Kako pomoću minuta uštedjeti sat

zadaci

Ponekad, nakon što je proveo malo vremena danas, može uštedjeti puno vremena u budućnosti. Evo nekoliko ideja koje će vam pomoći da upravljaju minuta tako da ostanu sat:

 1. Naučite raditi s internet tražilicama učinkovito. Internet je ogromna magistralni informacija, a internet tražilice su najviše brz i učinkovit način kretanja po njoj. Pomoću njih možete pronaći potrebne informacije u roku od nekoliko sekundi.
 2. Organizirajte prostor. Uređenje okolnog prostora će vam pomoći da dobijete instant pristup svemu što vam je potrebno. Uzmite si malo vremena za organizaciju sada, a nećete potrošiti ga u potrazi za kasnije.
 3. Istražite alata. Koristeći prave alate, možete uštedjeti puno vremena. Sat troši na njihovo traženje, isplatiti sat koji će vam pomoći da zadržite vam pomoći u budućnosti.
 4. Koristite vruće tipke. Vruće tipke značajno ubrzava vaš rad za računalom. Oni svakodnevno pomažu vam zadržati dragocjene minute koje se za nekoliko godina izgraditi u sat.
 5. Автоматизируйте zadatak. Odvojite malo vremena da biste automatizirali sve što možete automatizirati, to će vam uštedjeti puno vremena u budućnosti.
 6. Slušajte pažljivo. Nego bolje vi slušate, više ćete saznati. Više ćete naučiti sada, manje problema od vas će se pojaviti u budućnosti i manje vremena ćete potrošiti na traženje odgovora na njih.
 7. Učinite korisne bilješke i podsjetnike. I držite ih u sigurnim lokacijama, tako da uvijek znate gdje što pronaći.
 8. Ne odgađajte jednostavne zadatke. Čak i ako stalno mislite važne zadatke, ništa ne sprječava da istovremeno s ovim riješiti manje, manje zadatke. Slijedite pravilo dva minuta da traje ne manje od dva minuta, treba biti učinjeno odmah.
 9. Saznajte kako ispisati brzo. Ako redovito radite za računalom, sposobnost ispisati brzo i efikasno pomoći će vam uštedjeti dosta vremena.
 10. Pridržavati se osnovnih pravila sigurnosti i mjere opreza. Ako ne želite potrošiti malo vremena na to, da će nositi kacigu prije vožnje biciklom, koliko vremena će vam trebati kasnije na liječenje ako vam se ozlijedio glavu? Ako ne želite da provedete malo vremena za backup vaših podataka, a vaš hard disk će letjeti, koliko vremena ćete potrošiti na pokušaj da se oporavi izgubljene datoteke? Nemojte zaključke.
 11. Отталкивайтесь od svoje ciljeve i planove. Ako vi ne ćete učiniti ćete potrošiti puno vremena izgubiti no beskorisne napore. Jasno postavio cilj da pomaže vam ne сбиваться put, samo ponekad mijenja rutu, ako je to potrebno.
 12. Učite drugima. Objasnite drugim, kako loviti ribu, i onda više ne morate se uhvatiti za njih.
 13. Nazovite, a ne čekati. Ponekad je 1 minuta, потраченная na poziv, može spasiti cijeli sat čekanja.
 14. Napraviti on-line kupnje. U potrazi za potrebne robe i usluge u mreži. Platiti svoje račune putem interneta i tako dalje
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: