži k njemu pogled i primijetio da se on nikada ne koristi riječi poput «ne mogu», «neću», «to nije moj posao» itd., On uvijek ide s leđa ravno i uvijek je spreman da prvi pozdravi, da se stvara dojam ozbiljnog čovjeka, uvjeren u sebe, ali pri tome ne pati гордыней i sposoban je uvijek s tobom razgovarati na jednak. Svoju osobinu, здороваться i govorio prvi u mnogim gledala osjećaj neugodnosti. Čovjek je već podsvjesno bio zahvalan za ono što mu je prvi napravio korak naprijed, tako da sve vrijeme htjela napraviti neke geste.

Ove i mnoge druge kvalitete pokušao sam uznemiriti, откорректировав ih pod sebe i svoj određeni zadatak. Na kraju, moj stav je postao ravno, i onih koji su ranije na mene ne obraća pažnju, odjednom nudili mi nove mogućnosti za rad. Budući da je čovjek previše sramežljiv, ja sam tako i nije naučio prvi здороваться, ali to učiniti u komunikaciji korak naprijed za pomoć osmijeh sve isto осилил. Rezultat je premašio sva moja očekivanja.

Od tada sam stalno koristim metodom «posuđivanja i prilagodbe ispod sebe» tuđih pozitivnih osobina, i moram reći, to funkcionira besprijekorno.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: