Kako biti bolji u svakom poslu

dobar posao

Prije naći dobar posao, ili biti stručnjak u bilo kojem području, bilo je dovoljno da se dobije dobro obrazovanje. Sada to čak i ne jamči za zapošljavanje. Vremena su se promijenila i sada je potrebno uložiti napor u razvoj svojih osobina i sposobnosti, da postane poželjan stručnjak. Evo kako to učiniti?

U informacijskom dobu imamo razne tečajeve, naknade i studijskih programa, koje pomažu razviti naše sposobnosti. No, malo tko može doći do vrha.

Dolazi u pomoć Josh Вайцкин, koji je na svom primjeru pokazala, da je za kratko vrijeme može postati ne samo stručnjak, a najbolji u svom poslu! Josh volio igrati šah i već u 12 godina odigrao neodlučeno s Harryjem Каспаровым, a u 16 godina dobio čin međunarodnog the grandmaster u šahu. U 21. godini počeo proučavati borilačke vještine taijiquan, da je mogao primiti medalje na svjetskom prvenstvu. U 20 godina спрограммировал najbolje serije obrazovnih računalnih šahovskim programima Chessmaster. Danas Josh — predsjednik neprofitne organizacije Udruga JW, koja pomaže učenicima da ostvare svoje jedinstvene sposobnosti da se pomoću pravilne izgradnje nastavnog procesa.

«Međutim, ja sam shvatio da je najbolje poznavao ne taijiquan i ne шахматами ― najbolje sam savladao je umjetnost učiti.»

U svojoj knjizi «Umjetnost naučiti. Kako biti bolji u svakom poslu» Josh je podijeljen načelima i pravilima učenja bilo koje vještine, kao i opisuje svoj put do vrha.

Ova knjiga je napisana u umjetničkom žanru, bez sheme, tablice i grafikone. Za nekoga će biti plus za vrijeme ugodno čitanje malo po malo prikupiti puzzle. Ali tko voli конкретику i gotova rješenja, koje treba ispitati i početi uživati u njima će razmišljati tijekom čitanja: «pa zašto trebaju mi tvoje dječje priče o prve pobjede u raspoređen u svijetu, hajde da se već раскрывай sve svoje tajne».

Tako da, ako se pitate uzbudljivo čitanje, što opisuje stvarni život čovjeka, koji je ostvario svoje ciljeve, onda je knjiga za vas. Na putu su uspone i padove, a vi ćete naučiti kako da glavni lik je uspio ustati na noge nakon što je сокрушительных padova, što je uspio brzo napredovati prema cilju, razvija svoje sposobnosti i vještine, kao i sa svakim danom uspio učiniti sebe boljim. Josh u svim detaljima govori, zbog čega je svake godine dosegla je nove visine.

Imajte na umu da bez obzira igrate li šah ili ne. Važno je da u svijetu sve je podređeno istim zakonima. Savjeti koje daje Josh, primjenjive u bilo kojoj sferi života. Uzimajte koristite i достигайте svojih vrhova!

Josh Вайцкин «Umjetnost naučiti. Kako biti bolji u svakom poslu»

Knjiga je na službenim stranicama izdavačke kuće «Mann, Ivanov i Ferber».

Popis trgovina CIS-a, gdje možete kupiti knjigu.

Originalni naslov: Josh Waitzkin «The Art of Learning»

O knjizi jednu rečenicu: svatko može postati najbolji u svom poslu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: