10 najvećih pogrešaka gospodarstvenika

Kao što je poznato, samo 5-10 posto od svega posao cvjeta. Zašto je tako tužna statistika i пессимистичная? Budući da svake godine tisuće poslovnih ljudi počine iste greške, dolaze na iste grablje. Osovina je popis deset najboljih od njih.

  1. Tvrtka za oglašavanje ne naglašava jedinstvenost proizvoda. Na bazi «jedinstvene ponude» stvorio mnoge tvrtke. Ovdje se može pripisati i brzom isporukom proizvoda i praktičan raspored, i zgodan post-korumpirani usluge. Glavno pravilo je reklama – to su glavne povoljan razliku od konkurenata, označite ga i onda je na tome zaraditi.
  2. Uvijek zapamtite, koji je vaš kupac. Ne treba jednako postupati prema djeci i старикам. Potrebno уникаты oglasi i replika, koje nisu specifične i apstraktne.
  3. Nedostatak testiranja oglašavanja, prezentacija, članaka i sl. Ako vi ne ćete doživjeti, iskusiti ili testirati svoju robu na ljudima je malo vjerojatno da ćete dobiti prave rezultate.
  4. Ti klijenta pretjerano puno raditi. Treba paziti da se bilo koji proizvod možete lako знайти u svoj dućan i da ga s lakoćom možete naručiti na mail. Osim toga, telefonski operateri moraju biti vrlo ljubazni i osjetljivi ljudi, da klijentima komunikacija donosi zadovoljstvo.
  5. Zašto nešto promijeniti, ako se sve radi savršeno? To je vrijedno to učiniti samo u slučaju ako know-how obećava još veće perspektive i dobit. Kao što je poznato, vrlo često poduzetnici mijenjaju svoje oglasne pozicije, ne da ih čak i cijeniti.
  6. Na upit obuka korisnika. Kako bi kupac shvatio korist robe mu treba na to ukazati. Za to je potrebno da se oglašavati svoje proizvode, držati dionice, daju popuste i sl.
  7. Korištenje безадресных oglasa. Boravak oglašavanje poželjno je navesti dob ciljane publike kupaca robe. To će dati dodatnu motivaciju za stjecanje robe i povećati broj prodaja.
  8. Nedostatak sposobnosti бачити potrebe kupaca. Kada prodavač postavlja pozitivan kontakt s kupcem, zanima njegovo mišljenje i ukusima – to je garancija uspjeha!
  9. Необъяснимыми razloga. Kupac treba objasniti zašto se mora kupiti taj proizvod i zašto je to točno imate.
  10. Nedostatak poticanje ponoviti prodaje. Vrlo važna stvar u poslovanju. Bilo koji kupac isplati motivirati za sljedeću kupnju, dajući mu popusta i status stalnog klijenta.
Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: