Kako početi dosta zarađivati?

novac

Kako zaraditi više? Ako zavlači unutra ovoj temi i otkriti joj skidanjem iznutra prema van sve, ne skrivajući ništa (iako smo jer razumijemo da je za svaki i dalje ostaje nešto podsvjesno skriveno), možemo izdvojiti neke zakonitosti, sličnosti i zajedničke osobine i jedne i isti model ponašanja u, naizgled, na prvi pogled potpuno različite osobe.

Kako početi zarađivati?

Dakle, idemo. A spremni ste saznati cijelu istinu, možda, samog sebe?

Naravno, prvo što pati vaš novčanik, to je lijenost. Vi ćete početi raspravljati i argumentirati, uvjeriti je u tome da ipak treba dati prvo mjesto sramota nespremnost za «želju». Onda je gori, da žude, sanjati, i to s tako упоением, da do večeri, od pozitivnog razmišljanja su jagodice! Ali «nespremnost» — to je ta ista lijenost. Pa ipak, o njoj se govori u prvom mjestu. Kao i ona, — velika, — izgleda, возлежав na kauču i besramno zovu s požudom da se pridruže — to заезженная tema, i sve tako pokušali, i znaju. I o tzv stotina savjeta na blogovima, kako se osloboditi lijenosti i početi djelovati, moram reći do jutra. Ali postoje ipak neke stvarne metode.

Pažnja! Sada će biti otkrivena jedna od najšarmantnijih tajni

Мечтайте na noć. Meditirajte, zamislite, kao što ste već onaj koji želite biti. Ako u djetinjstvu imate super ispalo pisanje dnevnika — pisati, voditi blog o tome, kako je lijepo ćete izgledati u novom automobilu, ili preuzmite u koje ne zahtijeva папочку na radnoj površini svoju omiljenu sliku dizajnerskih rješenja u stanu pitanju. Budite kao djeca.

Kada ste dovoljno nadahnuti svojim snovima — za to je dovoljno i jedne noći, — otići u knjižaru. Kupovati takve knjige autora kao što su Nora Пинтосевич (za motivaciju), Robin S. Sharma (samosvijesti), Mary Kay Ash (za žene), Robert Toru Kiyosaki (za muškarce), — ali vas nitko nikada ne će, — i priče o majci Терезе (u potrazi za sebe i financijski uspjeh ne ići na glavama).

Sljedeći korak bi trebao biti bježanje u jutarnjem ili punjenje, ili barem download fitness valjci od interneta. Ako ne vaše tijelo tako i ostati umoran i ізнеможенним. Živčane stanice neće dobiti potrebnu količinu adrenalina, da вскакивать ujutro iz kreveta i trčati u snu. Podigni svoju guzicu iz stolice i odmah приседай deset puta. Udahnite-izdahnite, i opet čučnjeva. Hajde!

Dok ne качнется svoje tijelo, vi ne želite da pumpa svoj duh, vjeruj.

I ovdje je vrijeme planiranja. Kako to učiniti?

Stvar je: utvrditi konkretne rokove. Pisanje motiviraju spomenar sebe — nigdje. Snimanje inspirational citati sve bilježnice i smartphone. Napisati jedan veliki cilj za godinu dana. Zatim razbiti udaljenost za postizanje tog cilja na nekoliko malih komada po mjesecima. Na početku svakog mjeseca pratite glavni plan i svake nedjelje navečer ili ponedjeljak ujutro uskladiti svoje ciljeve s namjerom da na mjesec. Jasno navedene rezultate na određene datume — sve do minute. I na kraju svakog mjeseca nagradite sebe za ispunjenje i kazniti za kasne akcije.

U vašem planu obavezno mjesto treba čuvati obitelj, slobodno vrijeme i hobije, prijatelje, ljubavi.

Dovoljno istinito, prije planiranja će proći mali test sa samim sobom, koji se zove «Kotač životni balans». Kada ćete naučiti kako balansirati između posla, sporta i mentalnih hobije, kao što su odnos i omiljena aktivnost, onda vam dođe inspiracija raditi, stvarati i, štoviše, nužno će se pojaviti ideja o vlastitoj stvarnosti.

Vi ste već čuli, kao što ste, puni sklad i snagu, uzme račun u ruke, a ona traži od vas stisnuti joj čvršće? A želite li ozbiljno? Kada prestanete tražiti novac, i počinju da traže sebe i način realizirati, — ako se ide na pravi način, — morate početi obogatiti se.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: