Kako da pronađete motivaciju za rad učinkovito

poticaj

Bilo koji radni ljudi željeli dobiti više od rada, kako u financijskom, tako i u materijalnom smislu. Radi učinkovitije, možete raditi puno više i imati previše. Spoznaja da vrijeme ne prolazi uzalud i koristiti maksimalno produktivno, daje snagu i samopouzdanje. Osim toga, vidim, kao i kod ljudi, sve je dobro i odmah ispada da gazda može zainteresirani to je bio njegov kandidat, u slučaju poslovi post iznad. U skladu s tim, dobiti od rada ovaj će čovjek puno više nego ako je on odbacujući odnosio prema svojim dužnostima. Kako pronaći odgovarajući poticaj?

Ako iskreno analizirati svoj radni dan, puno, tko će doći na неутешительному zaključke, što je posao za dan potrošeno je na snagu dva sata, a ostatak vremena je odveo na ručak, pauze za pušenje, rasprave manjih onima s kolegama, pregledavanje pošte i društvenih mreža. Ako plaće i post vam odgovara, možete i dalje nastaviti tako «rade» planirala važne poslove i život za kasnije. A uostalom, možete ostvariti ne samo radne obveze, ali i naći vremena za sebe, samo-ili hobi.

Kako pronaći poticaj za rad učinkovito?

Zapravo u antici poticaj zove akutni štap, koji su pritom magarci, kad oni ne vole ići naprijed. Odnosno, pronaći poticaj, treba naći još i mahouts, ili postati tako погонщиком za samog sebe.

Kao i u bilo kojem drugom slučaju, bilo da je mršavljenje ili učenje stranog jezika, poticaji bi trebali biti drugačiji.

Prije svega, potrebno je odrediti prioritete. Ono što je doista važno upravo za vas? Onda, zbog čega ste spremni da se i dan i noć neumorno raditi, i to će biti na radost. Na primjer, netko je važna razina prihoda. Dakle, može se savjetuje napraviti zapisnik, u kojem će biti pridružena vrijednost sata radnog vremena i to vrijeme provedeno. Takav zapisnik se može učiniti prije početka ili nakon završetka rada. Da ne troše na njega puno vremena, može se učiniti generalizacije, kvar ne po satu, a u poslijepodnevnim satima. Ako je osoba po danu stekao nešto, pri tom, imao je obavljati svoje dužnosti i našao vremena za sebe – to može biti plus razlog za ponos. Ako je on proveo dan uzalud, onda je mogao dobiti na crnu listu za voditelja i rizikuje da bude otpuštenih ili bez premije.

Također poticaj može biti moguće povećanje na korporativnoj ljestvici. Uzmi drugu situaciju: žena radi u osiguranju uredu, međutim, smjer aktivnosti tvrtke joj nije blizu. Više od toga, ona bi željela otvoriti svoj vlastiti dućan prodaje vjenčanje pribor, ali za to morate skupiti početni kapital. Ako ona svaki dan će o sebi podsjetiti da se radi ovdje radi provedbe svojih svoj san, onda posao ide znatno bolje. Govoreći drugim riječima, moramo pokušati naći u poslu nešto zanimljivo samo za sebe: nije važno akumulacije novca, uzimajući visoke pozicije ili nešto drugo. Ako je tako i nije uspio, to znači da je vrijedno pronaći sebi zanimanje za duše u druge tvrtke ili stručno područje.

Osim toga, da je čovjek придумает za sebe motivaciju raditi više pažljivo, on i dalje mora organizirati svoj dan učinkovito. Rasporediti vrijeme za rješavanje složenih i više manjih zadataka, po mogućnosti перепоручить drugim jednostavna pitanja koja se mogu riješiti bez njegova sudjelovanja, itd. Međutim, kako učinkovito planirati svoj dan i rad – tema zasebnom članku.

Pronaći poticaj, samo trebate odlučiti sa svojim ciljevima u životu, u poslu. Ako imate određeni cilj, a to je stvarno nadahnjuje vas, onda je pitanje o pronalaženju motivacije pojaviti već neće biti.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: