6 pravila za stvaranje popisa zadataka

Stvaranje popisa svoje dnevne zadatke

To je jedan od najbolje mogućnosti za brzo planiranje. Ako ste samo pročitali ovo, a počnete planirati svoje poslove, onda je to jako olakšati Vaš život će postići u njoj više zbog racionalnog korištenja svog vremena.

1. Planirajte svoj sutrašnji dan

Uzmi po pravilu, svake večeri, prije nego što odete u krevet snimiti svoje zadatke na sutrašnji dan, tako reći dnevne ciljeve. Nije potrebno staviti previše zadataka, zamislite koliko vremena Vam je potrebno za obavljanje određenog zadatka, zapišite sve na papir (pa, ili u komp ‘komp’ ютері, mobilni telefon i slično).

2. Stavite ispred sebe jednostavne zadatke

Slažem se, da će ostvariti jednu veliku cilj, morate ga razbiti na niz manjih zadataka. Zadaci moraju biti specifični i осуществимыми.

3. Подводите rezultati

Sjeo je za izradu popisa dnevne potrebe, ne zaboravite revidirati svoje jučerašnje zadatke. Označite one koje Ste obavili i ne poštuje. Obavezno završite s tim, zašto niste bili u mogućnosti ispuniti određenu zadaću.

4. Nosite popis sa sobom

Zapišite u sažetom obliku sve instalirane Vas zadatak na telefonu ili u notepad da bi Ste mogli pogledati na njega u bilo kojem trenutku, napravite podešavanja. To je vrlo frustrirajuće otvaranja navečer svoj popis zadataka identificirati, da neki zadatak Vie ne poštuje samo zato što je jednostavno na jednostavno da bi zaboravili na nju.

5. Budite оперативны

Ako je potrebno, ispravite svoj popis u toku dana, jer se mogu pojaviti nove, neočekivane zadatke ili je izvršenja zadataka može trajati i više instalirali za nju sati, u tom slučaju je najbolje samo «briši» njezin popis, nego navečer staviti pred njom minus.

6. Držite pored kreveta olovku i komad papira

Stavite u blizini kreveta list papira i olovku, ne rijetko noću možete sjetiti o nekoj važnoj stvari, ili na kraju Vam može doći neka dobra ideja.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: