3 problemi s početka poslovanja

ideja upuštati u posao

Imate dobru ideju i želju da posluju? Našli ste niša na tržištu, ili samo svoje osobne know-how, koji bi trebao катапультировать vas na poduzetničkim visine? Čestitamo! Napravili ste prvi korak u poduzetničkom eru. Sada trebate samo pretvoriti svoje snove u stvarnost i da se ne spotiče o prve prepreke, koji su svojstveni za posao. Koje probleme treba riješiti samostalni poduzetnik? I možemo li ih izbjeći?

Problem broj 1. Nedostatak sredstava «za početak»

Ne računajući administrativne pristojbe, najveći problem za početnike poduzetnike je početni kapital. Temeljni kapital je stvorio bez iznimke u poduzećima, društvima s ograničenom odgovornošću, dioničko društvo. Međutim, početni kapital nije jedini potrošnjom, koji bi trebao biti održan u početku poslovanja. Ako se koncentriraju na proizvodnji i prodaji različitih proizvoda i robe, treba ulagati u proizvodnju opreme, iznajmljivanje zgrade, kao i logistike, a u ovom slučaju, riječ je o mnogo većem iznosu. Također trebate učiniti ulaganja u poslovna odijela, cijene muške torbe na http://bagstore.com.ua/ možete pogledati.

Rješenje. U slučaju da organizacija dioničkih društava, također možete koristiti usluge prodaje gotovih tvrtke ili tvrtke «ključ u ruke». Ako ste upoznati s problemom potpunog nedostatka početnog kapitala za poslovanje, može se uzeti u obzir zanimljive mogućnosti poslovnih kredita, nude većinom domaćih banaka.

Problem broj 2. Birokracija i proizvodnja ljubavnik

Bez obzira želite li stvoriti tvrtku ili posluju na komercijalnoj osnovi, pripremite se na beskonačan dizajn dokumenata i šetnje po raznim sudovima. Dobiti licencu, naravno, nešto lakše nego osnovati tvrtku, ali, ako se prethodno ne previše komunicirao s dužnosnicima ili nisu imali potrebu riješiti slučaj iz tijela državne uprave, morate se naoružati se s dobrom dozom strpljenja i pripremiti za «neobičnih iskustava». Očekujte duge redove, mušičav kupaca i dužnosnika, koji misle o vama, što god hoćete, samo ne u dobrom smjeru.

Rješenje. Počnite rješavati stvari unaprijed i pripremite se za najgore. Ako namjeravate stvoriti tvrtku, ali nisu upoznati sa procesom i nemate iskustva, pokušajte pronaći tvrtku koja prodaje gotove tvrtke ili stvara društvo pod ključ. Tako ćete uštedjeti prijeko potrebna vam je financijska sredstva i dragocjeno vrijeme.

Problem broj 3. Loša organizacija vremena

Vi nemate vremena za, i mi vas ni na što nije dovoljno vremena? Tijekom dana ste stalno u pokretu, a navečer će vam se čini da ste ništa, zapravo, nije učinio? U jednoj djelatnosti ne može zadržati duže od nekoliko minuta? Radite sve i, zapravo, ne radite ništa? Poslovne korespondencije чередуете s komunikacijom i igrama na Facebook ili uz chat s prijateljima? A to nije ni dobra, ni efikasno djelovanje. U tom slučaju, nad svojim vrijeme opštim treba malo raditi. Ovaj problem u velikoj mjeri više akutna, nego navedeni birokracija ili nedostatak financija. I da li vam se sviđa ili ne, loše upravljanje vremenom i nemogućnosti da učinkovito raditi s vremenom će utjecati na sve aspekte vašeg života.

Rješenje. Naučite raditi učinkovito i napravite precizne planove. Idealno, navečer snimiti sve one poslove, koje vas čekaju sutra, i pružiti im stupanj važnosti. Također možete sastaviti detaljan raspored i točno vrijeme. Toga, nakon toga, potrebno je pridržavati se bezuvjetno. Svaki dan, morate imati određenu količinu vremena za neočekivanih problema, koje zahtijevaju hitnu ispunjenje. Pri svim radu, međutim, treba imati na umu opuštanje i rekreaciju.

Slike su preuzete na shutterstock.com

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: