Pravila za mršavljenje

Osnovna pravila za mršavljenjeNaizgled, možete uzeti bilo koju dijetu i rezultat bi trebao biti uporan i brz. Ali ne ovdje, to je. Postoje brojni неголословных pravila za mršavljenje i dijeta.

Prvo, ne može sjesti na dijetu spontano. Na primjer, danas jedete sve u redu, a sutra sjesti na dijetu, koja diktira potrošnju određenih proizvoda ili samo iznimka ikakve hrane. Tako ćete prisiliti svoje tijelo nervozan i sakupite još veću težinu nego što imate. Tijelo nakon takvih dijeta počinje da se «brinuti», da sutra opet oduzeti važne proizvode iz svoje prehrane, i počinje s još većom snagom akumulirati masti «pro zaliha».

Drugo, poželjno je da prođe određene testove i konzultirati se sa stručnjacima kako bi se izbjegle nuspojave od dijeta – pad u nesvijest, pojava alergije, obrnuti efekt – skup težine i drugih. Dijetetičar će vam sastaviti svoju vlastitu prehrane, zakonsku upravo za vas.

Treće, učinak od dijeta će biti stabilniji i brži, ako zajedno s ograničenjima u hrani ćete vježbe. Dovoljno je samo mahati press, ili koristiti скакалку za mršavljenje, ili trčati brže doći u formu. Dakle, kada je pojačana prehrani vi ćete biti u mogućnosti izbjeći progib kože i jačanje mišića.

Četvrto, ako ste se već upustili upuštati u bilo kakve poslastica, onda to mora biti to je točno i strogo odricanje, to jest, vi ste odlučili da više ne jesti šećer, znači ni pod kojim izgovorom tipa «попью кофейка sa šećerom» ili «pojesti malu долечку čokolade i onda kilometar vožnji» ne bi trebalo biti. Vi ste odlučili da ne postoji nešto — znači, ni u kojem slučaju ne smijete jesti. Jer u tom slučaju ako vam je jesti krišku čokolade, ne znači da onda пробежите jedan kilometar. Naš mozak je uređen tako da je cijelom pokušava naći opravdanje, i pokušat će izbjeći trčati.

Peto, ne pokušavajte ići na dijetu u vrijeme neke svečanosti. O tome treba razmišljati prije njihova dolaska, jer u njihovo vrijeme si možete priuštiti nepotrebne. Netko od prijatelja, rodbine ili prijatelja mogu vas nagovoriti jesti komad mali kolač ili još nešto, a onda sve ide i ide…

Šesto, ni u kojem slučaju nemojte piti alkoholna pića. Alkohol uzrokuje jaka glad, a pri prehrani tijelu nedostaje hranjivih tvari, a prilikom uzimanja alkohola htjeti jesti još više nego obično. Na prazan želudac alkohol brže počinje apsorbira u krv, a vi ćete početi brže хмелеть. A u takvom stanju i ne mogu zaboraviti sve o dijetama.

Dakle, pomoću ove jednostavne savjeti — pravila za mršavljenje, moguće je brzo i bez štete za zdravlje izgubiti težinu.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: