Obruč za mršavljenje

što je хулахуп fotoVitak struk, nedostatak masnih naslaga na stranama i подтянутая plijen – san mnogih djevojaka. Do ovog se može na različite načine, a danas smo bliže se upoznati sa činjenicom kako smršati uz pomoć хулахупа ili obruča.

Prednosti obruča za mršavljenje

Ako ste tek počinju da se upoznaju sa sportom ili uspomene na davno napuštenog fizičku aktivnost, obruč – to je ono što vam treba! S njim možete sami kontrolirati svoje opterećenja, i što je najvažnije – da naučite da bolje razumiju svoje tijelo. Osim toga, vježbe s folijom imaju i druge pozitivne strane:

 1. Cijena

Za bavljenje potreban vam je samo jedan alat – хулахуп. Njegova cijena se ne može usporediti s cijenom karata u teretanu ili kupnje treninga sportskih školjke. Ako ćete raditi od kuće, čak ne nužno kupiti sportski odijelo. Dovoljno će koristiti staru kućnu odjeću.

 1. Pogodnost prijevoz

Neki hoops stvorene kako bi ih povoljno prenositi s mjesta na mjesto. Tako da možete izvoditi vježbe s хулахупом u prirodi ili u zemlji.

 1. Ušteda vremena

Možete kombinirati vježbanje s gledanjem filmova, tv serija, programskih vodiča. Na primjer, nego nije razlog početi učiti novi jezik? Na današnji dan u mreži stvorio ogroman broj reklama stvorena za offline učenje.

 1. Masažni efekt

Osim očitih koristi хулахупа za mršavljenje, ovaj projektil doprinosi masaže unutrašnjih organa. Naime, poboljšava rad probavnog trakta, ubrzava cirkulaciju, zbog čega koža postaje meka.

 1. Samokontrola

kako pravilno uviti folijomUz pomoć sportskog obruča možete sami prilagoditi svoj trening. Mnogo zavisi i od odabrane хулахуп, i od vremena koje ćete potrošiti na vježbe, a od toga сочетаете li ih s drugim pokretima, osim samog uvijanja.

Ne mora svaki dan okretati najteži folijom, čineći pri tom čučnjeva u roku od sat vremena. Odgovara sebi i meke trening koji traje manje vremena i manje troškove za energiju. To je u svakom slučaju bolje nego odustati na dan, iz treninga u potpunosti. Čak i nekoliko minuta s folijom zategnuti mišiće i fiksne rezultat prethodnih napora.

Dakle, korist хулахупа očita. A što je s kontraindikacija? Uostalom, unatoč svojoj jednostavnosti, obruč je sportski projektil, a razredi su s njim se odnose na fizički trening.

Na противопоказаниям хулахупом su:

 • bolesti bubrega i jetre;
 • trudnoća na bilo koji rok;
 • period oporavka nakon porođaja;
 • kritične dane;
 • bolesti jajnika;
 • bolesti zglobova.

Korist i štetu хулахупа prilično čudno usporediti. Ako ne spadate u kategoriju ljudi koji imaju gore navedene kontraindikacije, možete reći nedvosmisleno хулахупу «Da!». U svim drugim slučajevima pre potrebna konzultacija liječnika.

Također je vrijedno upozoriti, da se obruč s bodljama ili poseban teška folijom može ostaviti na непривыкшем na ovu vrstu tereta telu modrice. Nemojte se bojati, to je potpuno normalno. Pričekajte trenutak kada oni će zacijeliti, i držati vježba. Da biste izbjegli tragove na tijelu, također možete koristiti s pojasom za mršavljenje ili bilo gustu krpu (džemper, ručnik i slično).

Kako odabrati folijom

Kada ste se već odlučili s onim što vam je potrebno okretati хулахуп, sljedeći hitno pitanje: koji folijom bolje za gubljenje težine? Uostalom, na tržištu postoji nekoliko modela, razlikuju jedni od drugih i po težini i po obliku.

 1. Jednostavan folijom

Metalni ili plastični хулахуп, koji je malo teži i prilično lako se vrti. On odgovarati za one koji su s obzirom na obruč kao atribut za vraćanje težine ili zagrijavanje pred drugim vježbama.

U isto vrijeme novak također će odgovarati upravo takav folijom. S vremenom, kada osjetite da dobijete dovoljno opterećenje, možete ga izrezati, ispuniti pijeskom ili rižom i snimao, ili kupiti novi teža хулахуп.

 1. Ponderirana folijom

Kako izgubiti težinu s folijom

Ako ne želite da se postroje običan folijom za popunjavanje, može se kupiti već gotov opterećeni. Oni su fleksibilni i čvrsti. Fleksibilni povoljno povesti sa sobom na prirodu, uostalom, ako je potrebno, možete odustati ili koristiti za istezanje nogu. Ponderirana ne takve svestran, ali uz njegovu pomoć trbušne mišiće prevaga mnogo efikasnije.

 1. Sklopivi folijom

Očita prednost ove vrste – njegova upotrebljivost u premještanja. Sklopivi hoops mogu biti jednostavne i složene. Dodatno, možete ih ispuniti iznutra pijeskom, ako vam nije dovoljno težine.

 1. Masažni folijom

Izvana ga se može opisati kao vozilo s kuglicama s unutarnje strane ima police, koji je u mnogočemu odrediti učinkovitost obruča. Ovaj alat je toliko snažno utječe na mišiće i kožu, i da se prvo vrijeme najvjerojatnije će uzrokovati modrice na tijelu. Ali i celulit će nestati na očima.

Osim toga, u ponudi imaju posebne hoops za mršavljenje sa senzorom kalorija. On bilježi napravio zamah хулахуп i prevodi ih u izgubljene kalorije.

Odabirom folijom po prvi put, uzmi više od jednostavnog modela, s vremenom ćete bolje razumjeti, koja oprema vam je potrebno za trening.

Vježbe za mršavljenje s folijom

Odgovor na pitanje kako se pravilno uviti folijom za mršavljenje, ovisi o tome koliko snažno ste spremni na današnjem treningu. Kao što je već rečeno, predavanja sa folijom mogu biti i blag, gotovo ne утомляющими, ako samo uviti folijom za mršavljenje ova tehnika neće biti tako učinkovit kao u bih. Druga opcija je dodavati različite elemente nastave s хулахупом, koji otežavaju proces, ali mogu se ponovno postaviti još više dodatnih centimetara.

 1. Ruke iza glave

Noge su u širini ramena, ruke iza glave nalaze tako da laktovi viri sa strane na jednoj liniji. U takvom položaju, uviti folijom teže, jer ruke ne pomažu zadržati ravnotežu.

 1. Ruke gore

Počnite uviti folijom tako, kao što vam je udobno, a zatim spojite ruke dlanovima jedan prema drugom i podignite ih prema gore, povucite vrhovima prstiju prema stropu. Disanje je mirno. Втягивайте trbuh prema unutra tijekom vježbe.

 1. Mijenjati brzinu vrtnje

Počnite rotirati folijom u odgovarajućoj vam ritmu, zatim ускорьтесь toliko, koliko je u mogućnosti, a zatim postupno замедлитесь do ovog stanja, da se obruč ne počne padati. Ne dajući mu pasti, ponovite ciklus.

 1. Dva obruča

Ako se prilikom kupnje se nije mogao odlučiti koji je folijom učinkovit za mršavljenje i sami kupili dva хулахупа, možete okretati odmah oboje. Tako možete povećati pritisak na vaše mišiće i povećati učinkovitost treninga.

 1. Čučnjevi s folijom

To su vježbe s folijom za mršavljenje trbuh i jačanje mišića nogu zahtijevati imate dovoljno slobodnog prostora. Počnite rotirati folijom u ugodnom ritmu, ruke su izloženi u strane. Zatim napraviti iskorak jednom nogom naprijed, stražnja noga koljenom dodirne pod, prednji predstavlja direktan kut. Alternativni uvrede na obje noge.

 1. Za mišiće ruku

Odgovor na pitanje je li moguće izgubiti težinu pomoću obruča u trbuhu, stranama i struka, i tako je i razumljivo. A ovdje možete li podići mišiće ruku s njim? To je stvarni problem za djevojke i žene. Za to je potrebno okretati хулахуп uz pomoć ruke, crpiti u stranu. U djetinjstvu smo svi tako radili, ali u tom trenutku to je vježba bila samo igra, a sada ispada da je to učinkovita vježba za mišiće na rukama.

I na kraju, još jedno hitno pitanje: koliko treba uviti folijom za mršavljenje?

Za početak se preporuča provesti treninga, zauzimaju 5-10 minuta. Na početku će vam i to biti dovoljno. Ali ne previše stezati s takvim kratkim treninga i prakse, jer se masne naslage počnu сжигаться samo pola sata nakon početka nastave. I ako je vaš cilj – kako smršati uz pomoć obruča, onda morate donijeti vrijeme vježbe do 45 minuta minimum.

Još jedna stvar o tome kako pravilno vježbati хулахупом, već smo djelomično spomenuli: što je najvažnije – to je систематичность treninga. Čak i ako ste pa baš ne želite vježbati, vrtite obruč barem 5 minuta. To će biti dovoljno za promjenu rezultata, a tamo mogu i probuditi drugi dah, i provest ćete u punom treningu!

Ostavljajte svoje komentare, ako želite znati više o tome što je хулахуп, i kako mršaviti uz njegovu pomoć.

Budite zdravi!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: