Ili ste работатет na novac, ili oni na vas

Neosporna činjenica je da svi mi želimo imati više novca nego što zarađujemo. I u današnjem dinamičnom svijetu, ovo pitanje postaje sve više i više, jer postoji ogroman broj različitih proizvoda i usluga, koje još više naglašavaju težnju društva do povećanja profita. Nema sumnje, da je novac čine naš život lakšim, omogućujući nam da veći komfor i veću sigurnost.

Ali kako ih zaraditi? To nije tako jednostavno! Još teže zadržati i ispravno ulagati novac spremljen, a onda oni sami su u porastu u svom opsegu, i čovjek više ne može raditi za novac, jer investicije to rade za njega. Danas je za sve nas koji smo radili i zaradu na mjesečnoj osnovi, najbolja opcija je da se postupno вкладывание novca u obećavajući projekti. To može biti jedini način da zadržati pristojan životni standard i osigurati sigurniju budućnost za sebe i svoje najmilije.

Mnogi se pitaju kako uspješni ljudi su stekli svoje bogatstvo i u budućnosti mogli sačuvati i pretjerivati. Recept je jednostavan — ulaganje (postupno, ali redovito). Jedno je sigurno, ne postoji ništa bolje nego kad je vaš novac radi za vas. Raditi i zaraditi novac je potrebno da ispunite svoj investicijski portfelj imovine. Pročitajte više kako privući novac možete pročitati ovdje.

U ovom članku ćete naći odgovore na neka česta pitanja koja pitamo kod sebe, kako bi promijeniti pogrešne percepcije ili stereotipi.

Ako ulagati u dionice, mogu pasti i izgubiti sav moj novac?

Ako ste ulaganja u vrijednosne papire upitan tvrtki, onda postoji veliki rizik i mogućnost smanjenja vrijednosti imovine. Ali ako uložiti u fond koji se bira dionice je od renomiranih svjetskih brandova, brinuti gotovo ništa. Takvi fondovi imaju stabilne ili ubrzani rast prihoda od njihove aktivnosti i u skladu s tim, veće stope za ulaganja. Čak i u krizi, vi ćete biti u mogućnosti osloniti se na svoju imovinu, ako je vaš fond pouzdan. Važno kome ćete povjeriti svoje imovine, ili koji u njima će se voditi i odabrati odgovarajuće tvrtke, u koje treba ulagati.

Ja mogu brzo обогатиться?

Ulaganja u dionice nije shema za brzo bogaćenje. U situaciji kada imamo slobodan financijska sredstva, potrebno je uzeti u obzir sve mogućnosti ulaganja, a kasnije dolaze za savjet vodećih stručnjaka s međunarodnim iskustvom, u suradnji s kojima ćete moći planirati u kombinaciji investicijski portfelj s minimalnim rizikom i visokom likvidnošću. Bogatstvo — to je strpljenje i postupna ulaganja. Sve ostalo — prijevara! Nitko nema recept bogaćenja preko noći.

U što je najbolje uložiti novac u banci, ili u dionice?

Smanjenje kamatnih stopa je trajalo od kraja 2009. godine, kada je kamatna stopa na hitno ulaz u američkim dolarima godine u najvećim bankama u trajanju od jedne godine iznosio je gotovo 10%. Za usporedbu, globalne statistike pokazuju da je prosječan godišnji prihod od ulaganja u dionice s 1926-2010 iznosi od 10 do 12%, a taj postotak raste.

Kako riješiti u svim nijansama ulaganja u dionice?

Neznanje i predrasude su najčešći uzrok neiskorištenih mogućnosti. Mogućnosti, koje se često nalaze čak i bliže nego što mislimo, samo se odlaze zbog predrasuda i straha. Ne bojte se postaviti glupo pitanje. Pitajte svog financijskog savjetnika o svemu što vas zanima, jer to je prije svega svoj novac i svoju budućnost.

Dozvolite da vaš novac radi za vas.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: