7 tajni uspjeha od Randy Гейджа

7 tajni uspjeha

Randy Gage — klasičan primjer provedbe američkog sna. On je prošao put od посудомойщика do milijunaš. U svojim knjigama on je, ne oklijevajući, dijeli svoje tajne uspješnog života.

Randy sudjelovali ресторанным posao, ali bankrotirao i ostao duboko u dugovima i bez povjerenja u budućnosti. Ali to ga nije zaustavilo, i on je započeo svoj put prema gore, a imajući u džepu dug od 50 000 dolara. Platiti smještaj i zaraditi za hranu , on разносил pizzu i radio посудомойщиком.

On nije odustao i stalno je u potrazi za mogućnosti zaraditi i postići uspjeh u životu. I dobio svoju priliku. Svidjela mu se ideja MLM posao koji ne zahtijeva velika financijska ulaganja. Zahvaljujući svom настойчивому prirodi Randy uspio postati uspješan i zaradio milijune dolara u ovom poslu.

Dakle, 7 tajni Randy Гейджа:

1. Zakon praznine

Ako želite novi auto, prodajte stari. Nova odjeća će vas tek tada, kada ste dobili osloboditi od starog. Nemilosrdno dio sa svojim razmišljanja. Praznina je nužno ispuniti nečim novim.

2. Zakon cirkulaciju

Sve teče, sve se mijenja. Ako želite ostvariti svoj san, budite spremni donirati nešto za to. Učite pustiti ono što posjedujete da biste dobili ono što želite.

3. Zakon mašte

Prije svega morate vidjeti svoju svijetlu uspješnu budućnost u svojoj mašti. Zamislite svoju idealnu budućnost, savršen dan, opišite ga u svim detaljima i svaki dan čitajte.

4. Zakon kreativnost

Možete doći do blagostanja korištenje energije svog razmišljanja, intuicije i mašte. Njegujte ih, budite kreativni osobom, i naći ćete sreću.

5. Zakon dobivanje

Da biste dobili od života sve što želite, ne trebate se bojati podijeliti s drugima onim što imate sada. Sve što vi donosite, vratit će vas u десятикратном iznosu.

6. Zakon desetine

To je zakon Svemira. Važno je dati 10% od onoga što ste dobili. I vaša desetine uvijek vam se. Ne nužno u novcu, to može biti pomirenje sa nekim, sretan stjecajem okolnosti, oporavak i sl. Sve je to nužno da bi vam se vratiti. Morate u to vjerovati.

7. Zakon oprost

Nije mogao da oprosti i otpusti svoje prigovore, ne možete postati bogati i uspješni. Naučite praštati, dobili osloboditi od mržnje, i u vašoj duši će biti više mjesta za srećom i ljubavi.

Počnite uvoditi ove jednostavne pravila u svoj život, i primijetit ćete da je vaš život postaje sretnija i uspješnija.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: