«Čarobni udarac» ili kako bi se postigao željeni

na vrhuncu uspjeha

Svaka osoba barem jednom u životu bio takav da iznenada pojavljuje ideja i kompulzivno zauzima najvažnije mjesto u glavi. Onda je on stalno o njoj misli i želja da to učinim. I nakon nekog vremena sve se provodi, a interes iznenada nestaje, entuzijazam jenjava. A zašto? Ni pozitivan rezultat, a može ga se jednostavno ne može vidjeti? Sve u svemu, kako kažu, nestala je motivacija djelovati dalje. Glavni problem je u tome što je proces do cilja ide pod riječju «mora», i u daljnjem radu na tome morati sebi подбадривать na emocionalnoj razini.

Ovdje je vrlo dobro može pomoći tehnika vizualizacije, to jest, moguće je na vrlo vidljivom mjestu, staviti predmet ili fotografiju, to je sve što će vas podsjećati na cilj. Predmeti mogu se nalaziti u telefonu, na radnoj površini računala, u automobilu, u novčaniku.

Ako u ostvarenju ciljeva može se koristiti veliki period vremena, njegova je poželjno podijeliti na nekoliko manjih koraka i tražiti od svakog od njih na red. Dakle, ostvarivši jedan mali cilj, osoba će se motivirati u budućnosti.

Bilo bi dobro razmišljati o tome koje su prednosti i blagodati očekuju osobe u ostvarivanju ciljeva koje su prednosti će se otvoriti pred njim i kako će promijeniti njegov život: na bolje ili na gore? Ovdje dolazi mir uspon, onda postoje ljudi puni entuzijazma. To je stanje duše je važno zapamtiti i u svakoj fazi bi se postigla svrha psihički biti njegovana svojom energijom.

Vrlo motivira na akciju svijest o tome da svaki novi dan donosi do ispunjenja snova.

Da bi se postigao cilj, svaki dan je potrebno učiniti za ove male korake. Uostalom, svjesni, da je prethodni dan na jedan korak bliže do ispunjenja snova, vrlo inspirativno. Ali dolazi trenutak kada se čini da je cilj još uvijek jako daleko od vremena za svoje postignuće nije dovoljno i entuzijazam polako jenjava. To počinju da se pokreću unutrašnje blokade i sprečavaju motivacije doći do cilja.

Osoba koja omogućuje strahove, sumnje i opravdanja obuzdati ga, oni ugasiti motivaciju do momenta ispoljavanja hrabrosti i svijesti svoje prave želje. Ako čovjek biste dobili osloboditi od njih, a zatim osjeti motivaciju u potpunosti ga snazi.

Što učiniti ako osoba pokušava motivirati sebe, svaki dan čini korake, a cilj je da se ne provode? Onda treba da razmisle o tome čija je to zapravo cilj. Možda je навязанная čovjeka u društvu, obitelji, prijateljima. Budući da je čovjek socijalno biće, onda je on i prihvaća sve one vrijednosti, pravila i instalacije, koje su prihvaćene u društvu, obitelji, i počinje da se nadahnjuju sebi, da su ga.

Ako je koncipiran cilj u dubini duše osoba svidi, ona mu se sviđa i nadahnjuje, onda takav cilj želi postići, a ako ona навязана, onda će instalacija, da joj samo treba postići. Stoga je važno naučiti kako odvojiti pravi cilj od nameće, onda i doći će ih lakše i lakše.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: