Gdje da se nove ideje?

nove ideje

Za one koji žele pronaći i implementirati nove ideje za rješavanje određenih zadataka, ponuditi savjete zahvaljujući kojima je do vas će doći ideje. Što je najvažnije, устигайте ih uhvatiti!

1. Budite uvijek u pripravnosti. Čak i kada ste u duši, кушаете, pročitali, vozite, raditi, razgovarati, igrati se s djecom. Uvijek budite otvoreni za nove ideje i oni će vam svakako će doći.

2. Nosite sa sobom bilježnicu. Nosite svoj notepad, npr. U bilo kojem trenutku vam može doći nova odlična ideja, ali do večeri, vi ste ga već možete zaboraviti. Ne gubite svoju priliku, заносите bilo kakve ideje u svoju bilježnicu.

3. Vodite popis. Napravite elektronski dokument, u kojem će se voditi popis svih vaših ideja. Kada vam je potrebna će ideju za novi članak ili nešto drugo, lako ćete ga naći, otvorite taj popis.

4. Stvarajte. Ako vam je potrebno nositi se s problemom, ali vi nikako ne možete pronaći rješenje, onda jednostavno počnite postupno promijeniti situaciju. Često ljudi, kada su se pojavile problema mogu samo odustati i početi štedjeti sebe i sudbinu. Ne budite takvi. Iz svake situacije postoji izlaz. Čak i ako ne vidite izlaz iz ove situacije, onda počnite raditi barem neke korake i uskoro vam dolazi ideja, kako se nositi sa situacijom.

5. Više pročitajte. Sada, kao nikada u svijetu puno informacija. Pročitajte nove i stare časopise, knjige, pregledajte web stranice. Čitanje je jedan od najboljih načina kako pronaći nove ideje.

6. Pronađite inspiraciju. Možete pronaći inspiraciju iz brojnih izvora, uključujući druge stranice, od prijatelja i obitelji, od samog života. Ponekad se ideja može biti potpuno se ne odnosi na izvor svoje inspiracije, ali je najvažnije da to može vam poslužiti kao poticaj za nove ideje.

7. Slušajte. Dobar način za dobivanje ideja saslušanje u okolini. Ponekad mi tako увлекаемся razgovor, da čuju samo sebe. Kada s nekim pričate, onda nastojte govoriti manje, pokušajte slušati. Nemojte čekati kada ispitanik završi rečenicu, a vi ćete biti u mogućnosti da ubacite svoje riječi. Nije čudo što piše u Bibliji o ljudima koji imaju uši, ali ne čuju, imaju oči, ali ne vide se.

8. Pratite tuđe ideje. Niste uspjeli stvoriti novu ideju? Ništa strašno. U svijetu je mnogo ideja koje možete probati istražiti i analizirati, stvarajući na temelju njega svoju ideju. Ne mora da izmišlja nešto novo. Molimo vas, pokušajte promijeniti i poboljšati koje ste prethodno drugim.

9. Pogledajte svoj život. Odvojite barem malo vremena za pogled na svoj život i svoje djelovanje sa strane. Bacite pogled na prošlost, sadašnjost, budućnost. Što radite? Gdje idete? Tko ste? Zašto je sve to potrebno? Što je važno? Što želite postići? Što radite — dobro i zlo? Zapitajte se ova i slična pitanja. Takva analiza može vas dovesti do deset novih ideja. A može pokazati da se ne isplati trošiti vrijeme i snagu na rješenje ovog problema.

10. Makni se od uobičajenog. Ponekad, ako idete kući istim putem svaki dan, vrijedi pokušati promijeniti i ovaj put, čak i ako je potrebno malo više vremena. Mijenjajte svoje uobičajene aktivnosti. Pokušajte da posjetite nove web stranice, pročitajte novih autora, druženje s novim ljudima. Nalazite izvan svoje poznate teritoriju, potražite nove ideje u novim mjestima.

11. Pitajte svoje bližnje. Pitajte prijatelja ili kolega o svom problemu. Oni mogu vidjeti ono što ne vidiš. Ponekad njihovi odgovori mogu vas dovesti do novih ideja. Izbjegavajte da se više od tri čovjek je govorio o svojim idejama istovremeno, od ove će mnogo buke i malo zbunjujuće.

12. Forum. Kao i u nekim od gore navedenih stavki, on-line forumi mogu biti dobra mjesta za ideje. Pronađite forum na potreban vam je temu i počnite ih pregledavati.

13. Pitati. Ako imate web stranice, a to je vrijeme kada se ideje iscrpljene ili su potrebni novi izvori novih ideja, pitaj svoje čitatelje da vam pomogne u tome.

14. Журнальная (. Kada odete u knjižaru ili bilo koji supermarket, odvojite malo vremena na proizvodnji prijavite stalak. Nije potrebno ni čitati članak. U pronalaženju novih ideja vam može biti dovoljno pogledati naslove i slike na člancima.

15. Pogledajte duboko u sebe. To je teško. To je slično na bod «Pogledajte svoj život», ali to su više in-dubina pogled na sebe. Pokušajte sjesti u mirnom mjestu, opustite se, zatvorite oči i pogledati duboko u sebe. Ostanite malo u tišinu i mir, zaustavite tok misli u glavi. Tako možete pronaći vrijedne ideje.

16. Черпайте inspiraciju u prirodi. Obratite pozornost na okoliš i prirodu. Ona više savršen, nego sve što su stvorili ljudi. Gledati na prirodu oko vas, i черпайте u njemu inspiraciju.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: