10 tajni učinkovito dana

Performanse jednog dana — to je dobar rezultat u životu. Uostalom, cijeli naš život se sastoji od dana, i nećete biti u mogućnosti da unesu u njoj red, ako ne počnete благоустраивать svaki svoj dan. Ako ste продуктивны danas, jučer i sutra, na kraju ćete dobiti dobar rezultat u obliku ostvarene ciljeve. Stoga, vrlo je važno biti produktivni danas. Svako «danas» će formirati svoju sudbinu. Pa, pogledajmo 10 savjeta koji će vam pomoći da budu produktivniji svaki dan.

  1. Učinkovit rad u toku dana ovisi o razini vaše energije, a to znači da je, prije svega, potreban vam je kvalitetan san. Ako ne выспитесь, svi vaši napori će biti neučinkovite, zbog nedostatka energije. Ako ne spavate — to je vaša navika, riskirate kupiti puno problema u različitim područjima života. Stoga, vodite računa o performansi vašeg sutra — otiđite na spavanje malo ranije.
  2. Još jedna korisna stvar koju možete učiniti s večeri — planiranje sutrašnji poslova. Trezveno procijenite svoje mogućnosti i definirati nekoliko važnih stvari s kojima se morate riješiti. Osim toga, odredite i zapišite nekoliko manjih poslova koje možete raditi, ako imate pojavi slobodno vrijeme.
  3. Ne zaboravite da hrana određuje nivo naše energije, kao i san. Ne zaboravite da doruckuje, i ako u prvoj polovici imate zakazan je mentalni rad, dozvolite sebi serviranje kolača, ili bilo kojeg drugog deserta. Ne zaboravite biti potkrijepljene tijekom dana. Pijte sokove, jedite voće, orašasti plodovi, sjemenke. To su izvori vitamina i masnih kiselina.
  4. Pratite svoje vrijeme i умейте ga pravilno raspodijeliti. Započnite svoj put ovladavanja time opštim sa svijesti o vrijednosti i nepovratnosti tog resursa. Pažljivo planirajte načine, na što i koliko vremena će vam trebati i uvode ograničenja u svaku stavku na popisu.
  5. Postavite kratkim intervalima rada i male pauze. Sjetite se kako je bilo u školi? Imate mogućnost promijeniti vrstu aktivnosti, odvrnuti i opustite se svakih 45 minuta. Fokus na svojim mogućnostima — pokušajte se odmarati barem 5 minuta svakih sat vremena.
  6. Uživajte u pogledu na sebe i pokušajte otkriti što se točno krade vaše vrijeme. Najčešće je internet. Bez obzira na društvene mreže i to, ili samo neke web stranice, ako to oduzima vaše vrijeme, vrijedno je natjerati sebe da se odrekne. Odredite određeno vrijeme kada ćete biti u mogućnosti priuštiti ignorirati, i bit će vam lakše da se usredotočite na rad.
  7. Ni u kojem slučaju ne stavljajte stvari za kasnije. Pokušajte imati vremena da se nosi sa svakim zadatkom-u određeno vrijeme, jer sutra i kasnije pojavljuju se nove stavke u popisu poslova.
  8. Pokušajte doći do maksimalne koncentracije na jedan određeni zadatak. Daj vise — znanstveno dokazano njegova neefikasnost. Obavljajte poslove sukcesivno, pokušajte izbjegavati pozadinske buke, u obliku je uključena glazba, radio, болтающих kolega. Isključivanje tona na telefonu i internet, da vam ne dolaze obavijesti s društvenih mreža i мессенджера.
  9. Отследите najproduktivnijih za vas period dana, i u to vrijeme raspored sve važne poslove koji zahtijevaju od vas maksimalnu koncentraciju. Kod nekih ljudi vrhuncu produktivnost pada na noćnim satima, tako da ima smisla u tome, obnoviti svoj profil dana u skladu s биоритмами organizma.
  10. Stalno usavršite svoje vještine i razmislite o tome kako možete smanjiti utrošak vremena za svaki od tih poslova. Pokušajte automatizirati neke stvari. Današnji tehnički napredak omogućavaju — možete uspostaviti automatski sustav plaćanja na račune, opomene, raspodjelu. Manje ćete trošiti vremena na rutinu, više егоу vas će se na važne stvari.

Cijenite svoje vrijeme, jer, u stvari, vi ste i nalazite. Vaš život mjeri količinom vremena, pa trošenja ga izgubiti ćete potrošiti svoj život. Gubite svoje vrijeme, tako da je na kraju puta, mogli biste reći da su živjeli sretan život!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: