Kako postići željeni cilj? 12 koraka do uspjeha

Čovjek uvijek ima snove i želje. No, u stvarnom životu ih izvršiti, on može daleko ne uvijek: onda nema volje ili vremena. Da bi se postavljeni ciljevi ostvare, učinite ove korake.

ciljevi ostvareni djevojke

 1. Razmislite o izmjenama i poboljšanjima koje ste željeli učiniti. Napiši neke bilješke i slijedite sljedeće korake. Razmislite o tome kako možete postati zdraviji i sretniji. Biti uspješan u svom poslu? Biti organiziran? Zaustavljanje nemira?
 2. Odaberite jednu ili dvije ostvarive ciljeve. Pogledajte vaše unose i odredite koje stavke su važne za vas. Ne razmišljajte predugo, često ih odmah mogu prepoznati.
 3. Napravite plan akcije. Odaberite velike ciljeve, podijelite ih u male radnje za njihovu provedbu. Na primjer: ako je cilj izgubiti 30 kilograma iduće godine, trebali isključiti: gazirana i slatka pića, zalogaje. Piti više vode, često posjećivati teretanu.
 4. Razgovarajte s drugima o svom cilju. Ovaj korak je vrlo važno! Ljudi, razgovarate o svojim željama i sa drugima, dobiti potrebnu podršku. I prije svega, obećanje za njihovo izvršenje, potrebno je da će se suzdržavati, ako ih ne slijedite, da vas smatraju слабовольним osobom.
 5. Postavite ciljeve na istaknutim mjestima u telefonu, tabletu, torbice, da oni ne daju da ih zaboraviti.
 6. Slijedite plan odmah. Nemojte čekati inspiraciju. Ako je vaš cilj izgubiti težinu, ne govorite: «Ja ću početi sutra». Počnite odmah! To je naravno teško, ali bit će lakše kasnije.
 7. Pronađite istomišljenika. Prijatelji sa sličnim ciljevima ili želje će vam dati motivaciju za njihovo ispunjenje. Povežite se, raspravljajte o usponima i padovima u promicanju svoje snove.
 8. Stvorite prostor za postizanje njeguju želje. To i nije loše za oslobađanje od loših navika koje sprečavaju doći do svoje ideje.Ізбавьтесь od nezdravih namirnica i ne kupujte ga više. Odaberite велосипедную šetnju umjesto putu u restoran odaberite велосипедную šetnju zajedno s obitelji.
 9. Ne treba bojati promjena. Zbog straha od promjena i promjena, često ćete zaustaviti sama od ostvarenja snova. Izrada cilj dobro zvuči, dok početi djelovati i donositi sve poteškoće, zdravo za gotovo, vrlo jednostavan zadatak. Pa uvijek ponavljajte sebi da ću biti u mogućnosti.
 10. Nemojte kriviti ljude oko njih i okolnosti u vašem osvrtu od cilja. Uzmi svu odgovornost na sebe u njezinu ostvarenju, tada vanjski faktori će vam je stalo.
 11. Priznajte svoje greške. Napiši popis loših navika, one koji će vas odvratiti od želje, težnje, postići započet posao. Zatim navedite u pisanom obliku pozitivne karakteristike vaše ponašanje i pridržavajte ih se.
 12. Uzmite u dnevnik. Prilikom pisanja njegove, razmotrite sljedeća pitanja: Što možete učiniti svaki dan? Koje vi danas imate rezultate? Takve akcije će vam pomoći ostati fokusiran put do vaših želja.

 

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: