8 savjeta iz Donald Trump

Donald Trump

Donald Trump – možda jedan od najuspješnijih poduzetnika u ovom trenutku. Njegov put do bogatstva i popularnosti posut sa zadivljujućim uspone i još najviše nevjerojatne padove. Njegov život zadovoljava apsolutno sve zahtjeve koji su svojstveni «američkog sna» — Trump sam sebe napravio, slijedeći osam načela, kojih se preporučuje držati apsolutno sve žele biti bogati i uspješni.

Dakle, 8 savjeta iz Donald Trump:

  1. Dodavati veliku važnost onome što ste одеваете. Pokušajte izgledati, odnosno vlastitog položaja u društvu. Pokušajte izgledati sretan, bogat, a kamoli ne экономящем na vlastitu sliku o osobi. Умейте zaslužiti povjerenje. Oduprite se iskušenju da kupite nešto za jeftino — odjeća gotovo uvijek s lakoćom «daje», koliko to košta i vaš status.
  2. Prije poslovnim pregovorima vrijedi naoružajte se u blizini unaprijed pripremljenih provokativne fraze, rezultat kojih možete odrediti prave namjere i samu identitet potencijalnog poslovnog partnera. I u isto vrijeme pokušajte sami ne вляпаться u takve «zamke».
  3. Budite uvijek svjesni da je apsolutno sve događaje koji se odvijaju u svijetu poslovanja. To je bez sumnje će vam pomoći da ne zaposliti stručnjaka u području financija.
  4. 2 osnovni principi buduće milijunaš — to je pomnost i sumnje. Gdje je novac tamo i golubić, smatra Donald. Умейте braniti svoje interese. U poslu stroge zakone i najosnovniji od njih – to je ono što preživljava samo najjači.
  5. Unatoč broj vaših diploma, nemojte zaboraviti da je ova pojava, kao i njuh. Vjeruj mu i умейте osjetiti njegove skromne tragove – oni su gotovo uvijek se nađu točni. Nejasno je istina, kao što je – ali to radi.
  6. Budite uvijek spremni na najgore, ali vjerujem u uspjeh. To će sigurno pomoći da ne puca u slučaju neuspjeha i zadržati vjeru u sebe. Upamtite, onaj tko ne pada samo onaj koji se ne skida.
  7. Dodavati značaj dijelova i razviti memoriju. To će vam omogućiti da ne izgubi kontrolu, potrebno je smještajem i izbjeglo ponavljanje zabluda.
  8. Sklopiti sa svojom drugu polovicu bračni ugovor. Ne dopustite osjećajima da imaju prednost nad vama. Dolazi čak i do амурному uniji kao poslovno – bez emocija i sa hladnom glavom. Jer ljubav, za razliku od želje za novcem, ne događa vječni.
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: