Углеводное prozor nakon treninga za mršavljenje

Za mnoge ljude je cilj odlazak na sport postaje smanjenje težine, tako da prehrana nakon treninga za mršavljenje je dužna biti korak na putu do rezultata. Za postizanje postavljenih ciljeva, važno je obratiti pozornost na «углеводное prozor» – ona se pojavljuje nakon intenzivnog vježbanja.

Što je углеводное prozor

Djevojka mjere struka nakon mršavljenja

Ljudsko tijelo tijekom teškog fizičkog rada koristi energetske zalihe. Nakon nekog vremena oni završavaju i počinje proces izvlačenja iz «naslaga». Углеводная jama je posljedica tog procesa. Sam naziv sugerira da je nakon 40 minuta nakon nastave u organizmu nastaje manjak ugljikohidrata, i on je u stanju apsorbirati ih učinkovito u narednih 2 sata. Brzina obrade ovog elementa ubrzan 3 puta, ako se usporedi sa stanjem mirovanja.

Sportaši koriste углеводное prozor nakon treninga za mršavljenje, u nekim slučajevima – za biranje mišićne mase. Najvažnija prednost svih dobivenih elemenata u tome, da je transformacija ih u masti se ne događa, oni uključuju tijelom odmah na oporavak potroše energije. Pri normalnoj prehrani nakon treninga čovjek može postići ubrzanog procesa mršavljenja.

Kako pravilno jesti prije i poslije vježbanja

Nutricionisti i sportaši preporučuju držati nastavu s ciljem da se u jutro na prazan želudac. U tom razdoblju glavni izvor energije osobi – glikogen – manje, tako da kada se aerobna opterećenja minirati ga dodatno tijelo morati iz masnih naslaga. Pola sata prije treninga, ako osjećate nelagodu, možete pojesti za izbor:

  • kava i bananom;
  • nekoliko хлебцами;
  • овсяными, пшеничными mekinje (2-3 žlice).

Za vaše tijelo treba ugljikohidrate nakon treninga, nego do nje. Oni koji su navikli su se na «dobar» (žitarice, smeđa riža i ostali) će se na teret želudac, začepiti crijevo zbog velike količine vlakana. Zatvoriti углеводное prozor nakon treninga za mršavljenje treba brzim ugljikohidratima, jer sada tijelo sportaša može preraditi ih sve pred dobivene energije u mišićima, a ne u «zalihu za zimu».

Proizvodi za zatvaranje prozora ugljikohidrata

Nego što zatvorite prozor углеводное

Ovaj fenomen je nakon treninga još zovu i anabolički prozor. Energiju organizma obavezno treba zatvoriti: ako potrošili 600 kcal, onda je potrebno barem 300 kcal za punjenje. To će vam omogućiti da ponovno osjetiti snažan, smanjiti rizik od odugovlačenja s dijeta zbog osjećaja gladi. Ako dodate osim ugljikohidrata još i proteina, onda to pomaže da se izbjegne gubitak mišićne mase.

Za zatvaranje ugljikohidrata prozora nakon treninga za mršavljenje savršen će opcija bjelančevine-ugljikohidratima dijeta. To će vam pomoći da izgubite težinu, ali pri tome se formira dobru figuru. Potrebno je odabrati hranu koja je sadržavala 40% proteina i 60% ugljikohidrata. Na taj varijacije uključuju:

  • sir;
  • proteinskog shake za obrano mlijeko;
  • tjestenina;
  • krumpir;
  • slika;
  • možete piti dodatno sportskih dodataka prehrani (proteini, aminokiseline BCAA).

Фруктовий koktel

Ranije se mislilo da je jesti za zatvaranje prozora svakako je potrebno u prvih 30 minuta nakon treninga. Moderna istraživanja su pokazala da je otvoreno puno duže (u nekim izvorima – do 6 sati). Ispada da treba jesti odmah nakon treninga, ali ne prije nego što je kroz pola sata nakon kraja. Ako nemate vremena, da imate nekoliko sati u skladištu, zatvoriti nedostatak energije.

Video: анаболитическое ili bjelančevine-углеводное prozor pri mršavljenju

Recenzije i rezultati похудевших

Ženili, 27 godina: Idem u teretanu već nekoliko godina, ali težina zaustavila se na jednoj ocjeni i ne želi smanjivati. Prijatelj je dao savjet pokušati zatvoriti углеводное prozor drugim proizvodima. Ja sam se uvijek ne one – kaša. Iznenađen, da углеводное prehrana je upravo suprotno razlikuje od uobičajenih normi. To je pomoglo prevladati platoima i izgubiti 2 kg, bez gubitka mišića.

Elena, 25 godina: Prvi put čula o углеводное prozor od svog dečka, koji je već odavno nije fascinirano sportom. Ispostavilo se da sam potpuno u krivu питаюсь: uvijek je pokušavala sasvim nju jesti nakon treninga. Sada балую sebe slatko i počela osjećati puno bolje, a smanjenje težine napokon сдвинулось s mrtve točke.

Natalia, 34 godine: Nikada ne вникала u pravila provođenja treninga. Moj prijatelj je dao čitati o zatvaranju ugljikohidrata prozora nakon treninga za mršavljenje. U tome nema ništa komplicirano: odlučila probati – i za mjesec dana smršavila 2 kg, bez žestoke dijeta ja uopće ne mislim. No za mene je teško upuštati se u jutro na prazan želudac, tako da uvijek съедаю banana.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Добавить комментарий

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: