15 načela uspjeha

uspjeti

Ni za koga nije tajna, da bi uspjeli, moramo puno raditi. Kao što je rekao kada je Bill Gates: «Između жопой i kaučem na dolar nikada neće proći». Ali ponekad se događa da se cijeli rad i небывалое upornost, ne donose nikakve rezultate. Može se nazvati dva razloga za ovu неплодотворной aktivnosti: radite s lijenost, ili zanemarimo temeljna načela uspjeha. Ako je problem u prvoj razloga, onda morate sami uzeti u svoje ruke, inače, cijeli život проработаете u холостую. A evo zanemariti načelima uspjeh se ne isplati, a da biste to izbjegli, sa njima treba upoznati.

 1. Dakle, prvi princip, može nazvati načelom ogledala. Onda, kako se odnosimo prema svijeta i našeg okruženja, odražava našu unutarnju bit. Ako u čovjeku otkrivamo osobine ličnosti koje nam se sviđaju, to je naše vlastite snage. A gle, ako u čovjeku nam se nešto ne sviđa, onda je to izravna aluzija na to da je to s ove osobine treba se boriti za sebe.
 2. Ne zaboravite da je svaka osoba koju sretnete u životu, pozvan da nešto vas naučiti.
 3. Morate shvatiti da je sve što dati, vraća, to je takozvani princip bumerang. Razumijevanje ovog jednostavnog principa – ključ uspjeha.
 4. Uvijek dati više. Ponašate prema ljudima daleko bolji nego što su oni za vas.
 5. Ako je netko agresivan prema vama odnosi – uzmite si ga. I to uopće nije u mržnju prema osobi, a u латентном apel za pomoć i nedostatak ljubavi.
 6. Interes je drugih ljudi, zanimanje, prije svega, svojim životom. Jednostavno rečeno, više slušajte nego što govorite i održavajte osobe, i tada je bilo sugovornik, kako vas u okvir najboljih prijatelja, važno je ne pretjerati.
 7. Svjetlo i tama – to su kvalitete postoje u svakom i da samo od osobe zavisi koje od tih osobina će se očitovati u bilo kojoj situaciji.
 8. Izbor uvijek postoji, saznajte kako vidite mogućnosti za razvoj događaja.
 9. Glavni temelj svih odnosa je povjerenje i da se ti odnosi su se razvijali, potrebno ih je njegovati i stalno posvetiti im pažnju.
 10. Vrijedno je zapamtiti, samo da osoba može se nazvati prijateljem koji može podijeliti svoju radost.
 11. Te imati strpljenja, pravi uspjeh ga voli.
 12. Концентрируйте pozornost ispravno, ono na što ćete se fokusirati u svom životu, uvijek će приумножаться.
 13. Меняйтесь, rasti i svaki dan.
 14. Bilo koji problem – to je dobar savjet.
 15. I na kraju, sva ograničenja koja postoje, to je djelo vašeg mozga. Ne postoji zabrana i, više ništa nije nemoguće.
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: