12 savjeta za poboljšanje performansi

produktivnost

Vrlo često čak i radin i старательные ljudi ne mogu postići velike ciljeve u svom životu. Naizgled, čovjek radi od zore do zalaska sunca, marljiv, uporan, a uspjeh je sve ne vidi. Problem je u tome da je rad u ovom slučaju ne donosi rezultat, ali uostalom, on je naš krajnji cilj. Kako promijeniti situaciju? Pogledajmo 12 savjeta koji će vam pomoći poboljšati performanse i pri manjim naporima dobiti veći rezultat.

 1. Odredite svoje globalne ciljeve, jer bez toga nećete moći koncentrirati svoje snage i usmjeriti ih tamo gdje treba biti. Ako neće biti posebne namjene jednostavno će se pobiti, ali tako da se ništa vrijedno i ne učinite.
 2. Osoba će obavljati mnoge kaotičnog kretanja, ako nema razvijen plan, tj. specifičan put, koji vodi do cilja. Tako, podijelili strategiju za postizanje vašeg cilja na niz koraka, koji se ravnomjerno raširite među svim danima, koji ste ga odvedoše u njegovu provedbu. Ovo će biti vaše plan.
 3. Odredite prioritete, kao i njihov redoslijed. Da je na prvom mjestu, što je manje važno, a da je uopće malo znači? Dajte odgovor za sebe na to pitanje — to će vam pomoći da pravilno raspodijeliti svoje vrijeme i energiju.
 4. Pronađite vrijeme na to da se u potpunosti opustite. Ako ćete se osjećati na snagu — brzo видихаєтеся, a to je nekoliko puta smanjiti svoju učinkovitost.
 5. Ne bacajte započeo je tako i ne доделав, u korist nečega iznenada sjetio. Ne zaboravite na važne stvari vam pomoći će popis ili dnevnik. Također možete koristiti razne aplikacije i računalni program koji će vas podsjetiti što i kojim redoslijedom treba izvršiti.
 6. Jako puno procesa koji ćemo obavljati redovito, možete automatizirati. To će uštedjeti vaše vrijeme i možete ga usmjeriti na dobivanje rezultata u drugim područjima. Analizirajte svoje aktivnosti i odrediti što je točno procesa može automatizirati.
 7. Ljubav minimalizam — to je u velikoj mjeri pojednostaviti svoj život. Minimalizam u poslu će vam pomoći da ostavite samo važno, i osloboditi od nepotrebnih akcija. Minimalizam u unutrašnjosti će olakšati čišćenje, učinit će vaš život ugodniji i упорядочит ga.
 8. Učite povjerenik delegiranje — ne pokušati pokriti sve. Nužno pronaći ljude koji se dobro nosi s tim zadacima koje imate ne izgledaju.
 9. Ne dozvolite da itko manipulira vama, koristite za to sve moguće psihološke tehnike zaštite, da se nitko ne bi mogao koristiti vama.
 10. Približite za sebe samo one ljude koji imaju созидательное utjecaj na vašu osobnost. Što je manje u vašem životu nepotrebnih prepreka, više ćete imati rezultate.
 11. Svakodnevno vodite vlastitim razvojem. Radite na svojim jakim stranama, jer nema smisla posvetiti svoj život borbi s invaliditetom. Mi smo ograničeni u vremenu, tako da se ne isplati trošiti ga na ono što će donijeti manje koristi.
 12. Ostavljajte sebi pravo na grešku — to će vam omogućiti da izbjegnete frustracije u sebi i promjene u smjeru svojih napora, u tom slučaju, ako imate nešto ne dogodi. Ne сбавляйте brzinu, jer greške — to je također dio putu do cilja.
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: