Vježbe bi se odstranili želudac

Tanak struk, lijep подтянутый trbuščić – moderne standarde ljepote zahtijevaju od žene uživaju u svim tim parametrima. Međutim ukloniti жировую sloja s trbuha i čak i samo zategnuti kožu nakon unijeta trudnoće teže nego što bih želio. Koje vježbe su za to je potrebno izvršiti i kako sastaviti program?

Koje vježbe raditi kako bi se odstranili želudac

Prije nego što je došao istražiti učinkovite mogućnosti fizičkog opterećenja, sposoban prilagoditi liniju struka, ukloniti suvišne naslage sa strane i zategnuti trbuh, potrebno je staviti naglasak na jedan uvjet: sve vježbe će biti beskoristan ako ne baviti kontrolom napajanja. Prava dijeta je neobavezno, ali preispitati skup proizvoda na stolu morati. Prave kucni trening bi trebao biti многокомпонентыми, a vježbe ukloniti masnoće s trbuha, biraju od nekoliko kategorija:

 • Aerobik. Najvažniji, jer samo im snagu da pokrenu postupak za izgaranje suvišnih naslaga. Ignorirajući ovu grupu naslaga, mršavljenje nećete moći. Aerobne vježbe su potrebne čak i ljudima koji vole duže mahati press, ali ne skakati.
 • Statički. Uglavnom gimnastičke – «лодочка», «березка», «letva» i tako dalje Za njim isto su «vakuum» – jednostavna vježba, dopušteno čak перенесшим carskog reza ženama.
 • Snaga. U kući je moguće obavljati samo vježbe koje ne zahtijevaju simulator, a pretpostavljaju korištenje dodatnu težinu. Budaletina lako zamjenjivi boce s pijeskom/vodom. Pomoći maknuti trbuh oni mogu gotovo jednako učinkovito kao i aerobik, ali paralelno s tim događa je izgradnja mišića. Prilikom gubitka težine je broj energetskih opterećenja na konferenciji mora biti manji aerobni.

Djevojka obavlja vježba лодочка

Vježbe za trbuh na istezanje

Стрейчинг većina žena podcjenjuju, gledajući takav teret samo kao način sjesti na kanap. Zapravo сократительная sposobnost mišića press također utjecati na njen izgled, pa je tako u home set vježbi kako bi se odstranili želudac, стрейчинг također uključuju. Poželjno je održan nakon aerobnog opterećenja. Prije početka obavljanja vježbi istezanja preporuča se napraviti niz padine naprijed i natrag: prvi u brzom tempu, onda sa zakašnjenjem.

Osnovne učinkovite vlačne vježbe za čišćenje želuca:

 • Ukrcati se na koljena, noge ih na udaljenosti dužine stopala ili malo šire: morate uhvatiti ravnotežu. Stavljajući dlan na prednju stranu bedra, početi uredno objesiti prije. Ostati u položaju u kojem osoba osjeća istezanje trbuha. Досчитать do 5, glatko se vratite u okomiti položaj. Ponoviti 3-5 puta. S vremenom je poželjno donijeti trajanje kašnjenja do 15 sekundi.
 • Leći na trbuh, odmoriti protiv dlanovima na podu, koljena od tela. Stisnuti telo gore ležati ostao je samo noge iz kukova. Pokušati savijati i istovremeno ispružiti, da ne stisnuti donji previše teško. Držite položaj dok ne osjetite peckanje u području trbuha, zatim se lagano vratite u vodoravan položaj. Ponovite 4-5 puta.

Vježbe za trbuh na uvijanje

Takve vježbe preporuča se izvršiti nakon aerobnih, u aktivnom tempom. Muškarci mogu napraviti 30 ponavljanja, žene – 20-25. Broj pristupa zavisi od izdržljivosti organizma. Peckanje opterećene mišiće – glavni orijentir. Najučinkovitije je upletena vježbe, da se brzo maknuti trbuh:

 • Ležeći na leđima, ispružena iznad glave rukama čvrsto držati loptu (gimnastika ili za fitness). Nema savijanja laktova (međutim, oni moraju biti mekani), podići telo, smanjuje trbušne mišiće. Posegnu loptom prema naprijed носочкам i glatko раскрутиться natrag.
 • Iz istog položaja savijati noge, разведя ih u ruci. Polako podignite gornji dio trupa, stezanjem rebra do zdjelice косточкам. Ispružena naprijed rukama nekoliko puta спружинить, a zatim lagano uzeti početni položaj.

Djevojka radi vježbe za mišiće

Vježbe za ravan trbuh

Klasični pumpanje press provesti stručnjaci ne savjetuju, jer masno sloj to ne dotiče. Bolje je pokušati sljedeće vježbe:

 • Donji trbuh dobro pomaže da se ukloni alarm se proteže сведенных zajedno nogu. Važan uvjet – ne savijati donji, odnosno obavljati promet samo zbog mišića mišiće. Norma – 30 puta za pristup.
 • Muškarci donji dio je poželjno da se pumpa na турнике, odnosno u висе nose isti podiže nogu ili pull-up koljena prema prsima 5-30 puta.
 • Briši boca pomaže takva punjenje za trbuh: leći na bok, naglasak lakat. Выдохнув, zategnuti tijelo, od stopala do vrata диагонально, оторвав kukove od poda. Nakon 10 sekundi pasti. Ponovite 8-10 puta i učiniti i za drugu stranu.

Vježbe za sagorijevanje masnoća na trbuhu

Ako se problem suvišnih količina uzrokovan težinom, кардионагрузки u prvim tjednima ili čak mjesecima obavezna. Prvo se dugo (oko pola sata) zagrijavanje s велотренажером ili skokove, nakon daje lokalna opterećenja. Koje su potrebne za aerobne vježbe, da se popravi trbuh? Par najboljih:

 • Aktivni nagib prema naprijed i u stranu, prvo se izvode na točke – naprijed-desno-nazad-lijevo i sl. nakon 2 minute kućišta iste amplitude boja krug. Vježbanje je poželjno obavljati 5-7 minuta i svaki dan.
 • U roku od minute je vrlo brzo trčanje na mjestu, stezanjem koljena na trbuh. Sljedeće minute učiniti isto, ali da se lijevo koljeno prema desno локтю i obrnuto.
 • Sjedi na koljenima, naglasak dlanovima na podu, trup nagnut. Выдохнув, usvojiti stav letve, zatim opet сгруппироваться i skok prema gore. Za obavljanje ove akcije je brzo 1-1,5 minute.

Djevojka obavlja trčanje na mjestu

Energetski vježbe za smanjenje trbuha

Takav način da biste dobili osloboditi od абдоминальных naslage pretežno se koristi muškarcima. Međutim, poželjno je najprije preuzeti na sebe аэробными pouke, a tek nakon dolaska na normalnu težinu obavljati vlast vježbe kako bi se odstranili želudac. Najbolji od njih su:

 • Žudnja mrena s vertikalnog položaja: noge u širini ramena, tijelo naginje s ravnom leđa.
 • Čučnjevi mrena na ramenima, noge su široko postavljeni i stopala prema van. Koljena moraju pojaviti tamo isto, inače može ih oštetiti.

Video: učinkovite vježbe za mršavljenje trbuh

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: