Kako dobiti posao i napredovati u redove

intervju za posao

Za to treba iskoristiti, gotovo sto posto zakon tri Sp

Što je to zakon takav, da on znači?

Neka to bude vaš osobni tajna. To je, točnost, planiranje i obično.

Na prvom mjestu je, naravno, točno. Na intervju je potrebno da se pojavi bez kašnjenja. Ali i prije početka intervjua dolazi ne isplati. Poslodavac расценит vaš dolazak dugo, do određenog vremena, kao što ste vi i osoba koju ne raditi ništa. A gle, ako dokaže točnost, vjerujte mi, ova opcija će igrati veliku ulogu.

Da sigurno su se na posao, morate biti u tijeku razgovora mirno, ne prekidaj, kada se govori, pažljivo je ezav, samo odgovorite na pitanje. Nikada ne вдавайтесь u detalje. Odgovori moraju biti jasno i samo po temi.

Obratite posebnu pozornost na odjeću i opremu. Vrlo strogo je haljina previše ne isplati. Bolje neka to bude poslovno odijelo i najmanje ukrasa. Obavezno na ruku stavite na sat. Ovaj atribut vaš stil će reći za sebe.

Tijekom razgovora osmijeh. Tako ćete biti u stanju pokazati da je ljubaznog čovjeka.

Rade za pretraživanje možete koristiti web stranicu www.work.ua u kojem ćete pronaći mnoštvo slobodnih radnih mjesta, podijeljene po kategorijama, gradovima, kompanijama i zanimanja.

колектив

No, za karijeru, za uspješno na nju krene, imajte na umu sljedeće tabu, to jest:

 1. Ni u kom slučaju ne ćeš propovijedati frazu: «Mi o tome ništa nije rekao». Ovdje moramo sebe pitati i saznati sve detalje.
 2. Nikada ne reci: «imam jednostavno nije bilo dovoljno vremena». Stručnjak u svim okolnostima mora obavljati svoj posao u predviđenom za to vrijeme. Prima zadatak od nadređenih, odmah procjena stvarnost roka njegove izvedbe. Ovdje treba odmah dogovoriti o datumima izvršenja. Pogotovo ako mislite da je ispuni u predviđenom vremenu nije realno. To je sasvim realno, da je rok može biti revidiran.

Kretanje u karijeri, vrlo je važno naučiti kako voditi poslovni razgovor . Štoviše, da je to učenje nije teško. Čak i ako prije toga ne obračunava i mislite da vas je Bog lišen taj talent. Također, važno je naučiti kako se dodvoriti osobe, odnosno njegov pratilac. Tajna ove komunikacije je kako slijedi:

 • Tijekom razgovora s drugom osobom treba osmijeh. To će mu pokazati da ste osoba vrlo dobroćudan;
 • Saznajte kako slušati sugovornika do kraja. Zapamtite da ona mora doći vrijeme da se u potpunosti govoriti;
 • Pokušajte češće nazvati sugovornika po imenu. Za većinu ljudi, ugodno je čuti svoje ime;
 • Pokušajte naučiti razgovarati s osobom na temu koja mu je zanimljiva. Za to je potrebno unaprijed znati o svojim hobije i interese. Ako pokaže interes svoje lekcije, i govorite o tome da je nešto dobro, vjerujte mi, nakon toga, vaš sugovornik će vam vjerovati. Nakon čega će biti puno lakše komunicirati;
 • U razgovoru, pokušajte u svom smjeru napraviti kompliment. Što je najvažnije, da je on bio iskren. Ne hvale se, a to je kompliment.

Zapamtite, vas ne bi trebalo zbuniti riječ «Карьеристка». Uostalom, karijera je napredak u području svoje djelatnosti, postizanje.

Kako bi brzo i uskoro popeti na redove, potrebno je ispuniti sedam obveznih koraka do sigurnog uspjeha:

 1. Stalno poboljšanje svoje manire razgovora;
 2. Pokušajte da ne dozvolite da se neznanja:
 3. Poštuju privatnost;
 4. Strpljivo se odnositi prema utvrđenim internim standardima;
 5. Staviti na točnost;
 6. Ne troši vrijeme uzalud;
 7. Uvijek pokušava biti prijateljski i svjetlosnim osobom.

Držeći se ovih pravila će vam pomoći da zaslužuju poštovanje od strane nadređenih, stvoriti svoj stil, utvrdio je pozitivnu sliku u skladu sa zahtjevima tvrtke u kojoj radite, i vi ste širi u očima svoje vodstvo. Oni su, naravno, obratiti pažnju na svoje kvalitete i sigurno će ponuditi veće, nego li na trenutak posuditi.

Slika preuzeta na shutterstock.com

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: